Спам тема /кратки, дълбоки и зле ориентирани/ 28.05 – 3.06./

• 28 493
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък да ударя една следобедна дрямка Wink

# 676
  • Euskal Herria
Удряй! Няма лошо, даже е полезна сиестата.
Ние се разсънихме, вече можем да зачезваме. Ще видя довечера какво сте ми оставили за четене. Simple Smile

# 677
# 678
Йооооооооооооу! Малко съм позакъсняла!!! Имах много важни и неотложни нагажимОнти! Blush

# 679
  • На Марс
Йооооооооооооу! Малко съм позакъсняла!!! Имах много важни и неотложни нагажимОнти! Blush

Така ли ѝ се вика на обедната биричка вече ?
Simple Smile

# 680
Де да беше само ти закъсняла, ехеее ..... Simple Smile

# 681
Обедната биричка е задължителна в тая жега, Пунчи!

Начи, Лане, в тез летни жеги мисля спамаЖиите са по горите (и Гугълчето видех е отвързана днес)

# 682
Кико, на Гугълчето му да маратонки и планинска пътека и търчи кат невидяла. Ако има едно лесно само да търчи - няма да я видим тука ! Ако вместо да бяга правеше ремонт - ехейй.... Simple Smile
Джу уж в командировка, ама и тя се е покрила. Лятото нещо няма активност във форума.

# 683
Скрит текст:
Може да онемее обаче. И да окапе.

Joy

# 684
  • На Марс
Жена му на Тонто Simple Smile

# 685
Муахаха, Лун.... пази я таз фотка за следващата седмица... добре ш'седи на първа страница!

Лане, ремонтите са гадна работа, добре че имам да опраам само счупената интериорна врата. Гугълчето ми напомня за страсти от едно време по ремонти и чудеса... сега само избирам и давам нареждания, а едно време даже бременна и подово отопление сама съм редила на серпентина .... баси колко съм била застреляна, а колко латекс съм мазала... ужасТ!!!

# 686
Ремонда облагородява душата на човек. По едно време почва да се пита, с кой акъл го е почнал и то в такива мащаби ама после, като приключи се кефи.

# 687
Аз все още обожавам ремонтни дейности и строителство. Във вихъра съм. Абе, творя. Grin
Скрит текст:
Това лято, да не ми мине котка пътищата, смятам да реализирам някои работи..
Едната баня е готова, отне ми известно време да надъхам милото да я направи, че не ми се чакаха тоя и оня.... Перфектна стана, а не беше пипвал ония ми ти инструменти. Grinning Сега на ред е другата. Аз съм ОТК по милиметрите, наклоните, фугите и засичанията им...  и основен бояджия, дизастър-дизайнер, разбира се. Joy

Лане, аз се кефя през цялото време на реонта и после неспокойната ми душа почва да рови за нещо друго. Grinning

# 688
То май от женския ентусиазъм е произлязла дефиницията за безкрайност ...

# 689
Аз хич не се ентусиазирам вече, но акъл винаги мога да давам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт