На море в Поморие 2018

• 73 605
  • 680
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Някой има ли впечатления за апартаменти Краси на ул. Иван Александър и въобще как е районът там -заведения за хранене, отдалеченост до центъра(с 2 малки деца съм)?

# 436
Дай линк да видим картата. Не го намирам....излизат ми на други улици с това име..

# 437
# 438
Мнения за апартамент Естелла  ул. Цар освободител 31
Места за хапване наблизо

# 439
  • Поморие
Мнения за апартамент Естелла  ул. Цар освободител 31
Места за хапване наблизо

Плажът ви е на около 300 -400м. Излизате на първи вълнолом точно пред "Омар" и надолу по плажната ивица е само заведения.

# 440
Free Agent, ако не ви мързи ходете на плажа към бунгалата  има достъп, може и да се минава през тях, освен при една много опърничава жена на първите пред Далас 1 не помня на кои бяха. Дори и след тях, ама там пак идва доста народ. Не беше нудиски плаж , не видяхме нудисти по наше време.
Ако сте с кола пък супер направо до края стигате и широко и просторно, на черен пясък се води , има много "диви места" - самостоятелно и спокойно , пълен релакс. Дори и пеша не е толкова далече, но зависи за на връщане си е проблем пеша обаче изморени. Морето там обаче става бързо по-дълбоко , не че е много , но все пак е малко по-изровено , или не знам точно как да го обясня. Но пък е спокойно, приятно и никой няма на метри от теб дори в пиков сезон. Просто огледайте има си път до там и за кола , разгледайте, ще намерите вашето местенце гарантирам и си заслужава. Това да се блъскаш сред хора ..мен ме изнервя. Пък и по-здравословно , няма черен пясък никъде в България , като там. Но си трябва с кола да сте май по-добре.

Да, така е. Даже не е необходимо да ходят толкова далеч - може би малко по-нагоре след военния саноториум става по-добре, дъното плитко и навътре и много чисто. Ние бяхме след хотел Гардения и от 8 до към 11 е спокойно, повечето идваха на този плаж след това, а пък ние си тръгвахме към 12 и горе долу беше добре. Забелязвам обаче, че на другите хора май не им пречи навалицата иначе защо ще ходят на море през юли и август, то си е направо мъка. Ние не сме от тях и задължително почиваме през май, юни и септември, сега по изключение бяхме юли но и за много кратко-  само 5дни и то най-вече за да се видим с приятели, които бяха в Равда, те между другото идваха при нас на плаж, защото там е положението е направо ужас на плажа. Иначе аз не бих издържала и 1час на плажовете в  Равда или новия град на Поморие - яйце да хвърлиш няма къде да падне от толкова хора:smiles:

# 441
Момичета, как е времето тези дни?

# 442
  • Поморие
Момичета, как е времето тези дни?
До обяд пече, след обяд вали и после пак пече...

# 443
  • някъде на юг
Е, да не сме били в Поморие, та да ни заблуждавате за плажовете.В новия град плажа е много по- хубав от тези в стария.

Това изобщо не е вярно, говоря за плажа пред хотел Феста Резорт, и преди него има едно малко плажче - пълна трагедия са....
Така е, но този пред Сънсет Ризорт( след Феста, посока Сарафово) е много хубав, дълъг и широк.
За водата не коментирам, всяка година е различна.Плаж и вода са различни неща.
В момента сме в Феста хотел.Водата е плитка топла, на плажа има място дори и в 10.30ч. не е пренаселено, е има малко фасове....това е, но пясъка е ситен и черен.

# 444
  • Поморие
На Феста пясъка не е черен и няма как да е черен.

Черният пясък е едър и изглежда така

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 20:31 от gerimeri

# 445
Хаха , тази със синия бански е като мен)) Само дето аз и косата издокарвах))
Да, това е черния пясък и мястото май го знам , след бунгала Далас 2 , пред следващите мисля. По-камъните отзад ми е познато , но..

# 446
  • Поморие
Това е направо след всички бунгала в посока Ахелой. Когато свършат бунгалата, там е най-диво и най- спокойно.

# 447
Да, сещам се... там е и най-широка плажната ивица , но и доста хора ходят (относително, пак си е много свободно) Наляво и малко нагоре още към езерото съм купувала и виждала как вадят калта , продават и луха, и хума извадени току-що. Имаше и някакъв масажист полеви с табелка и пред колата сложил нещо като легло)) Ние и там сме били, ама после ходехме след Далас 2 почти веднага и няма никакъв народ , някой случайно да се бодне на метри от теб и пак си викаш "че те гледа")) Много спокойно ни беше, много хубаво си прекарахме тогава, като плаж и почивка, че и рехабилитация си правихме))

# 448
Здравейте. Ние сме отседнали в новия град. Има къде да се хапва около нас. Има заведения за бързо хранене, ресторанти, но пложа е ужасно мръсен. Ние ходим на посочения плаж на снимката. Там има паркинг който е безплатен и е точно зад плажа. Водата е кристална. Доста навътре е плитка и е удобно за деца. Пак ще дойдем, но вече ще търся спате в района на онзи плаж. Понеже ни е далече стария град спираме колата на платен паркинг за пет лв за 24ч.или левче на час. Той се намира малко по нагоре от сладкарница захаро.

А платения паркинг е тук

# 449

cvetelina.petkova,  казаха ми че до пицария Спарта паркинга е безплатен общински, може да опитате там да паркирате.

Общи условия

Активация на акаунт