Жилище и мисли

• 59 416
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 050
Щото, ако разбираше какво прави, щеше да продаде сега по 1000 евро квадрата, да купи от строител в Манастриски ливади по 700 евро квадрата, после да продаде купеното по 1200 евро квадрата и нанатък го оставям сам да се сети.

Манастирски ливади? И гарантираш, че после ще е продаваемо на 1,200 евро?

Купува се, заради увереността, че от 700 скача на 1,200. Ама като спре да скача?

# 1 051
Повечето от хората нямат дисциплина да имат много пари в сметка. Включително и аз.
Не продавам аз, ако няма какво насреща да купя. Не държа много пари на влог.

# 1 052
    Панелката не е санирана, от типа входа мизерия, вътре луксозни кутийки. Наблизо се строй метро.
    За Алиса, не се познаваме, и не сме живели заедно , рано е да се каже Simple Smile

# 1 053
    Жената тъй се надяваше. Мебели ще ти купи, ще обзаведе с мерак 😂

# 1 054
    имам позната, купи няколко апартамента в София за да ги дава под наем, засега е на минус.

# 1 055
    имам позната, купи няколко апартамента в София за да ги дава под наем, засега е на минус.

Как се калкулира този минус? Взети са с ипотека и наемът е по-нисък от вноската ли?

# 1 056
      Панелката не е санирана, от типа входа мизерия, вътре луксозни кутийки. Наблизо се строй метро.
      За Алиса, не се познаваме, и не сме живели заедно , рано е да се каже Simple Smile

И нейният годеник не е живял с нея, спокойно.

# 1 057

Манастирски ливади? И гарантираш, че после ще е продаваемо на 1,200 евро?

Купува се, заради увереността, че от 700 скача на 1,200. Ама като спре да скача?
      Не гарантирам. Правила съм го.

# 1 058
      не, инвестиран доход от бизнес в чужбина.
      минуса - би изкарвала повече от депозит

Как се калкулира този минус? Взети са с ипотека и наемът е по-нисък от вноската ли?

# 1 059

Дай повече информация за този депозит, стана ми интересно.

# 1 060
      не съм толкова навътре, това ми е инфото. знам само апартаментите, ново строителство, тристайни, 4 броя са в различни квартали.

# 1 061
      Би изкарала повече от депозит дрънци.

# 1 062

Много с такива депозити плакаха... И още ще плачат.
      Друг е въпросът какво търси човек – бързо увеличение на капитала (което с лихвите в момента е невъзможно) или дългосрочна инвестиция и сигурност. За инфлация и други подобни изобщо няма и да споменавам.
      От имоти може да не се печели, но си запазваш капитала. С депозит рискуваш много и е напълно възможно да изгориш.
      Бързо превъртане на парите с печалба се прави по други, по-рисковани начини. За който го може и на когото му стиска.

# 1 063
      На депозит повече не държа пари. За няколко дни, хората си изгубиха парите събирани цял живот.Като цяло не съм запозната с депозитите. Нямам доверие в банките никакво. Колкото и да ми е скапан имота, парите са си в него. Решаваш и може да имаш кеш за дни.

# 1 064
      Интересно ми е дали има депозит, който може да бие поне инфлацията. От това, което съм виждала в Бг - няма. Ама може нещо да се е променило.

Общи условия

Активация на акаунт