Обсъждане на имотни обяви - 3

• 69 853
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Аз харесвам Р. Алексиев, но освен на едно място - близо до бившето Фантастико, не се сещам къде другаде има възможност за строеж.

# 421
ще се редим на опашка. Simple Smile Сигурна съм, че знаеш как вървят парцелите в района.
Пределно ми е ясно. Просто това, което имам предвид като се вземе цената на парцела и се направи наистина качествено (не само лъскаво) строителство не се връзва за под 1750 евро м2 продажна цена и то при доста умерена надценка. Мен лично цени от 2000 евро м2 ми се виждат височки и не съм сигурен какво ще е търсенето. Затова сега преговарям със собствениците на къщата за справедлива за двете страни цена. Ако не се навият здраве да има.

# 422
ще се редим на опашка. Simple Smile Сигурна съм, че знаеш как вървят парцелите в района.
Пределно ми е ясно. Просто това, което имам предвид като се вземе цената на парцела и се направи наистина качествено (не само лъскаво) строителство не се връзва за под 1750 евро м2 продажна цена и то при доста умерена надценка. Мен лично цени от 2000 евро м2 ми се виждат височки и не съм сигурен какво ще е търсенето. Затова сега преговарям със собствениците на къщата за справедлива за двете страни цена. Ако не се навият здраве да има.

Абе човек, виждаш, че се продават някакви неща на 3000 евро квадрата, какво му се чудиш толкова дали ще има търсене. За 2000 евра на такива локации верно опашки ще има. За съжаление аз няма да се редя, ама богати софиянци - бол.

# 423

След като в крайни гета като Люлин и Дружба, покрай много орки искат 1000,  1100 близо евро/кв за порутени 50 годишни панели извън всякаква разумна експлоатационна годност, 1800 евро/кв за над средно качество НС в диполматическия квартал на София ми се вижда евтино.
Друг е въпроса, че както би казала poppea, вадейки ид. части цената от обявата зад Била става 2500 евро/кв. Grinning

Все пак голяма част от клиентите на Артекс, ако не всички не са случайни, а доста заможни,  виждам на ул.Латинка излизат  чужденци от техните блокчета, лъскаво изглеждащи, скъпарски дрехи, с коли колкото апартамент , едва ли са под наем.
Божинката беше купил там, какъвто и да е, е милионер. Има си сегмент за такова строителство и такива клиенти.

Зад община Изгрев строят Прима билд, не виждам да са закачили, че продават нещо, и на сайта им я няма сградата, която изглежда нискоетажна.

# 424
Ако някой ще продава на 2000 евро НС в същинския Изток, да ми се обади. Като погледнеш има доста на 1000-1500 евро на хубави места, в действителност - неподдържани входове, апартамента уж "запазен", но всъщност за ремонт.... И т.н.

Зад общината бях снимала преди няколко месеца информационната табела, като бяха на изкоп. Напредват ли?

# 425
Да, вдига се , вече е етажи над земята.
Не изглежда да е голяма сграда, а архитектурата е подобна на тази бялата нова до парка срещу Руското посолтво на Д. Цанков, на Жулио Кюри срещу Адис блокове има една такава и по-долу на Кюри на ъгъла с Гагарин.
Явно са по един архитектурен стил на едно студио и леко скучно изглеждат за мен, ето така:
https://static.bulgarianproperties.com/property-images/big/56476_1.jpg
Но пък височината и броя етажи са повече от приемливи, чак се чудя, след обезщетение или плащане на цената на земята какво им остава като печалба.....

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 09:29 от qsenski

# 426
Нико, цената, която посочваш е супер за качествено НС. Ако и парцелът е приличен и не се застрои тип "балкон в балкон", ще се продаде, там има голямо търсене. В пощенската ни кутия непрекъснато пускат обяви за спешна покупка на жилище в района. Сградата на Артекс на Ю.Гагарин на мен не ми харесва, по-точно цената ми се вижда висока за това, което се предлага и мястото. Доста е наблъскано между другите кооперации и си се чува от булеварда, нищо че е на втора линия.

# 427
Нико, цената, която посочваш е супер за качествено НС. Ако и парцелът е приличен и не се застрои тип "балкон в балкон", ще се продаде, там има голямо търсене. В пощенската ни кутия непрекъснато пускат обяви за спешна покупка на жилище в района. Сградата на Артекс на Ю.Гагарин на мен не ми харесва, по-точно цената ми се вижда висока за това, което се предлага и мястото. Доста е наблъскано между другите кооперации и си се чува от булеварда, нищо че е на втора линия.
За съжаление и това което съм намерил на Райко Алексиев не е много просторно. Около 60 процента от стаите няма да са балкон в балкон и ще гледам да се проектира така, че на всеки апартамент поне хола  и една от спалните да имат сравнително прилична гледка. Дано със супер качественото строителство, добри разпределения и разкошна градина да успея да компенсирам не особено просторното място. Иначе предполагам, че на трета линия ще е тихо.

# 428
На Р. Алексиев е тихо, не се чува нищо от булеварда.
То и на Гагарин не се чува, ако апартаментът гледа нагоре към Драган Цанков, а не към Цариградско.

# 429
Има на Р. Алексиев една съборетина на половин етаж с огромен двор, точно под Адис блока на ъгъла с Тарас Ш. почти, но не мисля, че я продават.
Интересно на кой номер на улицата е парцела, който е намерил НикоТ....

# 430
То и аз знам един такъФ, четиристаен апартамент, климатици във всяка стая, нон стоп, зима топлят, лятото охлаждат, бойлери два включени постоянно и накрая на месеца 60,70 лв. макс сметка, с малката подробност, че е минал електричар и срещу съответната сума е извършил съответната манипулация, но за тази подрбност малко хора си признават Grin

Къде го този електричар да го пазаря и през нас да мине?

# 431
Какво мислите за този апартамент и за комплекса изцяло? Аз не съм от София но планираме да се преместиме тук. Виждам, че този комплекс е с по-ниски цени от някои други хубави комплекси в други райони. Някой знае ли защо е така?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d152292434677971

# 432
Какво мислите за този апартамент и за комплекса изцяло? Аз не съм от София но планираме да се преместиме тук. Виждам, че този комплекс е с по-ниски цени от някои други хубави комплекси в други райони. Някой знае ли защо е така?

Комплекс = гето.

# 433
Има на Р. Алексиев една съборетина на половин етаж с огромен двор, точно под Адис блока на ъгъла с Тарас Ш. почти, но не мисля, че я продават.
Интересно на кой номер на улицата е парцела, който е намерил НикоТ....

Е, чак съборетина не е, обикновена къща от времето, когато наоколо са били само къщи.
Мисля, че точно там ще се строи, преди два месеца бях пуснала обява от стената на кметството точно за там - Р. Алексиев 40, и след това водих детето няколко пъти да гледа петела и кокошките в двора.

# 434
Защо?

Комплекс = гето.

Общи условия

Активация на акаунт