Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 510
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро,

Момичета, 5-ти сезон за мен беше най-добрия, от всички до сега. За това голяма доза има и времето, в което бяхме заедно и споделяхме, мечтахме, фантазирахме, лигавихме се и се смяхме.
Изключително много се радвам, че ви открих и няма да мърдам от темата Simple Smile

Сега започва най-сладкото - сценарии за шести сезон и умуване кого ще вкарат Wink Hug

# 736
  • София
Не знам, за мен сериала се изчерпа. Ако има нови герои ще е съвсем различен, ако са същите, ще е яко нагласяване и измисляне. Не че не го очаквам, но за мен лично сериала в този му вид приключи.
Арестите бяха пълна бутафория. За подобни престъпления осъден у нас не знам дали има. А Фотев колко се предполага, че ще изкара в затвора? Няколко дена в ареста и после излиза.
Нищо не разбрах от викането на Васил, напълно излишна сцена.

# 737
  • София
Молба към Мириел - маля те да разпиташ твоята позната и да ни напишеш какво са казали вчера в разговора с екипа на сериала. Ще ми е интерсно да прочета споделеното от тях.

# 738
  • София
Аз от вчера най се радвам на това, че Дария Симеонова е бременна и че най-накрая разбрах малкото име на Врабчев. Blush Mr. Green

# 739
Аз от вчера най се радвам че най-накрая разбрах малкото име на Врабчев. Blush Mr. Green

Че то не беше ли ясно това...? Аз го знаех....както и да е де. Сега остава да разберем имената на Владов, Пенев и Мишева Joy

# 740
Ето едно клипче с въпроси кэм екипа. Не знам дали сте го видели
https://m.youtube.com/watch?v=HlzvN25Ais4&feature=youtu.be

# 741
  • София
Аз от вчера най се радвам че най-накрая разбрах малкото име на Врабчев. Blush Mr. Green

Че то не беше ли ясно това...? Аз го знаех....както и да е де. Сега остава да разберем имената на Владов, Пенев и Мишева Joy

Явно съм го пропуснала. Embarassed

# 742

Ето ви нещо за добро утро и прекрасен добър ден Simple Smile. Тази сцена ме разчуства адски много и след нея се хилех като зелка Joy. Зори беше изненадана от него и се мъчеше да го изкара от там, безуспешно, ей и Марио е наследил малко упоритост като Тони Grinning и не я пусна. Стана и толкова неудобно, но като разбра, че той няма да се откаже и спря с опитите да излезе. Като и падна на колене и видя, че той е напълно сериозен, дори по нескопосания начин на обяснение я разчуства и докосна с думите си, беше сладко като и каза да не плаче Blush. Отговаряйки на въпроса дали би се омъжила в бъдеще за него и тя беше толкова широко ухилена, както никога не съм я виждала. Накрая като си я взе на ръце, моята инфантилна душа ликуваше Joy Heart Eyes

# 743
  • Пловдив
Освен викането на Васко и ареста,според мен беше излишно и Магдето да е с бяла рокля!Па и както не го искаше от раз склони и каза "да"...

# 744
  • София
Лелеле, Майче страхотна си.
Ще сложиш ли всички гиф-чета в един Dox и да ги шернеш с нас. Аз си мислех да ходя по стоарите ти постове и да си ги свалям.

# 745

Ето ви нещо за добро утро и прекрасен добър ден Simple Smile. Тази сцена ме разчуства адски много и след нея се хилех като зелка Joy. Зори беше изненадана от него и се мъчеше да го изкара от там, безуспешно, ей и Марио е наследил малко упоритост като Тони Grinning и не я пусна. Стана и толкова неудобно, но като разбра, че той няма да се откаже и спря с опитите да излезе. Като и падна на колене и видя, че той е напълно сериозен, дори по нескопосания начин на обяснение я разчуства и докосна с думите си, беше сладко като и каза да не плаче Blush. Отговаряйки на въпроса дали би се омъжила в бъдеще за него и тя беше толкова широко ухилена, както никога не съм я виждала. Накрая като си я взе на ръце, моята инфантилна душа ликуваше Joy Heart Eyes

Майче.....ехх.....влюбено-усмихнатият Батко е много хубав Heart Heart Heart Зори една щастлива....

Само да ви кажа, че телефонът ми се задръсти от снимки, скрийншотове и гифчета аххахахаа

# 746
Ето едно клипче с въпроси кэм екипа. Не знам дали сте го видели
https://m.youtube.com/watch?v=HlzvN25Ais4&feature=youtu.be
Хаха, Mоньо и Диана как се застраховат  Laughing Единият: Hа мен не ми се е случвало  Mr. Green A другият: Внимавай, какво ще каже жена ти  Joy Това момиче май се e опарило предния сезон  Wink Hо ми харесва колко е освободен Велислав  Grinning
Mного е сладък тоя момент с първото бебе Grinning  
Дано да се появят още любителски клипчета. Kак пък, от екипа, не можаха да направят един запис на срещата.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 09:38 от Zlati***

# 747
Лелеле, Майче страхотна си.
Ще сложиш ли всички гиф-чета в един Dox и да ги шернеш с нас. Аз си мислех да ходя по стоарите ти постове и да си ги свалям.
Подкрепям идеята. Grinning Да си ги имаме всички.
Аз съм още под влияние на емоциите от вчера, трябва ми ден-два да се осъзная, че до септември няма сериал. Иначе сърцето ми е пълно и съм щастлива. Joy
Не ми се мисли обаче, какви ще ги къдрят на есен, ама важното е накрая пак да сме хепи.Grinning

# 748
Още снимки от снощи
Скрит текст:
Скрит текст:

И не, това НЕ съм аз Joy
Скрит текст:

# 749
  • Ню Йорк
Леле какви грандиозни глупости  ooooh! Сценаристите на кой свят живеят, изобщо знаят ли какво става около тях.
1. Фотев, който е някакъв велик бизнесмен, милиардер, едва ли не управлява държавата и за някакъв си 1 млн. лева го закопчават публично?!?! Да ама не! В тази държава и за злоупотреби в пъти по-големи това не се е случвало и няма да се случи. Ако по някаква случайност все пак го приберат до 24 часа ще е навън и двамата влюбени ще са на парчета, ако ще и на луната да са отишли.

2.Васко. Няма да коментирам Магда какъв тъп шаран я изкараха, но това за съжаление е съвсем реалистично. Обаче ареста отново беше пълен фарс и нямащ нищо общо с нашето законодателство. Къде се е чуло и видяло да арестуват някой, че не си е върнал кредит към банка?! Да му направят запор, да му конфискуват имущество - да, ама арест, че и барети чак, пълен фарс. Да бяха казали, че е обрал банка поне и то въоражен обир с пострадали е нужен.

3.За Наталия и Калин беше ясно, но ми е супер тъпо, че Димо и Дария напускат сериала, свежи бяха.

4.Дълго се чудих докато гледах защо майката на починалото момче-донор е там и чак като каза на Албенчето разбрах каква е ролята и. Захариев се измъкна тънко-тънко, като заобиколи частта със заигравката с Албенчето и остави само бащинството. Тази сюжетна линия беше безумно предвидима и някак стандартна.

5.Мазови ужасно ги претупаха, сдобриха се за нула време, а можеше да гледаме как Мазов се гърчи поне 30-40 епизода  Joy Joy Joy

6.Зорница и Марио също някак много бързо "заживяха щастливо". Предвиждам 2 варианта: или Банков все пак ще се появи другия сезон и ще създава проблеми между тях или и те като Наталия и Калин ще хванат пътя. И тук малко се претупа сюжета, ама здраве да е

Общи условия

Активация на акаунт