И не само, смешно е. Показва комплекси и разни други неща, но не ми се навлиза в детайли. А най-жалко е, когато започнат вместо аргументи да се използват лични квалификации за човека, с чието мнение не си съгласен. Това ми е любимото.
Принципно се паля доста повече по други теми (политика, икономика, наука) и в този форум дразнителите не са толкова силни (като изключим медицинските теми - те са си в частта наука на практика). И това палене си го отчитам като един от най-големите недостатъци, който реално много ми пречи, когато примерно имам бизнес отношения с идиоти, с които трябва да съм дипломатичен, но не мога да се сдържа да не "отстоявам позиция".
За някои троленето е разпускане, за друг на пръв поглед сходно поведение може да коства енергия, негативни емоции и т.н. 
Аз принципно проверявам абсолютно всичко по-сериозно за себе си. Имало е 2 случая (в тези форуми), в които съм се хванал, че не съм бил прав, но темата отдавна е била стигнала съвсем на друго място, че да седна след 30 страници да обяснявам как не съм бил прав за нещо си
Плюс никого не го интересува това прав ли съм бил или не - както писах по-горе, граничещо с невъзможното е да промениш мнението на някого по някакъв въпрос в подобни форуми. Препоръчани теми