Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 492
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 795
Хаххаха и аз нещо подобно мислех да напиша, ама по-скоро само Зорница се оглежда за всеки случай, да не вземе да се върне отнякъде, Марио си блуждае просто. Joy
Иначе по-сериозно, аз го разбрах все едно гледаха към бъдещето заедно.
Тя затова ли се усмихна така щастливо накрая - не е видяла самолета Joy

Иначе, на мен ми приличаха като да гледат летящи балони, фенери, та затова питах, да не съм изпуснала нещо Grinning

# 796
  • София
И аз чакам да се върне Банков, какво лошо има. Е, не съм истерясала още де, не съм толкова вманиачена в някакъв измислен герой. Харесвам играта на актьора и ми е по-интересен сериала с него.

# 797
Пффф, как ме вбесиха сега във ФБ - значи постовете с хвалбите колко е велик сериала и как всиччки са за Оскар ги одобряват, а критиките - не.....

# 798
Хаххаха и аз нещо подобно мислех да напиша, ама по-скоро само Зорница се оглежда за всеки случай, да не вземе да се върне отнякъде, Марио си блуждае просто. Joy
Иначе по-сериозно, аз го разбрах все едно гледаха към бъдещето заедно.
Тя затова ли се усмихна така щастливо накрая - не е видяла самолета Joy

Иначе, на мен ми приличаха като да гледат летящи балони, фенери, та затова питах, да не съм изпуснала нещо Grinning
Именно, успокоила се е. Joy

Обаче не мога да пропусна да кажа, колко добре й се получи сцената в ритуалната зала на Диана. Играта с лицето беше чудесна, толкова много физиономии смени през това време, коя от коя по-емоционална. Беше уникална. Heart

# 799

Обаче не мога да пропусна да кажа, колко добре й се получи сцената в ритуалната зала на Диана. Играта с лицето беше чудесна, толкова много физиономии смени през това време, коя от коя по-емоционална. Беше уникална. Heart
Беше великолепна. Понеже през повечето време сме свикнали да я виждаме сериозна и лицето ѝ да не изразява много емоции, сега беше такава палитра от учудване, страх, свян дори, очарование, любов, щастие. А Велислав, когато коленичи пред нея, излъчваше единствено любов и покорство пред жената, която обича.

Мда, да не пропусна да наплюя длъжностното лице, много беше кисела лелята.

# 800
Може ли някой набързо да ми обясни как да сложа снимка в подписа си? Предполагам е от настройките, но не ми дава да сложа снимка, а само надпис

# 801
Може ли някой набързо да ми обясни как да сложа снимка в подписа си? Предполагам е от настройките, но не ми дава да сложа снимка, а само надпис

Снимката трябва да е линк. Слагаш я в прикачи.ком примерно, взимаш линка и го слагаш.
Също линкът трябв да а е поставен между [ img] и [/ img]  - без интервалите. Тествай, ще гледаме дали е станало

# 802

[Имг]линк[/имг]това в скобите го заменяш с img, като слаш чертата си остава. Поставяш връзката, сейф настройки и готово 😎

# 803
Тенкс гайс, стана Heart

# 804
  • in Wonderland
Ай, ай ето ги Светото.трио! Ама Батко как гледа Кака 😁😁😁

Скрит текст:

# 805
Хубаво интервю, то повечето неща от него са известни де, но пак се замислих за тези, които смятат, ч Диана не я бива като актриса... Тя наистина изглежда много различна от образа на Огнянова, което предполага, че доста добре си върши работата пред камерата Grinning
Иначе и аз ползвам от известно време парфюм Alien - подарък-изненада от любимия Heart Eyes но за нея ми е някак странно, ама пък що не?

# 806

Сладури 😍😊

# 807
Ай, ай ето ги Светото.трио! Ама Батко как гледа Кака 😁😁😁

Скрит текст:

ААААА, най-готините!!!! Ще ги изпапам!! Благодаря за снимката, откъде е?

Абе Диана и Димитър все повече ме съмняват - как се държаха за ръце снощи...

# 808
  • in Wonderland
Dona, .Диана я е качила у фб.
И аз това си помислих за нея и Бамби, май се пече нещо там 😆 Ама така като са го подстригали много ми харесва, добре седи до нея 😉

# 809
Дона, не искам да те разочаровам, но снимката, на която се държат за ръце, е явно направена в момент, в който всички актьори се покланят на публиката, защото от другата страна държи Дария, а до тях Димо е хванал (или хваща, не помня точно) Велислав, който пък от своя страна е "посегнал" към Мони. Демек, правят си хорце Joy

Общи условия

Активация на акаунт