Кралски работи и клюки - 13

• 77 121
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
От 18.00 по ТLC ще дават за сватбата на Хари и Мегън и за реакцията на звездите на TLC (каквото и да значи това)

Да видим какво ще кажат, интересно ми е...

# 181
А, защо от всичките  кралски семейства по широкия свят, най- известно е английското кралско семейство?

# 182
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам представа кои линкове стават за четене,не съм купувала списанията.Около касите в хипермаркетите бяха наредени десетки такива с Меган и Хари на корица по повод годежа.
И тогава всъщност,обществото се запозна с нея.

Добър въпрос,Коки1.

# 183
А, защо от всичките  кралски семейства по широкия свят, най- известно е английското кралско семейство?
Защото английската кралица е все още кралица и на други страни по широкия свят.

# 184
Блиц случайно си пуснали статия след нашите коментари вчера. Joy

Мхм.
Списък тук

# 185
  • Истински се вижда само със сърцето.
От това, което съм чела, разбрах, че някои не я харесват, защото е с двойна раса. Имаше статия в "Дейли мейл", в която критикуваха някакви прихванати sms коментари и авторката трябваше да се извинява. Съжалявам, не мога да добавя линк, беше преди доста време. Спомням си, че авторката беше приятелка на политик, но повече не, за да намеря точната статия.

Ето го въпросният политик и приятелката му http://www.dailymail.co.uk/news/article-5266657/Ukip-leaders-gir … kle-messages.html

# 186
Ъхъ, разбрах! Брей този широк свят!

# 187
От това, което съм чела, разбрах, че някои не я харесват, защото е с двойна раса. Имаше статия в "Дейли мейл", в която критикуваха някакви прихванати sms коментари и авторката трябваше да се извинява. Съжалявам, не мога да добавя линк, беше преди доста време. Спомням си, че авторката беше приятелка на политик, но повече не, за да намеря точната статия.

Ето го въпросният политик и приятелката му http://www.dailymail.co.uk/news/article-5266657/Ukip-leaders-gir … kle-messages.html

Точно тази статия имах предвид! Супер си!

# 188
Принц Чарлз ще е следващият ръководител на британската Общност на нациите
http://news.bnt.bg/bg/a/prints-charlz-e-sledvashchiyat-rkovodite … hnost-na-natsiite
На някои от вас предполагам ще направи впечатление датата на публикуване на информацията.

# 189
Скрит текст:
Интересно ми е, ако Хари след време възобнови връзката си с Челси и това се разбере, дали Меган би си затворила очите в името на това да запази титлата и положението си или би си тръгнала.

Та се чудя колко ли пък успешна актриса е била Меган с този сериал,

Напълно съм съгласна с мнението ти, че Мегън не е успешна актриса. Моля нейните почитатели да не се обиждат и да не възприемат поста ми като заяждане към тях. Всеки има право да харесва или не някой актьор и изпълнинето на ролите му. Не харесвам и Роуън Аткинсън, но това никак не пречи както на известността му, така и на банковите му сметки.

По отношение на това какво би направила Мегън, ако разбере, че Хари й изневерява, бих разширила "пространството"  около този въпрос и споделям, че от момента, в който започнаха "намеците"  в пресата за връзката им, тя беше определена като "неподходяща" от доста пишещи в разни английски форуми. Може би това което тя ще направи в такава ситуация много зависи както от начинът по който тя възприема нещата, така и от Хари, но не без значение и от това каква част е успяла да спечели на своя страна от тези, които не я харесват.
Харесва ми твоят начин на мислене и ще ми бъде приятно, ако решиш да споделиш какво мислиш в тази посока.

Благодаря ти  Simple Smile

Аз лично вярвам, че Хари изобщо не е прекратил окончателно връзката си с Челси. Не знам защо, но имам странното усещане, че той е склонен да повтори модела на баща си, тъй като има такъв пример в семейството си. При това положение, обаче Меган не би постъпила, като Даяна. Тя ще маха с ръка на обществените събития, ще се прави на влюбена и подкрепяща съпруга си, и ще се наслаждава на това, което има. Ще му роди деца, за да си затвърди позициите в кралското семейство и това е.
Другият вариант да се разведе с гръм и трясък също не го изключвам. Като еманципирана феминистка, какъвто образ си е изградила, тя не би търпяла да я слагат в графата "примерна, безгласна съпруга". Но това според мен е по-вероятно, ако забежките му станат чести, многобройни и публично достояние с доказателства и факти. Заради едни жълти слухове не би го направила, дори и да знае, че това е истината. Дори съм склонна да вярвам, че би отричала до последно, че има подобни проблеми в семейството им. Имам чувството, че много държи да натрие нечии носове със своя приказен живот, който й предстои да води, но интересно чии ли са носовете
И да не забравяме, че тя е наполовин афроамериканка, а техния темперамент е доста ярък и силно изразен /както се видя от отчето на сватбата/. Та как би постъпила в такава ситуация можем само да гадаем. Времето ще покаже дали сме прави или не сме. Аз лично се надявам да не сме, защото мисля, че с историята покрай Даяна имаше достатъчно сътресения в кралския двор и сега е време за тишина и спокойствие. Но знае ли човек. Хари може да се е метнал на тати /предвит буйните му млади години/ и да е готов на нови подвизи след време

п.п. Децата на Камила са ужасно грозни и отблъскващи, за разлика от майка им, която с времето ми става все по-приятна

# 190
Много ме изненада видът на новоизпечената благородничка на това събитие след сватбата. По-лош аутфит отдавна не съм виждала. Роклята беше като чувалче, бозава на цвят, обувките и чорапогащника направо не ми се коментират. Единственият лъч в тази скука беше шапката, но и тя не успя да поправи поне малко лошото впечатление от вида на горката жена. Като прибавим това, че си умираше от скука и се чудеше как да се свива и прави на ентусиазирана, впечатлението беше ужасно.
Ако всичките им кралски задължения са все от това естество, ще й писне съвсем скоро.

По другите въпроси: със сигурност Чарлз ще бъде обявен за следващия монарх. Традицията в това отношение е желязна. Не може да бъде подминат. Мисля обаче, че отдавна е решено какво ще става после. Ако се предвижда той да управлява докато може да ходи, едва ли щяха да допуснат брака с Камила. Вижда ми се най-вероятно "сам" ще се откаже и да отстъпи на Уилям. Дали е предвидено, ще разберем не след дълго. Баба Бети съвсем напредна с годините и идва краят и на най-дългото управление в историята.

Що се отнася до брака на Хари и Меган личното ми мнение е, че ще е съвсем краткотраен и не вярвам да стигне времето дори за наследници. Не само, че самите те са напълно различни като възпитание, начин на живот до момента, произход, но и са представители на различни светове. Само еднаквите хора създават стабилни семейства. Чарлз и Дааяна показаха на практика какво значи да се свържат хора, които са различни. Явно Хари нищо не е разбрал от трагедията на собственото си семейство.

# 191
За мен е абсурдно да се говори да продъжаваща или подновявана връзка с Челси.
Хари е лудо влюбен и му личи. Ще си живее със съпругата и ще се радва на наследници. А Челси ще си грознее на воля.

# 192
  • Вестерос
Чарлз и Даяна не са ли имали що-годе еднакво възпитание?
Кейт и Уилям не са ли били с различни?

# 193
[
Скрит текст:
quote author=s11s11 link=topic=1039500.msg36794293#msg36794293 date=1527339274]
Скрит текст:
Интересно ми е, ако Хари след време възобнови връзката си с Челси и това се разбере, дали Меган би си затворила очите в името на това да запази титлата и положението си или би си тръгнала.

Та се чудя колко ли пък успешна актриса е била Меган с този сериал,

Напълно съм съгласна с мнението ти, че Мегън не е успешна актриса. Моля нейните почитатели да не се обиждат и да не възприемат поста ми като заяждане към тях. Всеки има право да харесва или не някой актьор и изпълнинето на ролите му. Не харесвам и Роуън Аткинсън, но това никак не пречи както на известността му, така и на банковите му сметки.

По отношение на това какво би направила Мегън, ако разбере, че Хари й изневерява, бих разширила "пространството"  около този въпрос и споделям, че от момента, в който започнаха "намеците"  в пресата за връзката им, тя беше определена като "неподходяща" от доста пишещи в разни английски форуми. Може би това което тя ще направи в такава ситуация много зависи както от начинът по който тя възприема нещата, така и от Хари, но не без значение и от това каква част е успяла да спечели на своя страна от тези, които не я харесват.
Харесва ми твоят начин на мислене и ще ми бъде приятно, ако решиш да споделиш какво мислиш в тази посока.

Скрит текст:
Благодаря ти  Simple Smile

Аз лично вярвам, че Хари изобщо не е прекратил окончателно връзката си с Челси. Не знам защо, но имам странното усещане, че той е склонен да повтори модела на баща си, тъй като има такъв пример в семейството си. При това положение, обаче Меган не би постъпила, като Даяна. Тя ще маха с ръка на обществените събития, ще се прави на влюбена и подкрепяща съпруга си, и ще се наслаждава на това, което има. Ще му роди деца, за да си затвърди позициите в кралското семейство и това е.
Другият вариант да се разведе с гръм и трясък също не го изключвам. Като еманципирана феминистка, какъвто образ си е изградила, тя не би търпяла да я слагат в графата "примерна, безгласна съпруга". Но това според мен е по-вероятно, ако забежките му станат чести, многобройни и публично достояние с доказателства и факти. Заради едни жълти слухове не би го направила, дори и да знае, че това е истината. Дори съм склонна да вярвам, че би отричала до последно, че има подобни проблеми в семейството им. Имам чувството, че много държи да натрие нечии носове със своя приказен живот, който й предстои да води, но интересно чии ли са носовете
И да не забравяме, че тя е наполовин афроамериканка, а техния темперамент е доста ярък и силно изразен /както се видя от отчето на сватбата/. Та как би постъпила в такава ситуация можем само да гадаем. Времето ще покаже дали сме прави или не сме. Аз лично се надявам да не сме, защото мисля, че с историята покрай Даяна имаше достатъчно сътресения в кралския двор и сега е време за тишина и спокойствие. Но знае ли човек. Хари може да се е метнал на тати /предвит буйните му млади години/ и да е готов на нови подвизи след време

п.п. Децата на Камила са ужасно грозни и отблъскващи, за разлика от майка им, която с времето ми става все по-приятна
[/quote]
Точно обратното мисля аз, че Хари няма да повтори модела на баща си, защото той беше потърпевш в тази ситиуация като дете и много добре е виждал колко е страдала майка му. Та в тоя ред на мисли смятам, че по скоро не.

# 194
До момичетата, които са гледали "The Crown" и се интересуват малко по-задълбочено от темата:
Според вас в какво процентно съотношение са
реални исторически факти : филмова измислица за повече "съспенс"?

Общи условия

Активация на акаунт