Спам тема /кратки, дълбоки и зле ориентирани/ 28.05 – 3.06./

• 28 506
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • Euskal Herria
Това?

# 661
Луна, като долепим тапетите ще ги снимам да ти ги покажа! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Яна, ей тва е забраната:

# 662
  • На Марс
ЧНГ от НДК, нощен байк и бира непобедима комбинация Simple Smile

# 663
  • Euskal Herria
Тепърва почва да се стъмва при нас. 20-тина градуса е, все едно пулверизатор пръска вън. Утре ще има някакво състезание с канута по реката, ама още не съм решила дали да ходим да гледаме.
Основен ремонт правихме миналото лято, това - само почивка. Simple Smile Но си заслужаваше!
Гугъл, и на мен ще ми е интересно да видя.

# 664
Тепърва почва да се стъмва при нас. 20-тина градуса е, все едно пулверизатор пръска вън. Утре ще има някакво състезание с канута по реката, ама още не съм решила дали да ходим да гледаме.
Основен ремонт правихме миналото лято, това - само почивка. Simple Smile Но си заслужаваше!
Гугъл, и на мен ще ми е интересно да видя.
Ние правихме и миналото лято, и това, и другото ще правим. Grinning Чака ни ехеее път. Завършим ли кухнята (един свети ден) минаваме на втората тоалетна.

# 665
  • Euskal Herria
Важното е, че ще стане.
Ние почти изтърбушихме къщата; нови облицовки на стените, на стълбището, подове, врати, осветление...абе, от-до.
Вече боядисването с латекс или тапети не го броя за ремонт Wink.

# 666
Важното е, че ще стане.
Ние почти изтърбушихме къщата; нови облицовки на стените, на стълбището, подове, врати, осветление...абе, от-до.
Вече боядисването с латекс или тапети не го броя за ремонт Wink.

Ние също. Взехме го пъъълен разбитак. Започнахме с ВиК и електриката, много къртене, какво ли не разбивахме. Имахме и едно ужасяващо корково покритие по стените, сложено накриво. Grinning И тапети на тавана. И странни конструкции от дърво под прозорците. Беше голямо приключение с тези конструкции. Чакат ни още 2 стаи с такива. Иначе сами си иззидахме усвоената тераса с итонг, пошпакловахме, където можахме, облепихме на места с депронова изолация... И все още сме до никъде. Grinning Чака ни 24-25 м2 хол, кухненските шкафове, плотове и тн за самата кухня, 18 м2 спалня, тераса, втора тоалетна, още няколко врати, климатици, още 3 прозореца за смяна, мебели... но си има и чар де. Grinning Поне засега живеем нормално - с оправена баня и по-малката спалня, а хола е в живущо, макар и покъртително грозно състояние. Grinning

# 667
  • Euskal Herria
Познато! Същото е и у нас. С итонга поне става бързо и лесно се работи. И досега се майтапим у нас - когато измазвахме и боядисвахме къщата отвън, трябваше бързо да се иззидат терасите. Моят мъж го повикаха долу за нещо, майсторите чакат да мятат мазилка и аз хванах тухлите. Един таксиметров шофьор беше спрял пред нас, сложил ръце на кръста, гледа и накрая вика "Ееее, досега жена-зидар бях виждал само по руските филми". Smile

Е все още е 1-ви юни:

# 668
Добро утро. Като гледам няма никаква активност ... явно е понеделник !

# 669
Гугъл търчи, ама другите спят ли?

# 670
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 671
ДД. Grinning
Тук е 11.15 вече, а аз от 3 часа съм на плантацията.
Скрит текст:

# 672
  • Euskal Herria
Аааа, събота и неделя официално:

А през останалите дни - тоже Wink

# 673
Тази снимка повече подхожда на обяснението как се зараждало цунамито Mr. Green

# 674
  • Euskal Herria
Ай, ся! Направо на люта завист ми мирише тоА пост SmileStuck Out TongueSmile

Отивам на пикник Wink

Общи условия