На море в Гърция 2018 - II

• 85 666
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
Принципно доста от тези вили са се отбелязали в Гугъл мапс с телефон поне, аз така издирих една, която първо видях в Букинг.  Претърсваш ръчно района, да видиш, кой се е отбелязал на него.

Аз съм много мераклийка на един сайт, NOVASOL, от на всички посредници са им най-добри цените, обаче дават само за седмица и то от събота до събота. Пуснали са си обявите и по другите сайтове,  контактувала съм ги през Airbnb, но са твърди в тези си условия.

Ето ти една вила, но е свободна само за първата седмица на септември.  В района, който търсиш не са представени добре.
https://www.novasol.com/holidayhome/greece/greece-mainland/chalk … 1&to=20180908

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 12:23 от evhen

# 196
Цлете, понеже и аз имах такива билети, отиване с Уизз и връщане с Райън, даже моите са за повече календарни дни, та гледах, гледах разписанията и се спрях на Пелопонес с кола. Нощувките след/преди полета са излишни хамалогия и пари според мен. Единственото фери,  което би могло да се хване в същата вечер е 20.10 за Егина, но и там е под въпрос, ако закъснее полетът, а и с такси май трябва да се гони това отплаване.
ПП Аз си реших проблема, като си купих нови билети за отиване с Райън за предния ден и така с нощувка повече печеля чисти два дни море.
А къде ще бъдете на Пелопонес? Абсолютно нищо не знам и ще ми е полезна всяка насока. Бих предпочела да взема кола под наем. Благодаря за всяка идея!

# 197
Здравейте,

Някой дали може да помогне с шоп за наемане на колела в района на Никити?

Благодаря.

Никити на централната улица към кея съм виждал рент кар

# 198
Po[size=100Здравейте, морски момичета!
Тази години се налага една икономична почивка за нас, вероятно не толкова романтична, но надявам се здравословна...
Питането ми е за  Sithonia Village , Gerakini. Има супер изгодна оферта за юни. Някой отсядал ли е там?
Първо ме интересува Интернета как е ?  Трябва ми за работа!  Има ли комарници и храната става ли за непретенциозни хора?
Нямам големи очаквания , предвид цената и мястотото. Все пак ми се иска да прочета мнение от любимия форум!
Защо няма оценка в booking.com?[/size]

# 199
Няма, защото се предлага в букинг от тази година. Сигурно си видяла, че това е бившият Геракина бийч, доста стар хотел, може би реновиран (не зная това) и сега регистриран под новото име. Ето отзиви в трипадвайзър, и тазгодишни, и стари - не са особено добри: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g651973-d290605-Reviews … egion_Centra.html

Сред бюджетните варианти в този район по-добри отзиви има за Philoxenia Bungalows в Псакудия.

# 200
  • София
Po[size=100Здравейте, морски момичета!
Тази години се налага една икономична почивка за нас, вероятно не толкова романтична, но надявам се здравословна...
Питането ми е за  Sithonia Village , Gerakini. Има супер изгодна оферта за юни. Някой отсядал ли е там?
Първо ме интересува Интернета как е ?  Трябва ми за работа!  Има ли комарници и храната става ли за непретенциозни хора?
Нямам големи очаквания , предвид цената и мястотото. Все пак ми се иска да прочета мнение от любимия форум!
Защо няма оценка в booking.com?[/size]

Без да съм ходила там и да гарантирам за мнението си, но изписвайки хотела в нета, излиза това

http://www.vakanzia.bg/bg/vacations_abroad/halkidiki_sitoniq_hot … age_3__halkidiki/     скролвайки надолу има няколко мнения, като нито едно от тях не е хубаво.
Иначе , можеш да питаш агенцията от която си намерила офертата да ти отговорят на въпросите. Успех!

# 201
 bouquet Змия
Април минах от там изпопадаха ми пломбите.. чак се чудя 2,40е...за какво ги искат  #Cussing out посока Кулата

# 202
  • иска ми се Варна през лятото
Някой тези дни пътувал, моля, да каже на Маказа има ли много чакане?

# 203
Не е в добро състояние тази отсечка, наистина, ама това е от години, нищо шокиращо не виждам в сравнение с някои български пътища - например магистрала "Тракия" доскоро. И ние минаваме редовно, последно през април, не е било особена драма. –(Миналия месец пътувахме през Илинден и сто пъти предпочитаме 15 минути с дупки, но по-бързия и хубав иначе път през Кулата.)

Според мен хората просто са забравили, че само преди 5-10 години до Халкидики се пътуваше 7-8 часа - почти нямаше магистрални отсечки нито в България, нито в Гърция, пък кошмарната отбивка при Петрич... ама с хубавото лесно се свиква Simple Smile

# 204
Цлете, понеже и аз имах такива билети, отиване с Уизз и връщане с Райън, даже моите са за повече календарни дни, та гледах, гледах разписанията и се спрях на Пелопонес с кола. Нощувките след/преди полета са излишни хамалогия и пари според мен. Единственото фери,  което би могло да се хване в същата вечер е 20.10 за Егина, но и там е под въпрос, ако закъснее полетът, а и с такси май трябва да се гони това отплаване.
ПП Аз си реших проблема, като си купих нови билети за отиване с Райън за предния ден и така с нощувка повече печеля чисти два дни море.
А къде ще бъдете на Пелопонес? Абсолютно нищо не знам и ще ми е полезна всяка насока. Бих предпочела да взема кола под наем. Благодаря за всяка идея!

За септември съм се спряла само на малкия пръст, четвъртия, Арголида. Позиционирала съм се в северната част, за да можем директно през нощта да пътуваме за ранния полет на Райън. От него могат да се разгледат съседните Хидра, Спецес, Порос, п-в Метана, удобно е за Епидавър, Микена,  Нафплио, Коринт.

# 205
  • София
Параход, през Илинден има ли дупки? Моят мъж предпочита оттам да минем във вторник за Кавала, но има ли дупки може и да си промени мнението.

# 206
Дупки няма, но си е сериозен планински път и в България, и в Гърция до Драма. Поради това - бавен. Иначе винаги е спокойно, затова го избираме по празници, когато има задръствания. Но са си два часа отгоре на времето през Кулата, ако се връща човек към Солун. (Иначе е удобен за Кавала и Александруполи, макар че аз и за Кавала предпочитам Кулата-Серес-Неа Зихни.)

# 207
  • София
Параход, през Илинден има ли дупки? Моят мъж предпочита оттам да минем във вторник за Кавала, но има ли дупки може и да си промени мнението.

Ако ще пътувам за Кавала, категорично бих избрала пътя през Илинден.

# 208
През Гоце Делчев- ГКПП Илинден пътя също е добър пътувайки за Кавала. Нямаше никакви коли, пътувахме миналата седмица. Но е важно от къде ще тръгвате в България.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 17:17 от Пролетно цвете

# 209
  • Някъде Там
А кое ще ми препоръчате Илинден или Маказа. По средата съм на двете. Към третия ръкав ще пътуваме.
Илинден ми го дава с 20 минутки отгоре спрямо Маказа, но не знам колко се чака. До сега само през Златоград и Кулата сме минавали. Ще ми е от голяма помощ мнението ви.

Общи условия

Активация на акаунт