Жилище и мисли

• 59 906
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 105
Абе аз ви казвам,че не е читава работата и при двамата. Съмнения и делби. Вмесно да се радваш,че имате жилище, че приятелят ти все пак е съумил и успял да ви го осигури пък макар и едностайно  няма да сте по квартири. Вии сте сгодени,ще се жените евеннуално,ами аз бих се радвала и разсъждавала,че всичко е наше и общо,нали сте заедно😊

Ами да точно, че и аз това искам... нали сме заедно и ни очаква едно прекрасно бъдеще, какво му пречи? Съвсем различно е да ти докажат всичко онова, което са казвали.

Не го знам приятеля ти на колко е, ама от негово име да ти кажа, че му пречи, че си на 23 и дори още не сте живели заедно и си супер наивна и неопитна още и утре може да ти завърти главата някой хипер мега як пич и да си тръгнеш с 1/2та апартамент като стой та гледай. Разпечатка от форума ли да си изкара, че си казала, че ако се разделите ще му върнеш каквото ти е преписал?

# 106
Ами да точно, че и аз това искам... нали сме заедно и ни очаква едно прекрасно бъдеще, какво му пречи? Съвсем различно е да ти докажат всичко онова, което са казвали.
А на теб какво ти пречи?
Защо ти не му докажеш, че го обичаш безрезервно, без значение от непредписаните квадратури?

# 107
Абе аз ви казвам,че не е читава работата и при двамата. Съмнения и делби. Вмесно да се радваш,че имате жилище, че приятелят ти все пак е съумил и успял да ви го осигури пък макар и едностайно  няма да сте по квартири. Вии сте сгодени,ще се жените евеннуално,ами аз бих се радвала и разсъждавала,че всичко е наше и общо,нали сте заедно😊

Ако си сигурна, че ще е прекрасно бъдещето, какво ти пречи, че той е собственик? И каква точно част от гарсониерата си представяш, че трябва да ти припише, за да ти докаже любовта си - 1/24, 1/16....?

Щом си представяш, че един ден може просто да смени ключовете и да не те пусне в жилището (без някакъв разговор и цивилизована раздяла), значи най-малкият проблем ви е на кого е тъпата гарсониера. Въобще, тази гарсониера в София ли е, или някъде в провинцията?

# 108
Хаха, ама уникално нагла си де. От къде накъде ще ти пише нещо си. Ти не си дала нищо за този апартамент.Дано не си толкова дребнава и на чувства.

# 109
Оня ден Хари се ожени и даже не е подписал предбрачен договор. Сега тоя муньо що се опъва за 26 квадрата? А? Мегън да не е по умна от авторката?

# 110
Е как защо? Друго си е да й подари тоалетната на 'ергенската квартира' Joy
Все пак нали я обича ... А тя ако го обичаше щеше да тегли заем и да купят поне гарсониера ама тогава щеше са се набута все пак ...

# 111
според мен един мъж трябва по някакъв начин да подсигури жената до себе си. А този и дума не е обелил. Да не говорим, че когато мъжа си тръгва от вече изградено семейство, трябва да си вземе само четката за зъби.
[/quote
Ти сериозно ли?!

# 112
  • град-държава
Оня ден Хари се ожени и даже не е подписал предбрачен договор. Сега тоя муньо що се опъва за 26 квадрата? А? Мегън да не е по умна от авторката?
Мегън плаща сватбеното пътешествие. 😆

# 113
Мегън е с 4-5 точки над него по десетобалната система - tова им е предбрачния договор Grinning

# 114
Оставете момичето, иска сигурност просто, нормално е.
Авторке, приятеля ти е купил дом за двама ви на този етап.
Не се знае как ще се развие връзката ви, още просто е твърде рано. Не го мисли, ами просто си живей живота.

# 115
Ама откъде го завъртя де. Ко били на квартира, тогава нямало и двамата а да имат, сега къв скъперник бил, той имал, не приписвал на нея. И накрая ко? Сумати драми за няква въшлива панелка 30 квадрата, сигурно с губери и балатум, дето трябва да й налееш 10 бона да я замяза на нещо. И това млади хора!Тази мома ще е достойна булка за оня-Пържолан. Тя ще е Панелана.

# 116
Това, че съм на 23 мисля, че и той го забравя. Много добре знае какво искам от живота, имам си принципи и числя, че е наясно относно това, че не бих тръгнала ей така след някой. И 1/100 от апартамента ми е достатъчна, че мисли за мен.Аз винаги ще доказвам безрезервно, но се чудя дали и той. Не е в София апартамента. А относно това да ме изгони, казва, че трябвало да бъде най-големия глупак за да го направи...

# 117
А според мен мъжът е прагматик и е наясно, че след като сключат брак и имат деца те ще са единствените му наследници и подсигурени. В случай на развод, тя пак може да остане с децата в жилището му. Какъв е проблемът? Могат и на следващ етап да закупят друго имущество.
Е, ако не стигнат до брак и деца, той няма да остане улицата или няма да се влачи по съдилища. Но пък и както казах, този явно не е от ония които раздават апартаменти на гаджета, защото героите в тази история дори нямат опит в съвместно съжителство

И да не сключат брак, децата пак са наследници. Бракът урежда наследството на съпругата, не на децата. Даже, ако трябва да бъдем откровени, при наличен брак, те наследяват по-малко, отколкото, ако няма брак между родителите. Е, при смърт и на другия родител, ще наследят и от него, де, но това са силно хипотетични неща. Може авторката да се гътне преди годеника, да нямат деца, да имат и те да се гътнат преди родителите....

Да бе, викаш, приписва ти 1/100 от гарсониерката за 20 хиляди в Шуменско (примерно) и ти веднага си готова и да му докажеш любовта си, като дадеш 10 хиляди за ремонт на банята, смяна на дограмата и ламината.

# 118
аааааааа Рибозом имай милост Joy Пържолан. Бях го забравила
Цвиля  tooth

# 119
От колко време сте двойка? Още повече разбирам логиката на младежа (ако е младеж - той на твоята възраст ли е?). Вие дори не сте живяли заедно. Ами, ако утре се окаже, че на много нива всъщност не си подхождате и действително не се получат нещата между вас? Хората са различни и отношенията им се променят, когато са си вкъщи заедно. При много хора стават още по-хубави и задружни, но при други - не.
Аз не бих се омъжила за някого, ако не съм поживяла с него известно време. Не някакви безкрайни периоди, но поне няколко месеца, година.

Общи условия

Активация на акаунт