Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 479
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Във фейса се предполага, че септември започва излъчването на новия сезон.
Гледам Вергов е пуснал снимка от морето, събира сили явно. Grinning Сладур.

# 781
  • Пловдив
То щом има шанс Вергов да се върне,дали няма и Сашето да си дойдат от английско newsm78 Сега е ред на Калинко и сие да си починат Mr. Green

# 782
Яница, залагам си главата, че при Марио и Зорница няма да има любовен триъгълник. Аз неведнъж казах, връщането на Банков ще разлюлее малко Зорница, защото ще я връхлетят старите спомени, болка от изгубеното дете, едно-друго и толкова ще бъде. Просто шансът да започнат да залитат по други клони към минус безкрайност, в това съм абсолютно убедена. Ще им измислят други драми. И да, аз вярвам, че тая двойка ще просъществува, а не е временна. Вчера ги дадоха за 3-4 минути, но едно стана кристално ясно - ужасно много се обичат.

И аз съм с теб на дръвника хахаха. Сигурна съм, че ще са си само двамата, това с триъгълника се изчерпа с Тони. Ако ги гледаме както ти каза ще е много добре.

Димитрова, на мен това ми е най-тъжно винаги от всичко. Joy

# 783
Не са почнали да снимат още, юни месец ще започнат, в момента са почивка.

Перличке, те проблеми ще измислят, в това не се съмняваме, ще бъде драматично, ред сълзи, ред сополи, ще се тръшкаме, ще страдаме. Но няма да са свързани с "аз обичам тебе, ти обичаш друг". Най-малкото, ако се появи трети в тяхната двойка, нито единият не го виждам да се занимава с изневери и паралелни връзки. Просто ще прекратят взаимоотношенията си и толкова.

Ооо, Роси, Отплата. Ми да го почваме тия дни. Само някоя добра душа трябва да ни направи тема Simple Smile
Съгласна съм, че едва ли ще намесят трети, но могат да ги разделят по друга причина ако решат, няма невъзможни неща. Дори и в живота понякога се случват невероятни истории, а това все пак е филм, драма при това Joy Колко му е да ги драматизират за цял сезон Joy

# 784
Яница, сега ако ми обясниш и какво гледаха звезди посред бял ден в кадъра от аватара ти, цена няма да имаш Joy
Или просто си поемаха дъх след всички драми и се наслаждаваха на живота?

Обаче беше права Барбарела, че в тоя епизод на Марио му се схвана ченето от усмихване Joy

# 785
Яница, сега ако ми обясниш и какво гледаха звезди посред бял ден в кадъра от аватара ти, цена няма да имаш Joy
Обаче беше права Барбарела, че в тоя епизод на Марио му се схвана ченето от усмихване Joy
Гледаха самолета от Германия Wink
Сериозно - и на мен ми беше много странна сцена....

А за триъгълника - ако върнат Банков, просто няма начин да не го завъртят около тях двамата. До каква степен, вече е друг въпрос...но познавайки нашите сценаристи, ще има някакви драми там и няма да са 2-3 епизода. То вие тук мислехте, че триъгълника с Тони трябва да се прекрати за 5-6 епизода, а те го точиха цял сезон....

# 786
а. Самолета на Калин гледаха.
б. Нов билборд пред болницата.
в. Пред болницата на Тони са и гледат към прозореца му, защото той има само тях.

# 787
E как какво гледат, заедно са, обичат се, наслаждават се на слънцето и песните на птичките Joy

# 788
Аз съм си още в света на усмивките и романтиката днес Heart Eyes И хич не ми е кой ще се връща в 6ти сезон, да се връща, ако Зорница е пич, който тя всъщост е, не се плаша! Grin А Марио тепърва ще има да научава какво е да се бориш и да обичаш една жена според мен.

Майче, твоите гифчета са като доза сутрешни ендорфини Smiley мерси, че ги споделяш с нас Hug

sway, на теб мерси за видеото! Hug Велислав беше готин,  а Диана ме разсмя „ Внимавай какво ще кажеш, жена ти е тука“ Smiley Харесва ми, че могат да се отпуснат, личи си, че са приятели. С Вергов не знам там какво стана, мистерия ми е леко, в началото май и те си бяха ок, ама после май май почнаха да не се траят много. Или просто любовта на персонажите им беше толкова измъчена, че човек остава с впечатлението, че не се понасят и във филма, и в реалния живот Smiley

# 789

И ето ти я първата драма за сезона - Огнянова ще трябва да му лекува лицево-челюстната травма, щото му пречи на целуването... JoyJoyJoy

# 790
  • София
Е как какво гледаха в небето, Марио го каза - не се сеща често за Господ, но има ситуации, които изискват и неговата помощ. Е, това беше такава ситуация - и са доволни, че отново нещата завършиха щастливо за тях Simple Smile

Казвам ви аз, че сценаристите имат много високо мнение за нашите възможности да разчитаме разни случки, думи, погледи и т.н. и оставят интересните неща на нашето въображение.

# 791
А, да, пресконференцията. Стаменова какво взе да им крещи там на журналистите, че и да ги заплашва, сякаш те са й виновни за поразиите Rage
Умрях от смях като стана тая жена и като изфъфли: аз съм София Стаменова.

# 792
Гледаха самолета от Германия Wink
Сериозно - и на мен ми беше много странна сцена....

Хаххаха и аз нещо подобно мислех да напиша, ама по-скоро само Зорница се оглежда за всеки случай, да не вземе да се върне отнякъде, Марио си блуждае просто. Joy
Иначе по-сериозно, аз го разбрах все едно гледаха към бъдещето заедно.

# 793
Банков та Банков ! Три сезона преди това и още един след това като сме гледали сериала без Вергов да не би сме умрели ? Няма да дойде краят на света ако Вергов не се появи !

# 794
А, да, пресконференцията. Стаменова какво взе да им крещи там на журналистите, че и да ги заплашва, сякаш те са й виновни за поразиите Rage
Умрях от смях като стана тая жена и като изфъфли: аз съм София Стаменова.

И аз и аз. Цялата сцена там беше супер зле.. и пак до края на и за миг не се замисли кой седи зад цялата далавера. Което за мен беше супер странно. А той почти й го каза в кабинета. Какъв главен свидетел ще е? Аз там като главен свидетел виждам Ина... И Стаменова кво ще им каже - ами той ми направи пет комплимента, каза ми да не избирам тази фирма и аз клекнах.
Значи във фейса е истерия за Банков, то бива, бива ама чак толкова.

Ето ви и едно интервю

https://www.edna.bg/izvestni/diana-dimitrova-nikoga-ne-pravete-k … -liubovta-4653445

Общи условия

Активация на акаунт