Лакове за нокти - 122

• 75 268
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък си купих някакъв гел за почистване на кожички на Перфект. Много е зле положението при мен. Все ми се струва, че не съм ги махнала добре и все нещо чопля. Резултата предполагам ви е ясен 😒

# 76
  • София
За почистване на кутикулите ползвам гела на Sally Hansen. Доволна съм. Много бъзро омекотява кожичките. Почиствам ги на две седмици.

# 77
За премахване на кожички изпозвам CND и също съм много доволна. Става само с избутване, никакво рязане. Мажа с масло всеки ден, каквото ми попадне.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 21:34 от Potrebitelka1

# 78
  • София
За премахване на кожички изпозвам CND и също съм много доволна. Ства само с избутване, никакво рязане. Мажа с масло всеки ден, каквото ми попадне.
Скрит текст:

О, трябва да го пробвам. Но не знам дали ще се получи при мен с избутване, защото от много дълго време изрязвам кутикулите.

# 79
Amiamo,

то е на принципа на химическо омекотяване и премахване на мъртва кожа. Ако не стане от 1вия път, миеш ръцете, подсушаваш и нанасят втори път. Оставаш да подейства (минутка, не му трябва много време) и избутваш / остъргваш мъртвата кожа.
И аз съм си рязала и пилила кутикулите години наред, но ми се получава с този разтвор. Успех.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 21:49 от Potrebitelka1

# 80
  • София
Potrebitelka1, благодаря за споделеното! Задължително ще пробвам този продукт, но искам да свърша гелчето на SH.

# 81
  • София

Не мога за хвана дълбочината на този холограм на Катерин Арли, иначе е кафеникаво оранжев и мно-о-ого красив.

# 82
  • Варна
Темата ни е на втора страница! Трябва да се поправим!  Flutter
Напълно подкрепям написаното от Agent! На моите нокти дори Shellac трудно се задържа няколко дни без забележки. Получих някои нови придобивки, но вчера сложих Shellac и на ръцете. Сега няколко дни ще се радвам на вашите красоти.
Относно гела за кожички, маникюристката ми работи точно с показания на Shellac. Мисля, че го обсъждахме и в предходната тема. Много е добър, наистина. Вкъщи имам от гела на SNB, също става. При следваща поръчка обаче, ще взема им този на CND.

# 83
  • на последния етаж
Днес ми е лилаво, Golden Rose Rich Color 26:

# 84
Нацвъках си лайковете Simple Smile

Писането в тази тема е много вредно - вчера се озовах дори със жълт педикюр (но дискретно тъмносиньо на ръцете и тъмносиня рокля, та да оффсетне това безобразие на краката)!
Скрит текст:

# 85
Аз тепърва откривам лаковете на Kiko... Засега ми допадат доста

# 86
  • Варна
Точно тази серия на Кико е много добра. Страхотен блясък и издържливост!

# 87
  • sof

+1

Сега свалям един симпатичен Tweet me by L'Oreal  и надничам за вдъхновение при вас. Ми то станах разногледа, мн сте добри и ви благодаря за това!

# 88
  • София
Агент, що да е безобразие? МолиМ ти се...жълтото е прекрасен летен цвят (и не само).

# 89
  • виртуално
AEngland Shell be my queen+Opi its frosty+Essie No place like chrome

Общи условия

Активация на акаунт