Със спазването на Дюкан се знае - перфектна фигура се вае - 285

• 76 812
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Grinning
Пиратче,ти обаче и преди си била на Дюкан,разкажи за тогава,сега само се дооформяш ли😉?малкото килограми са май по голяма мъка,щото си въобразява човек че може да е по ларш

Бях Grinning През далечната 2008г. махнах 20кг., че и повече с Дюкан. Задържах ги до преди около две години, когато едни  4, 5 кг. останаха трайно и не искаха, и не искаха да падат. И друг път съм го казвала, за мен четвърта фаза няма. През цялото време съм била на някакъв междинен вариант с трета фаза. Тогава пак се върнах във втора и ги махнах. Бързо стана, за разлика от сега. Обяснявам си го с това, че вече съм на 52 години и ме метна критическата, налага ми се да пия и хранителни добавки. Пробвах без тях, ама трудна работа. Вярно е, че последните килограми, особено ако дълги години сме били пълнички, падат най-трудно. 
За какво ти е да минаваш в трета на морето? Там са и въглехидратните хранения - леща, спагети, гала вечерите...Ако си решила да го правиш,  можеш да минеш само на ПЗ + сирене, кашкавал и чаша вино да речем Grinning   За това как са приготвени салатите и скарата, ще затваряш едното око Grinning

lili_es, завидна дисциплина, направо си герой. Поздравления за резултата.

siska79, лаик съм по темата, но протеиновото хранене, съчетано с усилено спортуване, оформя мускул, а той си тежи. Та в тази връзка,  на кого му пука колко са килограмите, ако изглеждаш перфектно Hug
Има нещо, което съм твърдо убедена, че действа поне при мен и отдавна трябваше да го направя, но се помотвам още. Това е по-честото хранене. Преди свалях така и даваше отлични резултати. Задължително имах междинна закуска преди и след обяд. Правих пет хранения на ден. Вярно, нещо мъничко хапвах, но не пропусках.

И аз слагам на бедра и дупе. Обаче сега и с коремче се сдобих Grinning

Хубав ден момичета!

# 211
  • Велико Търново
Добро утро!
Пиратче, аз приемам мнения и съвети от всички, просто не съм го написала както трябва Hug
Твърде далеко съм от перфектно изглеждаща, но на 40 години едва ли ще стана тепърва Blush
Мисля да направя 4 протеинови дни, а след това да редувам 4П/3ПЗ
Менюто днес:08.00-1 патешко яйце+2 белтъка+20 грама трици+20 грама протеин+100 грама пилешко филе/тип колбас, но се надявам, че цена от близо 20 лв. за кг. ще има поне малко пилешко/
12.00-12.30 3 белтъка+20 грама протеин+3-4 с.л. извара Пилос на омлет и 100 грама пилешка пържола от филе на скара.
16.00-една кофичка кисело мляко 0.1%+20 грама протеин, защото това мляко, което купих е просто отвратително.Няма да повторя.
20.30 като се прибера от работа-три белтъка+малко протеин за вкус и някаква пилешка пържола около 150 грама.

Утре съм отново дежурна, но менюто ще е почти същото Blush

Хубав ден на всички!

# 212
Твърде далеко съм от перфектно изглеждаща, но на 40 години едва ли ще стана тепърва Blush

Че защо не, много дами на 40 са в прекрасна форма и прибират в малкия си джоб не една и две по-млади. Успех Simple Smile

# 213
Здравейте момичета,как благородно ви завиждам че ще ходите на почивки лятото.Аз живея на морето и тук сезона е силен и ние никога не излизаме в отпуск през този сезон.Но какво да се прави ,иначе при мен нещата са си същите.Незнам до кога ще издържа,много е отчаиващо като видиш всяка сутрин кантара да не марда.Ще продължа така още известно време пък му мисля.

# 214
  • Варна
Лили, и аз завиждам, но когато стигна до фигурата, която искам, не ми пука дали ще съм на почивка Simple Smile
А моят кантар тръгна надолу, бях се закотвила на 64 и нещо всеки ден различно и така около 2 седмици, но днес се събудих 62 и нещо. Тъкмо се бях нервирала и имах искреното намерение да хапна сладолед(истински), но реших тази сутрин да се претегля.
Не се отказвайте и не се отчайвайте, аз мисля, че ако не си споделяхме тук отдавна щях да съм зарязала всичко, но определено дава резултати, да при всеки различни, но ги има.
Успешна нова седмица ви пожелавам и още минуси на кантара Simple Smile

# 215
  • Велико Търново

Че защо не, много дами на 40 са в прекрасна форма и прибират в малкия си джоб не една и две по-млади. Успех Simple Smile

Защото ми е твърде натоварено ежедневието  Peace

Храната днес:
закуска-20 грама протеин+20 грама трици+1 яйце патешко+2 белтъка+1 кюфте от пилешко месо.
обяд-още две кюфтета от пилешко месо/общо бяха 220 грама/+2 белтъка объркани с 20 грама протеин.Понеже кюфтета ми бяха много сухи си разбърках 2 лъжици извара+2 лъжици кисело мляко Верея.
17.30-ще си доизям изварата и киселото мляко
20.30 след работа-вероятно никой няма да ми е изял останалите сухи кюфтета и аз ще ги изям.

# 216
Да ви питам-този протеин с каква цел го приемате?Май не трябваше да е ежедневие. ..

# 217
  • Велико Търново
Да ви питам-този протеин с каква цел го приемате?Май не трябваше да е ежедневие. ..

Аз съм казвала и друг път, тренирам силово три пъти в седмицата, а в две от седмиците имам и 5 пъти кардио.След тренировка нямам време да ям, а в храната си го слагам за вкус Peace

# 218
Аз идвам да кажа, че съм най - бавно отслабващата тук сигурно.
За точно 6 седмици или 42 дни от началото на режима съм със скромните минус 5.6 кг. надолу.
Дано не се забави още повече моето отслабване с напредването на режима.

# 219
  • Варна
Росита, не се притеснявай, ще напреднеш, по-добре бавно, отколкото никак. За първите 30 дни бях - 6кг,втория месец обаче имам само - 2кг. Сега обаче съм съвсем в началото на третия месец и съм още - 2кг. В книгите пише, че понякога резултатите идват бавно, после забързват, пък и всеки организъм е различен. Важното е да не се отказваш! Успех Simple Smile

# 220
Сhochie, благодаря за отговора! Ти си доста по-добре - в началото на третия месец си минус 10 кг., доколкото разбирам. Дано и на мен да ми предстои да напредна.
Няма да се отказвам засега, просто е малко обезнадеждаващо.

# 221
  • Варна
Определено се чувстваме по-добре, когато виждаме резултат всеки ден, било то и само 200гр надолу. Но има много фактори за задържане, поне при мен. Преди МЦ дори съм с килограм нагоре, ако съм яла млечни съм подута/не ми влияят добре, но много обичам / и кантара не мърда два дни поне, също така ако съм яла телешко, пак задържам. Когато съм тренирала силово също не мърдам. Когато е топло времето тежа повече..

# 222
И аз съм така. За телешкото какво е обяснението?
Около овулация също имам задържане доста стабилно. Йогата ми помага да се чувствам по-добре, но е само два пъти седмично, трябва да я увелича. Ходя и на сауна, от утре започвам и с плуване.

# 223
  • Варна
Нямам обяснение за телешкото.. Забелязала съм, че на следващия ден няма разлика в кантара от предходния. Може организма ми да го преработва по-трудно. Също нещо, което със сигурност ми влияе е рядкото посещаване на wc. Нямам възможност да посещавам йога, но обичам да бягам и ми помага да се чувствам по-силна и корема ми се отпуска, ако е бил подут. Плуването е супер вариант, според мен най-красиво се оформят мускулите с плуване, а и не се натоварват ставите.

# 224
Здравейте Момичета,

Аз от седмица сигурно съм в як застой... не мърда кантара и не мърда. След ПП ми показа цял килограм отгоре. После започна МЦ и зациклих и си седя така , а са ми останали само 2 кг до заветната цел. Иде ми да се откажа и да започна 3ти етап, но ако кача килограми по време на 3та фаза ще си изям ушите от яд.
Дайте съвет какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт