Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 508
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 750
Злати, сега не мога да го гледам, в какъв контекст са думите на Диана и Моньо?
Дона, мерси за снимките Simple Smile

# 751
Принцесо, ами те спаха половин сезон и ни разтакаваха и в последния епизод решиха да направят екъшъна и разплитането на историите....а можеха да спестят много локуми в средата на сезона - пак да е стегнато, динамично и интересно 52 серии.
Да, ама не.

# 752
Злати, сега не мога да го гледам, в какъв контекст са думите на Диана и Моньо?
Дона, мерси за снимките Simple Smile

Има въпрос, дали на актьорите им се случва да се влюбят по време на снимките (предполага се в екранния партньор, въпреки, че от екипа питат дали това имат предвид, или влюбване в персонажа). И Mоньо отговаря това, което писах, а Велислав хваща микрофона и казва: Cлучва се, разбира се. Вие не сте ли чували, че се случва  Joy а Диана му репликира с това за жена му  Laughing

# 753
  • София
Аз не виждам какво може да дават повече покрай Мазовите, може и да не участват вече. Не вярвам Банков да го вкарат в любовен триъгълник с Огнянова. Имам надежда, че сценаристите не са толкова тъпи. Зорница и Марио ще имат други сътресения, според мен. newsm78 Банков ще спасява болницата и ще се занимава с жена си.

# 754
Банда, снощи гледах филма по нощите и докато ви изчета стана 2 часа и нямах сили изобщо да коментирам. Аз не знам какво и да кажа, вие сте казали всичко. Аз съм малко разочарована.
Не мога да повярвам, че същите хора, които са написали прекрасните монолози през целия сезон, бременната жена с рак и още и още - измислиха историята с Магда и ни занимаваха 2 часа с нея. Бях се хванала за главата на предложението, вече си бях закрила очите на избирането на сватбена рокля. Е не е истина на сватбата мислех вече да превъртам. Не знам за вас, но всичко беше като не от нашия сериал, не можех да повярвам какво гледам.
Калин отново се показа като пълен егоист! Наталия трябва многооо да го обича. Не мога да се сетя някога той да е направил такава жертва за нея.
Еее Ина ми напълни душата, освен от Фотев настръхнах и от нея. Наум еволюира от хилядолетна черна мура в Ент (за справка- говорещите, разумни дървета от "Властелина на пръстените" Joy). Показа най-сетне някаква емоция.
Тони и Марио бяха много готини. А пък Марио и Зорницаааа- ее те са ми голяма слабост. Но съм крайно разочарована, че от 2 часа ги гледахме три минути! Зорница как го гледашеее в ритуалната зала Heart Eyes , с тези очииии Heart Eyes , е никога не съм я виждала така да гледа Heart Eyes . Радвам се, че е щастлива най-сетне. Можеше пък Марио да се отпусне още малко. Не ги чухме да си казват един на друг "Обичам те", но делата са по-важни! (и все пак фенската ми душа щеше да ликува).
За арестите даже не ми се коментира. Голяма глупост. Нямам заеми, слава богу, че иначе баретите ще ме намерят в кварталния магазин, докато пазарувам. Joy Как можа да им го роди това главата? А Васко е пълен психопат. Joy
Благодаря, Майче, за гифчетата, задръстила съм си вече телефона, но не ме е срам и не ми пука! Joy

# 755
При Зорница и Марио си има заявка още от сега какво ще им е трудно - Марио да се научи да има връзка с жена. И двамата си го казаха, че това му е слабото място и тепърва има да действа опипом. Снощи направи първата стъпка - научи се, че ако обича, трябва да се бори за любовта си. Стана ми малко мъчно за него при линейката, защото Зорница доста го накова, но пък това беше катализатора да разбере, че не може да се предава и трябва да е решителен и да действа. Но тепърва ще има още много да учи в тая посока. Зорница обаче, въпреки тежките думи към него, си пролича в обредния дом колко много го обича. Когато почна да ѝ обяснява колко грешки е направил, на лицето ѝ беше изписана такава любов, че беше ясно, че няма да го отблъсне отново. Наистина, досега не си спомням Зорница да сме я виждали толкова щастлива, с пълно сърце и широка усмивка.

Ина и Тасев са изключително благодатна двойка, особено и с бебе, там има да се въртят драми, да се въртят Grinning
Същото и с Албена и Тони. Аз очаквам да сме приключили с черния дроб -неслучайно наблегнаха на това, че се възстановява много добре, а и няма постоянно да го вкарват в сюжета, все пак. Каквото можахме да видим , свързано с него, видяхме.

От цялата история ми стана мъчно всъщност за Галя най-много. Каква е тая връзка, каква е тая мъка, каква е тая постоянна борба да се надяваш мъжа ти да не е пълен идиот...Много ми се иска в следващия сезон да видим един малко по-различен Захариев.

На мен арестите не ми пречат - приказка, не ровя из наказателния кодекс да видя дали съвпада с филма Grinning

# 756
В едната ФБ група една жена е шернала снимки от снощи, но не мога да сложа линк....който иска, да гледа. В "Откраднат живот - фен клуб" са

# 757
Съгласна съм с Дона, много претупан беше епизода, всичко се случи наведнъж и в изключително кратко време. Можеха да ги поразвият същите сюжети в няколко епизода, например отмъщението на Ина. Ако го бяха разгърнали, щеше да е много по-интригуващо.

Аз много харесах два момента от епизода - когато Евгения седеше до Марио и му каза "Не слагай спирачки на сърцето. Ти по-добре от мен знаеш, че то не трябва да спира". И втория момент, когато камерата се беше фокусирала върху насочения нагоре син поглед на Калин и звучаха страхотна музика и неговия монолог.

Даже и да върнат Банков, някак не си представям да е с жена му.

# 758
От цялата история ми стана мъчно всъщност за Галя най-много. Каква е тая връзка, каква е тая мъка, каква е тая постоянна борба да се надяваш мъжа ти да не е пълен идиот...Много ми се иска в следващия сезон да видим един малко по-различен Захариев.

Снощи, докато ги гледах двамата, си мислех - в първи сезон когато Галя му беше любовница, дали си е рпедставяла колко ли ще трябва да изтърпи заради него?  

От Марта

https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/posts/232684330647451

# 759
  • Пловдив
Като каза Галя се сетих...тя си остана шефка на АГ-то и доцента и е подчинен ли newsm78  Mr. Green

Дария и Анна  Grinning

# 760
Нов ден - нови аватарчета  Joy на Майчето и Яница  Peace Прекрасни са ! От последната серия гифчета /в ритуалната зала/ има да се подновяваме  цяло лято  Laughing
Всъщност тези няколко минути с тях  ми бяха достатъчни  bouquet
Другите линии можеха и по-рано да ги поприключат . Така наведнъж  стана малко  претупано ,но не се оплаквам , можеше и по-лошо да е /смърт , раздели и т.н./.
На последното гифче Марио  /където вече я е гушнал и излизат/ така  самодоволно се хили -като мечок  бръкнал в меда  Joy
Велислав беше много готин на интервюто - другите се пазеха /не  на мен не ми се е случвало да се влюбя в екранен партньор/ , а той ухилен - случвало се е разбира се ... Peace
Оставам размазана от кеф ! Спорна работа на всички !

# 761
В едната ФБ група една жена е шернала снимки от снощи, но не мога да сложа линк....който иска, да гледа. В "Откраднат живот - фен клуб" са
тъкмо вчера се отписах 😁😂

# 762
Злати, мерси Simple Smile

Мистик, казва ли ти някой, кой на кого е подчинен, важно беше да видим как Жекова избира рокля Grinning

Ели, ти представяш ли си Диана да го изтърси, че се е случвало, майкоооо, гледай какво става след това, ще се нище кой е, а знаем към кого ще бъдат насочени предположенията, ние достатъчно я бъзикахме за изказването, че не познава хората лично Joy

Eто линк към гифчетата Simple Smile:
Скрит текст:

# 763
Шампанско и сълзи е животът ниии...имаше една такава песен  DrunkПредполагам ,че сте махмурлийки от снощи и с незасъхнали сълзи от щастие,ха честита ви репетационна сватба  Mr. Green

Искам да вмъкна само,някой забеляза ли колко добре стоят Владов и къдрокосата сестра(как ѝ беше името)?
Може да се развие една малка любовна интрига за 6 сезон! Simple SmileДа не го мисля повече това момче все само ...или с Пенев  Rolling Eyes

И пак да спомена Магдини неволи.Тази жена защо изобщо я вкарват в любовни дилеми,нейната сила е друга.Тя е във вихъра си по коридорите да следи ,кой накъде и какви ги върши,да не изпуска клюките,да сервилничи,да издава тайни Simple Smile и т.н. ,но не и да се влюбва,ами не я бива май.
Това да се чете от сценаристите и тези от  сериала и тези тук  newsm47

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 12:54 от *Амбър*

# 764
Съгласна съм с Дона, много претупан беше епизода, всичко се случи наведнъж и в изключително кратко време. Можеха да ги поразвият същите сюжети в няколко епизода, например отмъщението на Ина. Ако го бяха разгърнали, щеше да е много по-интригуващо.
И във финалния епизод можеха да го разгърнат, ако не ни бяха занимавали толкова много време с Mагда, Васко и Kоко  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт