Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 832
  • 797
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • София /Абсурдистан
Лейди, я ми кажи как от химиотерапията ти е изгоряла лигавицата на червата ? Нещо не се сещам.
Така каза доктора. Подробности на лични. То и в устата изгоря лигавицата, и в носа, та беше мазане и плескане с някакъв разтвор + антибиотик. На един от медикаментите в системата това му е страничният ефект. Не му помня името, но ме бяха предупредили. То като че ли имам избор. И с предупреждение, и без, все тая.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 01:37 от Unknown_lady

# 557
  • SHOOT ME 10 $
Чета ви и невярвам на ушите си бе моми!!! Какви бири, какви салати-рикийки, по време на химия бре???  Ми не може!!! Кво говорите вий...аз 6 месеца не съм кусал, разсъхнах се като старо каче. Както съм я подкарал здравословно...накрая ще прегърна босилека преждевременно. Ма знаех си аз...всичките болести идват от нередовно пиенье...казваха ми, ама аз... Замислихте ме ...
Лейди след петата се понасят по-леко

# 558
  • София /Абсурдистан
Мите, я си налей едно Simple Smile

# 559
  • SHOOT ME 10 $
Мите, я си налей еддно Simple Smile
Мислиш ли??? Хахах... ти на Доцетаксел ли си? Аз бях на него преди да миго сменят с Джевтана
Лека вечер на всички

# 560
  • София /Абсурдистан
Е не само, на него и на още 7 неща, мога ли да ги помня всичките.

# 561
Като ви минат химиите и операциите може всичко, сега не. Изтрайте още малко, ще се преборите, споко. Стискам ви палци, успех Simple Smile

# 562
  • София
Чета ви и невярвам на ушите си бе моми!!! Какви бири, какви салати-рикийки, по време на химия бре???  Ми не може!!! Кво говорите вий...аз 6 месеца не съм кусал, разсъхнах се като старо каче. Както съм я подкарал здравословно... накрая ще прегърна босилека преждевременно. Ма знаех си аз...всичките болести идват от нередовно пиенье...казваха ми, ама аз... Замислихте ме ...

Midkoo, на мен ми препоръчаха  да пия бира, за да се справя по-добре с лъчетерапията.
А по време на химийте ме караха да пия домашно червено вино. Съвсем сериозно. Но нямам проблем с черния дроб.

# 563
Химия #5 от 8 - мина.
Сега чакам валяка да ме гази Joy

# 564
  • SHOOT ME 10 $
Химия #5 от 8 - мина.
Сега чакам валяка да ме гази Joy

DZ При мен след 4-тата почти никакви странични действия няма вече. Чувствам се комфортно и пълноценно. първата седмица само леко атрофират вкусовите рецептори(не и тези за шоколад hahaha) и лека умора и безсилие. Това е. И при теб ще е така. Кураж. Наблюдава се едно натрупване и  в един момент се наблюдава рязка положителна реакция, унищожаващо действие или поне  влизаш в ремисия! Обещавам ти! Не се надявай а бъди уверена  Hug

# 565
  • София /Абсурдистан
Аз първите два дни след химия съм си добре, валяка ме прегазва на третия ден и ме държи около 10 дни сгазена. Ама то е индивидуално, знае се.
Сега ново 20  - на ръката от вътрешната страна точно върху вената изби някакво топче като глава на топлийка. Бяло е, не ме боли, точно върху вената е. Чудя се какво е. Днес бях на контролен преглед, но само кръв ми взеха и до лекар не успях да се добера, само си взех резултатите. Има анемия, ама броя го за бял кахър. Другото ме тревожи повече. Наплашена съм вече.

# 566
Мите , благодаря много Hug
И аз на това се надявам. Че искам да си прибера  вече детето в къщи и да си го гледам Kissing Heart

Лейди , не се шашкай за всяко нещо Hug Ще видиш , че не е нищо лошо. Синковеца имаше едно мастно топче на пръсчето. Стоя 5 месеца , защото отказа да го сцепем. Според личната се случват такива неща и не е обезпокоително . Предложи направление за кожен лекар , но малкия изпадна в тих ужас и отказах.
Спука се преди 1 месец и леля му го изтискала до чисто.  Вече няма и следа..
На мъжа ми и на негов приятел от малки им излизат такива неща.
Не го мисли Kissing Heart

# 567
  • SHOOT ME 10 $
Аз първите два дни след химия съм си добре, валяка ме прегазва на третия ден и ме държи около 10 дни сгазена. Ама то е индивидуално, знае се.
Сега ново 20  - на ръката от вътрешната страна точно върху вената изби някакво топче като глава на топлийка. Бяло е, не ме боли, точно върху вената е. Чудя се какво е.
При първите 4-5 терапии и аз бях така.
Съсипваше ме.
А тези топчета не ги пипай. И на мен ми наизлезнаха някъде по лицето и другаде.

# 568
Какво казват лекарите за тях ?

# 569
  • SHOOT ME 10 $
Какво казват лекарите за тях ?

Ще питам утре като отида да питам дали и кога и изобщо ще го доставят ли моето лекарство

Общи условия

Активация на акаунт