Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 70 602
  • 797
  •   1
Отговори
# 345
  • SHOOT ME 10 $
Само дето не се сещам къде ще отивате ?
Ако е на Малдивите, идвам с вас, ама ако е на онова, другото място не ме бройте. Оставам тук за борбите.
Дообре деее, това с "отиването" от тоя свят го споменах, като последна дестинация. Преди това предстоят много още други хубави, и тази на малдивите Хули, да, ще те вземем. Само дай координати. Благодаря ви за подкрепата на всички мили дами.

# 346
  • София /Абсурдистан
Привет! Къде изчезнахте всички, дано да сте добре  Hug
Да попитам - някой чул и е за новото лечение, за което се твърди, че побеждава рака, като се взема кръв, размножават се левкоцитите и се връщат в тялото. Те пък унищожават раковите клетки. Има излекувани хора, които са били в терминален стадиий. Услугата за сега била достъпна само за американски граждани и се предлага само в САЩ. Сега върви дискусия за масовост и борба с фармацевтичните компании, които нямат интерес да се въвежда. Гледах го и по ТВ в неделя в предаването 120 минути. Някой да знае нещо повече?
П.П. Потребителка ми е писала с въпрос за магазин за перука, но си е забранила получаването на ЛС. Аз как се предполага да мога да и отговоря  Thinking Ако чете това пак давам адреса - Вървиш по Графа, стигаш Евлоги Георгиев и тръгваш в дясно по него. На 5-10 метра е спирката на автобусите и там е магазин за дрехи, влиза се по 3-4 стъпала нагоре. На витрината има манекени с перуки на главите.

# 347
  • SHOOT ME 10 $
За този американски метод не съм чул, и скоро масово да се прилага няма надежда, че чак и ние да се възползваме...а, дано, ама надали.
Прочетох друго, което също е надеждно, но за сега не се подкрепя от здравната каса!!!! Друг е въпроса дали ще е по  възможностите на всеки да си позволи лукса " ПРАВО НА ЖИВОТ".
https://lekuva.net/148688/v-pleven-unikalen-metod-topi-tumori-na … rakovo-bolni.html

# 348
И за двата метода съм чела.
Дано найстина да действат и да навлязат и в БГ по здравна каса. Да може всеки да си го позволи Disappointed

Аз съм добре. Последната 4-та червена химия я понесох най-добре .
От сега ме тресат нервите бялата как ще я понеса...
И после скенера какво ще покаже ....
Дали ще ме повтори....
Дали има смисъл да уча магистратурата ?
Ами , ако ?!
Ей, такива неща ме терзаят.
Нервите ми идват в повече и даже последните 2 вечери неможех да спя Confounded

# 349
  • Варна
DZ, обикновено на всеки твой пост все ти чуквам по едно "Полезно е!" ама тоя път ще ме извиняваш - ще те лиша от одобрение на поста ти. Какви са тези мисли и колебания, та чак до безсънни нощи да се докараш!? Знам че много лесно звучи от чужда уста казано, ама не забравяй, че не ти говорят устните на продавачката на лотарийни билети, а на човек минал през тези колебливи и сриващи духа състояния. Само ти не ми се давай! И на мен ми е било и в момента ми е тегаво едно такова, връткам се в леглото като агне на шиш, треперя как ще съобщя резултати, истини и т.н. на най-близките, но не съм се дала, няма да се даваш и ти! Четири червени мина, а!? Ти даваш ли си сметка колко силна и устойчива си!? С правилното наблюдение ще изтърпиш и белите, хич не го мисли. Прегръдки, миличка, няма да се даваш!

# 350
DZ, нямаш време за такива мисли. Стягай се ученик имаш, раница трябва да носиш, нямаш време за черни мисли. Помисли си само като завършиш училището и станеш учителка на колко хубави неща ще научиш децата. И най-важното ще ги научиш да са смели и силни в тежки ситуации, защото ти вече ще си преминала през Ада.

# 351
Спиритче , няма да се давам. Ама пусто покрай химийте нервата започва яко да ме тресе.
Само още 4 химий и приключвам - Дай Боже .....

Смисълче , и 6-ти клас ли ще я нося тая раница ... хихи.

Благодаря Ви за подкрепата , момичета ♡♡♡

# 352
😂е ако има раница, не помня от кой клас тръгват с по една тетрадка за всичко 😂
Аз нали внуци чакам, за да си припомня, ама никой не ме чува, живот си живее.

# 353
  • UK
Момичета чета ви от месеци никога досега не съм писала.
Майка ми прави курс червена химиотерапия, вчера и вляха 5 от 6 вливания. Преди вливката вчера докато е говорила с жените в стаята е започнала да пелтечи, била е не ориентирана. След като е станала от химията е при паднала, кръвното и е било много високо.
Припадането и кръвното го отдавам на стреса и случилото се преди това,а и предишния ден и казаха, че ще се наложи и лъчетерапия.
Дали биха били някакви странични реакции от химията, до сега почти никакви странични ефекти няма, само след предишната беше леко неразположена.

# 354
Смисълче , след 8ми клас някъде идва модата ..хихи.

Green , дано да е от стреса.
Говорете с лекуващия лекар.

# 355
  • UK
Направили са и днес скенер на главата, другата седмица ще излязат резултатите.
Работата е там, че аз съм в чужбина говорим по скайпа и от няколко дни наистина ми задава глупави въпроси.
Въпросната случка не ми я спомена като говорихме днес, няколко часа след това ми се обади и ми разказа.
Понякога си мисля, че доста неща не казва. Но аз мисля да събера багажа и в неделя да се прибера до БГ.

# 356
DZ????? Това ти ли си? Я се стягай момиче,не магистратура,ами докторантура ще защитиш.Гуш от мен,и не забравяй -дори и след най-силната и страховита буря, идва вятъра и отнася облаците и тогава се открива най- синьото небе,с най-яркото. слънце,което иазпълва душите ни със светлина и достига до най-тъмните кътчета в душата ни.Я иди на плаж,на концерт,за гъби...разведри си малко прегретия мозък от мнооого мислене.

# 357
Цяла зима стоях и мислих,и накрая нищо не измислих,а се имам за бая дървен философ.Сега вече нз.кво да мисля.И нямам време.И работя,някъде назад,назд в темите бях чела от една потребителка във форума точно това,че след лъчето живота те хваща и те повлича,когато го четях не вярвах,но сега разбрах какво е имала в предвид.

# 358
Аз съм Joy
Пусто 1 седмица около химийте се чувствам адски объркана и изнервена.
Добре , че ви има всички да ми вдъхните кураж ♡♡♡
Благодаря Ви ♡♡♡
За плаж - не съм си взела още бански , а и с тази перука ....  Добре , че са свекърва ми и зълва ми да водят детето на плаж , че ако чака мен.... това лято ще вземе да пропусне Frowning1 Обещала съм му зимата на вътрешни басейни да се реванширам Sad
Утре ще пристигне перуката от Магама - дано да е хубава и да не спарва главата.

# 359
  • София /Абсурдистан
И  най- добрата перука държи жега и все едно си с шапка. Сега в жегите, моята е естествена и олекотена, но ми завира мозъка направо. На плаж не може да се ходи, нека да мине време след химиите. Казаха ми, че на слънце не може да се стои още дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт