Със спазването на Дюкан се знае - перфектна фигура се вае - 285

• 76 162
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Eden успех с 3 фаза.Днес голямо готвене падна,но съм  доволна,че и за домашните има любими неща и за мен си спретнах режимни патладжани.Имам телешки кюфтата,яйца,та все ще си направя режима вечера ПЗ.
Закуската ми беше овесена палачинка с мляко
На обяд бяхме навън та в Мола си взех пиле по градинарски от Българска кухня.Сигурно е имало повече олио,но пред Макдоналдс ,КФС  или пица това ми се видя по  малкото зло.
За мое учудване днес като правих лазанята кашкавала ми беше безразличен,изобщо не се изкуших както си мислех.Smile
Купихме на децата ягоди,много са ароматни ,но ще съм желязна!

# 616
Честита Баба Марта, момичета!

Да сме живи, здрави и слаби!

Благодаря ви за милите думи, дано да мине леко и безпроблемно.
Ето изражението в цифри за последните два месеца.
Старт: 01.01 с 59.400 кг - точно след НГ и много храна, алкохол, едва ли са съвсем реални.
Край: 01.03 с 51.300 кг.
Това е при ръст 169 см.
При мерките разликата, като първите са взети на 05.01, а последните днес: талия -7 см, ханш -8 см, горната част на ханша -3 см.
Това е с две нарушения, на 13.02 беше изцяло свободен ден и на 23.02 имах десерт след вечерята-.

Ако трябва да съм честна, последните две седмици ми бяха доста трудни. Може би защото вече си бях видяла целите постигнати, може би защото бях яла вече други неща.

Сега към протеините и зеленчуците, мисля да добавя по ябълка или подобен плод на ден, както и две гала вечери на седмица. И преди бях писала, че хляб рядко ям и овесената палачинка сутрин ми е все дно хляб съм яла. Нишестени храни също много рядко ям и ако ми се яде нещо, ще си правя по някое такова хранене в седмицата, но определено няма да са два пъти на седмица.

Днес вече хапнах ябълка, с такова желание си взех вчера едни червени, които преди няколко месеца ги открих във Фантастико и повече ми харесват от златна превъзходна. И първото гала ядене ми е днес на обяд, за празника.

# 617
  • Пловдив
Честит празник!
Еden,сега като минеш  в 3 фаза да не забравиш да пишеш Purple Heart.Чудесни резултати си постигнала,за мен са си направо мечта.
Аз съм 160 см висока и ако стигна 60 кг ще съм много щастлива,а бях към 52 кг  когато забременях.На 52 кг исках да сваля още около 3 кг за да се чувствам добре,а сегаааа   ужас.
Дала съм си поне 6 месеца срок да сваля ,не искам да си поставям кратко време,за да не се разочаровам и демотивирам.
Днес направих крем карамел,ще си угаждам.

# 618
  • UK
Princess Leia, може ли рецептата за крем карамела?

Вчера успях да се вмъкна в размер 12 панталон! Много се зарадвах. Мин. година по това време бях размер 20. Целта ми е размер 10.
В неделя обикновено си планувам седмицата и реших да почета старите теми и рецептите на Smileys.
Smileys, поздрави ако ни четеш.
Много завиждам на момичетата, които обичат да готвят.

# 619
  • Испания

Вчера успях да се вмъкна в размер 12 панталон! Много се зарадвах. Мин. година по това време бях размер 20. Целта ми е размер 10.
В неделя обикновено си планувам седмицата и реших да почета старите теми и рецептите на Smileys.
Smileys, поздрави ако ни четеш.
Много завиждам на момичетата, които обичат да готвят.

Честито! Благодаря. Бъди поздравена и ти!

# 620
Честит празник!
Еden,сега като минеш  в 3 фаза да не забравиш да пишеш Purple Heart.Чудесни резултати си постигнала,за мен са си направо мечта.
Аз съм 160 см висока и ако стигна 60 кг ще съм много щастлива,а бях към 52 кг  когато забременях.На 52 кг исках да сваля още около 3 кг за да се чувствам добре,а сегаааа   ужас.
Дала съм си поне 6 месеца срок да сваля ,не искам да си поставям кратко време,за да не се разочаровам и демотивирам.
Днес направих крем карамел,ще си угаждам.
Как, аз чета редовно поне.
Ти каза, че нещо с хормони ти се е получило така? Като не е лакомия, другото по-трудно става. Около мен много жени напълняха от хапчета или хормони, после (а и все още) им е трудно да свалят.

Не знам от колко кг тръгваш, но моя колежка е била 6 месеца на втора фаза с редуване 3/3 и е свалила към 12-15 кг (не помня точно колко). Това е било преди години, сега дори протеинов ден не спазва, само триците. Внимава какво яде, без да е стриктна, и мисля е качила не повече от 4-5 кг от най-ниските си кг при спазването на диетата. Тя сама си казва, че се е провалила при последната фаза, но явно дългото държане на едни кг и сега хранене без да прекалява, си казват думата.

# 621
Аз също се провалих в трета. След качване на килца за седмица на 3та в БГ, счупих тъпомера от плюскане в Италия уикенда. Успокоявах се, че ако ме покоси корона поне няма да си умра не яла въглехидрати и сирена. Връщам се на 2ра поне още месец.

# 622
  • Велико Търново
Добро утро! Срам, не срам ще пиша. Изчетох всичките постове на 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, отворих публикациите на Eden, чела съм и стари теми и от днес ще пробвам.Режимът, който ми изготви Юли /от залата на Юли/ е подобен на този вид хранене като изключим грейпфрута сутрин.
Четох, че и Ния е с подобна на моята фигура, но килограмите са й по-малко.
Храната за днес:
след малко тръгвам към залата и ще закусвам след тренировка
08.30-омлет от 3 яйца без мазнина, 100 пражка шунка, 22 грама трици и 100 обезмаслена извара Мероне
14.30-200 грама пилешки дроб задушен/взела съм една кофичка Скир, ако пригладнея на работа/
18.30-или омлет от 3 яйца и 100 грама шунка или шунка и 250 грама извара Пилос
Хубава седмица, момичета!

# 623
Добро утро, момичета,

Не знам дали да пиша изобщо менюта. Все пак тук пишат основно във фаза 1 и 2, въпреки че точно 3 е най-трудна.

Ния, не искам да те крикитувам и моля те, не се обиждай. Просто ми прави впечатление, че по разни поводи буквално късаш синджира. Беше започнала преди НГ, там по празниците се омаза, после пак с алкохоли и т.н. Защо не си останеш на трета фаза, но да си разпишеш като график кога и какво да ядеш. Че така го чувстваш май твърде свободен режима и си позволяваш повече. Или прочети книгата на Дюкан, може да ти подейства мотивиращо. Но след всяко няколодневно намазване да се връщаш за някакво време на фаза 2, е все едно се самонаказваш и в един момент не знам колко ще ти действа режимът.

Ако някой има по-добра идея, нека също се включи. Тук сме да си помагаме.

Сиска, драго ми е да те видя пак и тук. Миналата година като правих Дюкан, точно твоите постове назад в темите четох. Успех ти желая, ти имаш толкова силна мотивация.

# 624
  • Велико Търново
И аз, като Сиска, срам не срам, пак се намърдвам в темата/била съм на Дюкан преди години, но сега съм на 43 год. и качването на килограми става бързо, а свалянето - бавно/.
Ръст - 168 см., кг- 59. Нормалното, за мен, тегло е около 55-56 кг. На тези години повечето свалени килограми ме правят болна и изпита, та не целта  е голяма, а усилията, защото трудно се преборвам с лакомията.
Чудя се още как да редувам дните с П и ПЗ - от миналия път си спомням, че ми е доста тегаво 5 дни само на П, и бързо ми се догади от месото, не искам и сега така да се получи. Пробвах и ВМНВХ, но трудно нацелвах съотношението мазнини - белтъчини, и установих, че този режим би ми бил по-лесен.
Започвам от днешната закуска - тричава палачинка /направих голяма, така че ще имам и за утре/.
За обяд планирам яйца с шунка /трябва да се заредя със Скир/, за вечеря - някакво месо, ще го мисля.

# 625
Eden, не се обиждам, напротив- признавам си тук, защото търся съвет и акъл. Определено късам синджира на моменти, в което се корени проблемът с хранителните ми навици като цяло. Благодаря за идеята, започвам да си записвам и ще последвам съвета ти. ❤

# 626
  • Пловдив
Teriyaki,рецептата е 8 яйца,1 литър прясно мляко,ванилия и стевия на вкус.Разбивам всичко и сипвам в купички за крем карамел.Пека на водна баня за около 40 мин на 180 градуса.Много лесна  рецепта ,а и  без угризения може да си хапваш.
Еden,,да при мен проблема е хормонален,вследствие да лекарствата за задържане ,и то и двете бременности.Отделно че съм и с 2 операции секцио и корема така и си ми остана проблемен.Килограмите ми  варираха между 75 и 78.Броя че почвам от 78кг,то и годинките са ми вече 43,та борбата никак няма да е лесна,но няма да се отказвам.
Закуска -овесена палачинка с 200 гр мляко
Обяд-пилешко филе,салата домати и краставици и 200 гр мляко.
Вечеря-патладжани с домати  на фурна и пилешка кавърма.

# 627
За пореден път се уверявам,че в дните с ПЗ съм по-заситена,отколкото в П дни,при условие,че не прекалявам със зеленчуците.От днес ще карам 1/1,да видим какъв ще е резултата.Като цяло се чувствам добре и още не ми е омръзнал режима.Само малко енергията по време на тренировка ми е намалена,но в предвид намаленото количество въглехидрати и експлозивните ми тренировъчни комплекси нещата се получават Wink Приятна вечер,момичета!

# 628
  • Пловдив
Честит празник!
Мога да кажа,че 3 килограма наистина си заминаха,трупнах ги  в периода от ноември до февруари.
Сега започва по тежката борба,с килограмите които задържах много време.
Днес ми дойде МЦ ,но кантара е благосклонен.
Последен ден ми е ПЗ.Ще пробвам 3П/3ПЗ след това,да видим как ще ми се отрази.
Закуска-овесена палачинка
Обяд-имам още пилешка кавърма,може и салата да добавя.
Вечеря-яхния зелен фасул с пилешко месо.
Фасула е от тънкия,без бобчета и предполагам е режимен.
PS.Отказах се да готвя,за вечеря ще спретна един бърз миш маш с печени чушки,яйца и извара.
Голямо затишие в темата.Да не хапвате тайно.Smiley

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 16:52 от Princess Leia

# 629
Принцеса Лея, не хапвам тайно, че от това хапване съм на тоз хал Simple Smile Придържам се стриктно и пия много вода, но аз имам много за сваляне. Ще си помагаме,  няма начин. Мерси за рецептата!
Eden, браво на теб! Много се радвам!
Радвам се, че пишат още хора. Дано  разкараме тези килограми по-бързо. И си обещавам, че ще правя 4-та фаза форевър😀

Общи условия

Активация на акаунт