Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 484
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 765
Велислав беше много готин на интервюто - другите се пазеха /не  на мен не ми се е случвало да се влюбя в екранен партньор/ , а той ухилен - случвало се е разбира се ... Peace

Аз много се смях на допълнението му - случвало се е и да не се влюбиш Joy

На фона на много депресарския финал на четвърти сезон, който предвещаваше, че пети сезон ще започне с много скръб и мъка, сега  някак си очакването за началото на шести сезон ми е позитивно, леко, щото поне в първия епизод ще има щастливи муцуни.

Магда и нейното запълване на тоя епизод остава пълна мистерия за мен, пъл-на. Наистина можеха да направят чудеса.
Другото нещо, което не ми хареса, беше пресконференцията - някак твърде истерична ми дойде.

# 766
А, да, пресконференцията. Стаменова какво взе да им крещи там на журналистите, че и да ги заплашва, сякаш те са й виновни за поразиите Rage

# 767
Привет, група! Четох ви, четох, много сте писали, част от написаното споделям, друга не съвсем... Истината е, че след финала снощи днес ми е тъпо някак. И дори и хепи енда по всички фронтове /почти/ не успява да ме ентусиазира. Sunglasses Сигурно защото знаех предварително какво ще се случва, включително и нямах съмнения, че Ина ще задържи детето, и някак твърде лесния и наивен ако щете начин, по който се случиха част от събитията. Очаквах по-голям съспенс, честно. И се чудех снощи защо им беше да пълнят цели два епизода с излишен пълнеж, вместо щом са решили да разрешат всички сюжети по най-лесната допирателна, да направят един хубав стегнат епизод - пак щеше да е малко плоско, ама поне щеше да има повече динамика и да сгъстят емоциите... И дори и трогателната сцена на Зорница и Марио в ритуалната, за 3 минути в края на епизода не успя докрай да премахне разочарованието ми Grinning / съжалявам, май не съм много политически коректна, ама всички не сме еднакви, нали/ Добре поне, че и тях не ги потопиха в бозата, като ги накарат да подпишат на момента...и така беше достатъчно да схванем идеята Heart Eyes
И не се съмнявам, че идилията на всички щастливо завършили сезона ще бъде връхлетяна от бури още с началото на следващия. Давам им най-много 1-2 епизода да се окопитят малко Grinning Много ми хареса монолога на Калин накрая, но той предвещава и доста изпитания за героите, които ще продължат.
Та така, разчитам на всеобщото чувство за хумор на агитката тук, за да се мобилизирам за новия сезон Grinning

# 768
При Зорница и Марио си има заявка още от сега какво ще им е трудно - Марио да се научи да има връзка с жена. И двамата си го казаха, че това му е слабото място и тепърва има да действа опипом. Снощи направи първата стъпка - научи се, че ако обича, трябва да се бори за любовта си. Стана ми малко мъчно за него при линейката, защото Зорница доста го накова, но пък това беше катализатора да разбере, че не може да се предава и трябва да е решителен и да действа. Но тепърва ще има още много да учи в тая посока. Зорница обаче, въпреки тежките думи към него, си пролича в обредния дом колко много го обича. Когато почна да ѝ обяснява колко грешки е направил, на лицето ѝ беше изписана такава любов, че беше ясно, че няма да го отблъсне отново. Наистина, досега не си спомням Зорница да сме я виждали толкова щастлива, с пълно сърце и широка усмивка.

Москита, ако проблемите на Марио и Зорница са такива каквито си посочила, те пак ще са добре бе, даже може и да им е малко.Grinning Един вид ще ги гледаме как се джафкат пак и междувременно се обичат. То си е хубаво така, едни нормални отношения са си.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 10:59 от yanitsa.s

# 769
  • София
А, да, пресконференцията. Стаменова какво взе да им крещи там на журналистите, че и да ги заплашва, сякаш те са й виновни за поразиите Rage

Толкова си може Ернестина, криви си лицето и крещи. Много е зле, никакви емоции не може да пресъздаде.

# 770
Десетимата журналисти и те бяха такъв смях  Laughing Пълна пародия беше тая пресконференция.

Mайче, благодаря за гифчетата  bouquet Ще се барна и аз с някой инфантилен подпис  Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 10:45 от Zlati***

# 771
Оказа се, че най-тъжното за мен бяха финалните надписи, които не включваха промо за следващия епизод. Grinning

# 772
Яница, залагам си главата, че при Марио и Зорница няма да има любовен триъгълник. Аз неведнъж казах, връщането на Банков ще разлюлее малко Зорница, защото ще я връхлетят старите спомени, болка от изгубеното дете, едно-друго и толкова ще бъде. Просто шансът да започнат да залитат по други клони към минус безкрайност, в това съм абсолютно убедена. Ще им измислят други драми. И да, аз вярвам, че тая двойка ще просъществува, а не е временна. Вчера ги дадоха за 3-4 минути, но едно стана кристално ясно - ужасно много се обичат.

# 773
  • София
Ще изтече информация със сигурност, щом вече снимат нови серии.

# 774
  • Пловдив
Вече снимат?

# 775
  • София
Така прочетох във фейса, не знам дали е вярно.

# 776
Скрит текст:
При Зорница и Марио си има заявка още от сега какво ще им е трудно - Марио да се научи да има връзка с жена. И двамата си го казаха, че това му е слабото място и тепърва има да действа опипом. Снощи направи първата стъпка - научи се, че ако обича, трябва да се бори за любовта си. Стана ми малко мъчно за него при линейката, защото Зорница доста го накова, но пък това беше катализатора да разбере, че не може да се предава и трябва да е решителен и да действа. Но тепърва ще има още много да учи в тая посока. Зорница обаче, въпреки тежките думи към него, си пролича в обредния дом колко много го обича. Когато почна да ѝ обяснява колко грешки е направил, на лицето ѝ беше изписана такава любов, че беше ясно, че няма да го отблъсне отново. Наистина, досега не си спомням Зорница да сме я виждали толкова щастлива, с пълно сърце и широка усмивка.

Москита, ако проблемите на Марио и Зорница са такива каквито си посочила те пак ще са добре бе, даже може и да им е малко.Grinning Един вид ще ги гледаме как се джафкат пак и междувременно се обичат. То си е хубаво така, едни нормални отношения са си.

Силно се съмнявам само такива да са им проблемите. Освен ако не сменят сценаристите - из корен, до един! Joy И понеже това последното също клони към минус безкрайност, значи ще има по-сериозни драми и сътресения.
Майче, само и аз да се присъединя към останалите - страхотна си!  И благодаря за гифчетата!

Вече снимат?
Наум беше писал, че скоро започват, но мисля, че още почиват.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 10:50 от Little Pearl

# 777
  • София
Сериозно ли вече снимат?  Ехаа браво на тях, може и целия сезон да заснемат предварително, а не да го правят в последния момент. Аз си мислех, че ще им дадат поне месец, месец и половина почивка, а те за зпочнали вече.
Ами надяваме са на Наум и Диана, да ни пуснат по някоя снимка.

Кога започваме Отплата Simple Smile? На мен ми трябва допинга Марио-Велислав. Не съм готова психически да се разделя още с тях.

# 778
  • София
Не знам защо имам усещането, че това беше краят на филма.
Единственото, което ми беше интересно бяха Фотеви и Борис.

# 779
Не са почнали да снимат още, юни месец ще започнат, в момента са почивка.

Перличке, те проблеми ще измислят, в това не се съмняваме, ще бъде драматично, ред сълзи, ред сополи, ще се тръшкаме, ще страдаме. Но няма да са свързани с "аз обичам тебе, ти обичаш друг". Най-малкото, ако се появи трети в тяхната двойка, нито единият не го виждам да се занимава с изневери и паралелни връзки. Просто ще прекратят взаимоотношенията си и толкова.

Ооо, Роси, Отплата. Ми да го почваме тия дни. Само някоя добра душа трябва да ни направи тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт