Домашно насилие

• 40 002
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
   Кой може да измисли подобна жестока история? Ако е така, наистина този, който е измислил тази жестока история, не е добре с главата си.

Също се усъмних каква е тази Агенция, която ще даде такъв съвет да се обади първо на родителите си и да ги уведоми.

# 91
  • Варна
Може да няма време да споделя подробности.
А и до някъде е по-добре да е пързалка. Ужас е.

# 92
Не мисля , че е пързалка. Има толкова много жени в нейното положение.. На мен по написаното ми звучи истинско. Надявам се да се измъкнеш, но и аз се очудвам защо не са ти предложили помощ , там където си звъняла.. Този съвет който са ти дали , ние също го дадохме.

# 93
Каква е тази агенция с такива неадекватни съвети? Ами ето, нали се е обадила на тях и е подала сигнал, къде я пращат още да подава сигнали? Тя може да е имала възможност само на това единствено телефонно обаждане, а те са я пуснали по пързалката.

Утре е 30-ти, надявам се да се измъкнеш с родителите си и скоро всичко да приключи. Направо ми кипи кръвта като чета за такива непотребни, долни твари като тоя "мъж".

# 94
Твърде възможно е по телефона да не е казала точен адрес и много подробности и от "агенцията" да са помислили, че е шега или нещо не чак толкова сериозно. Затова да са дали първи съвет да говори с родителите си.
Възможно е и да е лъжа темата, но има хиляди жени в това положение.
Някои даже не правят опити да се измъкнат, други - дори не го смятат за нещо лошо, даже обвиняват себе си, че си заслужават съдбата...

# 95
На мен ми е интересно, щом обаждането по телефона не се смята за подаване на сигнал, то как се подава сигнала? При такива положения жената може да няма друга възможност да подаде сигнал и тогава какво - обаждането не се брои ли?

# 96
Е тия на които се е обадила са някакви идиоти,то е като...не знам,откачам от такива идиоти.Все едно да звъннеш и да кажеш отвличат ме и да ти кажат ми звъннете на някой,трябваше да си вдигнат мързеливите зад.ици и да отидат да я изкарат от това положение.Мила пожелавам ти успех,моля се за теб да успееш да се спасиш от този изверг и да продължиш живота си щастливо и спокойно.Ще стискам палци да успееш още днес.Пиши ни когато можеш,убедена съм,че всяка една от нас ще направи всичко възможно да ти помогне.

# 97
  • Варна
На мен ми е интересно, щом обаждането по телефона не се смята за подаване на сигнал, то как се подава сигнала? При такива положения жената може да няма друга възможност да подаде сигнал и тогава какво - обаждането не се брои ли?

Може да искат лично, писмено и т.н., все пак всяко хлапе може да се гъбарка по телефона. Всъщност предполагам, не знам какъв е реда.

# 98
Ако през 99% от времето те държат в някое мазе, ни лично, ни писмено ще можеш да се оплачеш. Според мен са длъжни да разследват всеки сигнал, а нарушителите да бъдат глобявани. Не е нормално да рискуват нечий живот, защото имало вероятност да е хлапе, което си прави майтап и горките ще се разходят напразно.

# 99
Ако искат лично или писмено, значи са малоумни. Много жени в такова положение едвам успяват да се доберат до един телефонен разговор, за да поискат помощ. Те още малко ще й входират жалбата с входящ номер и ще  й кажат да чака писмен отговор в рамките на 14 работни дни

# 100
  • Варна
Общо взето и аз така мисля, но  институциите може да не са на това мнение.

# 101
Ако е така, няма как да им се отрече малоумщината.

Както и да е, дано скоро има положително развитие!

# 102
Общо взето и аз така мисля, но  институциите може да не са на това мнение.
Не, не действат така. По-конкретно Анимус, чийто телефони дадох, действат съвсем адекватно и предоставят защитено жилище, психолог и адвокат.

# 103
  • Варна
the wishmaster дано, нямам опит.
Навярно е звъннала на някоя друга организация

# 104
  • Пловдив
Как е възможно в едно село родителите да не разберат, че дъщеря им е жертва на насилие Rolling Eyes В едно село?

Общи условия

Активация на акаунт