Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 70 560
  • 797
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
armyhousewife, честито ти приключване на лъчето. А за след нея какво да очакваш, аз поне не усетих нищо като влошаване. В момента, в който махнах вече лепенките и спрях да пазя, започнах да си мажа кожата с онзи мехлем с невен или Траумил S, който ми бяха предписали, че и аз бая потъмнях към края на нагревките и се налагаше все пак компромис да направят и да ми позволят с нещо да мажа. На самия белег грам не се отрази, аз имах доста почивка обаче, нали химия правих преди лъчето, та съвсем си беше зарастнала раната.
За еднократната такса... нямам идея още как стоят нещата какви направления, за какво, кога, но от това, което Лейди намеква, хич няма да ги мисля, все отнякъде ще намеря, давам им ги и да ме следят.

# 421
  • Плевен
Аз съм на диспансеризация към Сити Клиник, но досега не са ме информирали, че дължа такса...Като отида август за лекарствата, ще попитам и ще пиша.

# 422
Тези такси са от тази година май. Миналата, като започнах при тях, не са ми искали пари, но сега чувам , че искат на хората. Струва си , да, ако не се налага да искам направления от ЛЛ и да ходя по други болници.

# 423
Момичета, вчера ми беше 7мата лъче и след нея получих диария, бихте ли ми препоръчали какво да пия или няма да има оправия докато не свърши лъчето.

# 424
  • Другата България
Тези такси са от тази година май. Миналата, като започнах при тях, не са ми искали пари, но сега чувам , че искат на хората. Струва си , да, ако не се налага да искам направления от ЛЛ и да ходя по други болници.
И ММ е там, нищо не са му искали на последното посещение..... newsm78

# 425
  • София /Абсурдистан
Само от тази година са таксите, миналата не е имало такси. Но си заслужава. Те си пускат вътрешни направления за всичко директно при другите специалисти и лаборатории и не се ходи при джипито за
нищо, нито пък до други болници и специалисти, никъде, в тази болница всичко си имат, което за мен поне е голямо облекчение. Никакви направления от външни места не са ми искали, те си имат грижата за всичко.
Тези, които не сте плащали, може да ви водят заварено положение и докато не ви поискат, не се натягайте да плащате Simple Smile То ако се дължи нещо, те си се обаждат по телефона веднага, няма да ви пропуснат Simple Smile

# 426
  • Другата България
 Simple Smile Не съм и помисляла да се натягам, интересно ми стана просто.

# 427
  • София /Абсурдистан
Привет на всички! Попаднах на една статия за лечение на такива като нас, някой има ли повече информация?
https://lekuva.net/148688/v-pleven-unikalen-metod-topi-tumori-na … rakovo-bolni.html

# 428
Момичетааааа ,
Спечелих бански от *Една от 8*
Страшно съм доволна .
От два месеца искам да си купя и все нещо ме възпира. Сега няма да имам оправдание да не заведа детето на вечерен плаж 😎🤗😘

# 429
  • София /Абсурдистан
Въпрос към момичетата от София - къде ходихте на онкологичен ТЕЛК? Къде се продължава болничния? Като ми звъннаха, казаха в онкологията на Дървеница да дойда, ама там къде е ТЕЛК-а? Било двуетажна сграда, но не се сещам коя е там. Може ли някой да помогне?

# 430
Това е зад основната сграда на болницата по едни алеи се минаваше отзад. Лесно ще го намериш, питай там в болницата на входа. Аз ходих за друго там -изследване на костната плътност в тази сграда.
Хора, днес утре и в неделя има събор на Гигинския манастир, биволски пържоли, кебапчета, мляко, мед, неща.. Simple Smile ще свирят различни оркестри- ансамбъл Българе и още някакви. Голяма реклама му направиха, ние ще ходим.

# 431
Колко време след приключване на предоперативна лъчетерапия се прави операция?

# 432
  • София
Колко време след приключване на предоперативна лъчетерапия се прави операция?
Това пък за първи път го чувам. Явно съм остаряла с информацията.

# 433
Гинеколога каза,че след около месец.

# 434
  • София /Абсурдистан
Това е зад основната сграда на болницата по едни алеи се минаваше отзад. Лесно ще го намериш, питай там в болницата на входа. Аз ходих за друго там -изследване на костната плътност в тази сграда.
Хора, днес утре и в неделя има събор на Гигинския манастир, биволски пържоли, кебапчета, мляко, мед, неща.. Simple Smile ще свирят различни оркестри- ансамбъл Българе и още някакви. Голяма реклама му направиха, ние ще ходим.
Много благодаря! Ще го открия.  Утре го дават да вали, но в неделя и ние може да отидем на събора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт