Обсъждане на имотни обяви - 3

• 69 095
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Искам да пусна обява като частно лице за продажба на апартамент в София, в кои сайтове е най-добре да го направя и мога ли да се спася от агенции или мисията е невъзможна Simple Smile
Дай няколко детайла и тук, може и без обява да го отдадем.  Grinning

# 526
  • Sofia
Разбира се Simple Smile 3-стаен, тухла 2000г., кв. Витоша, напълно обзаведен и направен, по чертеж 128кв.м., цена 150 000 евро. Ако някой има интерес ще пратя снимки на лични Simple Smile

# 527
Бихте ли казали колко квадрата е всяка стая.

# 528
  • Sofia
45кв.м.всекидневна с кухненска част (10кв.м.), две стаи по 18кв., баня с тоалетна   и отделно тоалетна, две тераси по 9кв.м и голямо антре.

# 529
Разбира се Simple Smile 3-стаен, тухла 2000г., кв. Витоша, напълно обзаведен и направен, по чертеж 128кв.м., цена 150 000 евро. Ако някой има интерес ще пратя снимки на лични Simple Smile
Пратете ми на лични повече информация.

# 530
Kaspur, вземи си една предплатена сим карта ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и го пусни в imot.bg и imoti.net.
От брокерите няма как да се спасиш, но не ги отхвърляй съвсем, стига да им стане ясно,че няма да вземат комисионна от теб. А другият вариант е да пишеш, че за брокери цената е +3%. Не бих ги изпъдила съвсем, защото са досадни, но ми е още по-неприятно да дойде някакво частно лице и да ми се пазари за цената като на битака,така че ако брокерът има клиенти-не го изключвай съвсем.
Много е важно да не ти откраднат снимките, затова трябва да следиш и другите обяви по olx, bazar да следиш дали някой не ти е качил снимките там и ти подбива обявата.

# 531
  • Sofia
Благодаря момичета, страхотни сте и много ми помогнахте !
despereta за брокерите си права и най-вероятно така ще процедирам с тях.
So Lucky* писах на лични и ти изпратих снимки, но не виждам съобщението в изпратени ако има проблем ми пиши.

# 532
Също и не позволявайте на оглед да правят снимки, някои дори скришно се опитват. Брокери, а се правят на купувачи.

# 533
Също и не позволявайте на оглед да правят снимки, някои дори скришно се опитват. Брокери, а се правят на купувачи.

Aхахаха Laughing Верно и това са почнали да правят тея идиоти ?

# 534

Aхахаха Laughing Верно и това са почнали да правят тея идиоти ?
Да, съвсем сериозно. Ние добре, че накрая купихме от собственик, иначе ме бяха побъркали по едно време. Най-често се представят за клиенти, когато собственика си качи обявата, но без снимки.

# 535
  • София
Гледам и се блещя - дневна с бокс чисти 15 квадрата, спалнята е малко под 8, общо с антренцето, банята и тераската - към 31 квадрата; обявена на чертежа е застроена площ 36 и нещо. И към това нещо продавачът добавя (предполага се) 8 квадрата общи части и 8 квадрата тераса - за която на чертежа ясно си пише, че е покрив - тоест няма как да е официално част от апартамента и включена в нотариалния акт. И ето как искаш 70 000 евро за 36 кв. м. застроена площ на шпакловка и замазка...

А миниатюрните стаи въобще не ги обсъждам...
https://www.imot.bg/1b153099838927704

# 536
Хаха, Оф ми то на самата картинка си пише 36 кв., какво ми пишат отдолу 48 Grinning

А специално за новата мода включване на мазе в квадратурата - това си е подигравка за мен. Сигурно скоро ще почнат да пишат "мазе 8 кв., което може да се преустрои в детска"

# 537
Включват ги мазите, за съжаление. И се плаща на цена н а жилищна площ.  Sad

# 538
Включват ги мазите, за съжаление. И се плаща на цена н а жилищна площ.  Sad
Не съм сигурен, че е така. Мазетата се плащат между 400 и 600 евро на м2. Или поне така е при нормалните строители.

# 539
Хаха, Оф ми то на самата картинка си пише 36 кв., какво ми пишат отдолу 48 Grinning

А специално за новата мода включване на мазе в квадратурата - това си е подигравка за мен. Сигурно скоро ще почнат да пишат "мазе 8 кв., което може да се преустрои в детска"
За съжаление това не е брокерска обява и пак е супер измамна. Явно не само брокерите са лъжци.

Общи условия

Активация на акаунт