Жилище и мисли

• 59 443
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 035
Сега разбирам, че това, че имам имоти ме е минус. Даже да е една панела, в един момент я продаваш и вземаш някой лев. Това да седят в сметка, за мен е пълна глупост. Знаем какво стана 97.За мен за момента най-добро е инвестиране в имот.

# 1 036
Леле, тука си разказахте и майчиното мляко покрай тия имоти. Сега, дайте ми съвет - имам панелка 76 кв. в София, да я продавам или да давам под наем ? Ако я продам, няма вече да съм в графа имотен...

Питай Сирен, тя ги разбира нещата Simple Smile

Кажи в кой квартал е за по-адекватен съвет Grin

# 1 037
Леле, тука си разказахте и майчиното мляко покрай тия имоти. Сега, дайте ми съвет - имам панелка 76 кв. в София, да я продавам или да давам под наем ? Ако я продам, няма вече да съм в графа имотен...
Оскъдно ти е инфото. Започваш с история на имота / откъде ,  кога , как си го придобил/ , вид строителство , квартал , семейно положение , Joy
Така не става - кажете Joy
Събличаш цялата анонимност и уточняваш мотивацията и чак тогава отговор Grinning

# 1 038
Аз пък и на тъпа блондинка ще реагирам, нищо че не съм блондинка. Нито съм се засегнала, нито препознала, нито деца имам още. Нито съм си позволила да нарека някого "лайно", още повече мъж, с когото продължавам да живея.

Лайно отдавна не е обидна дума. А мен явно много са ме обиждали, и вече не се обиждам дори да ми кажат нещо, което знам, че е така - на свой ред така ще го обидя и то много културно, че повече няма и да му хрумне да ме обижда.

А за имотите - от тях има смисъл или ако живееш в тях или ако ти носят някаква печалба (с отдаване под наем или с мъдра преценка, че ще му се качи цената и ще го продадеш на печалба)

# 1 039
Много зависи къде е имота. Какво му е положението и т. н. Ако е на кофти място и в кофти вид се оглеждаш и следиш с парите които ще му вземеш, къде да купиш и какво, евентуално колко би струвал новия след 5 години. Да го продадеш и да изпукаш парите за мен не е опция.

# 1 040
имота е в подуене. пазарна оценка 70000 лв. ако е наем, към 500. Парите ще събирам, за да дам на жената, която ще бъде с мен, да си купи жилище /да си помогне/

# 1 041
имота е в подуене. пазарна оценка 70000 лв. ако е наем, към 500. Парите ще събирам, за да дам на жената, която ще бъде с мен, да си купи жилище /да си помогне/
Вземай Алиса и да се приключва цялата драма.

# 1 042
# 1 043
Под наем.

# 1 044

И в двата случая няма да стигнат, ако си хареса луксозната двустайка в Изток.

# 1 045
Какъв обрат на темата Wink

# 1 046
В момента не е изгодно да се купува. Определено наем. Има балон в цените.Нещеш ли Алиса? Даже само половината щи вземе 😂

# 1 047
Ами като е балон в цените, що не продаде сега на максимума в манията и да изчака 2-3 години?

# 1 048
Щото, ако разбираше какво прави, щеше да продаде сега по 1000 евро квадрата, да купи от строител в Манастриски ливади по 700 евро квадрата, после да продаде купеното по 1200 евро квадрата и нанатък го оставям сам да се сети.

# 1 049
Ами като е балон в цените, що не продаде сега на максимума в манията и да изчака 2-3 години?
Напротив , сега лихвите са ниски и има търсене и на панелки. НС не винаги е качествено и е рисково да се купува на зелено. Не знам , не знам. От темата вече се обърках. Зная , че на пазара каквото и да излезе , в момента се изкупува, но и наемите са прилични.

Общи условия

Активация на акаунт