На море в Гърция 2018 - II

• 85 674
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
  • София
През Маказа съм минавала само веднъж, опашката беше над километър.
На Илинден никога не е имало дори една кола пред нас.

# 211
  • София
Откъде тръгвате обаче, това е важно.
Ако се налага минаване на Юндола, ще си помисля 😆 но, иначе Илинден - третия ръкав около два часа спокоен и ненатоварен път.

# 212
  • Някъде Там
Пампорово. Май съм се объркала през Илинден 1 час повече е.

# 213
  • София
Още по-зле значи - Пампорово - Гоце Делчев през Доспат не си е работа.

# 214
  • Някъде Там
Още по-зле значи - Пампорово - Гоце Делчев през Доспат не си е работа.

И аз така мисля, но реших да питам Simple Smile Както им става и лошо на децата Sweat

# 215
  • София
Po[size=100Здравейте, морски момичета!
Тази години се налага една икономична почивка за нас, вероятно не толкова романтична, но надявам се здравословна...
Питането ми е за  Sithonia Village , Gerakini. Има супер изгодна оферта за юни. Някой отсядал ли е там?
Първо ме интересува Интернета как е ?  Трябва ми за работа!  Има ли комарници и храната става ли за непретенциозни хора?
Нямам големи очаквания , предвид цената и мястотото. Все пак ми се иска да прочета мнение от любимия форум!
Защо няма оценка в booking.com?[/size]

Миналата година почивахме в Sithonia Village, Gerakini. Имахме включени закуска и вечеря. Храната беше еднообразна и не много вкусна (някои неща бяха ок, но като цяло не бих препоръчала). Плажът е много близко и е много хубав, така че, ако нямаше други недостатъци, посредствената кухня не би била проблем. Но! Целият комплекс от къщички гъмжи от комари. Не можеш да стоиш спокойно нито пред бунгалото си, нито на многото пейки из полянките, много комари! Неминуемо влизат и в стаите, въпреки че имаше мрежи, но човек не може да се опази.

Материалната база е стара и неподдържана. Сравнително чисто е, но мебели, баня, плочки - поизхабени са, от време на време мирише на канализация. Излезе ни евтино, но не бих повторила.

Точно до комплекса има огромен луксозен хотел, в който явно се пръска срещу комари, защото се вижда, че хората си стоят спокойно и не махат напред назад с ръце, както ние правехме постоянно. Купихме какви ли не мазила, свещи, аромати, но нищо не помогна. Вечер ходехме на плажа на по бира и сладки приказки, защото пейките, беседките и другите съоръжения пред къщичките ни бяха на практика неизползваеми заради комарите.

За интернет - не можеш да разчиташ да използваш за работа.

Забравих да кажа, че храненето в столовата имаше също голям недостатък - много мухи, които свободно кацаха по част от ястията - тези, които не бяха покрити. И това се случваше всеки ден от едноседмичния ни престой, не беше нещо инцидентно.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 19:29 от nelly23

# 216
  • София
Здравейте. В края на месеца ще почиваме на о. Лефкада, гр. Лефкада, моля да споделите добри заведения.

# 217
За Халкидики от Пампорово бих минала през Маказа от там директно магистрала. Не знам сега с каква натовареност е. Илинден е спокойно и живописно, но ме затормозява трудния планински участък.
Някой скоро пита за Кавала за половин час, не си го причинявайте, отделете повече време и нерви. Често минаваме транзит и все се изнервям. Ужасно шофиране е там, вече ми е неприятен града, заради това.
Водата днес беше много топла, чак съм учудена.

# 218
И аз мисля, че пътя до Серес се преглътва на фона на други подобни. На мен най-спокойно ми е през Гоце Делчев.

# 219
  • София
Здравейте!
С привтеля ми за първа година сме решили да прекараме лятната отпуска на море в Гърция.
Изообщо не сме наясно къде да се ориентираме, затова ще се радвам на предложения от вас, че като гледам сте доста по-наясно от нас Simple Smile
За апартамент ще си намерим чрез airbnb, но изобщо не знаем за кое място по-точно да гледаме ?!
А ми се ще и покрай нас да има както хубав плаж, така и добри барове и заведения.

# 220
Здравейте!
С привтеля ми за първа година сме решили да прекараме лятната отпуска на море в Гърция.
Изообщо не сме наясно къде да се ориентираме, затова ще се радвам на предложения от вас, че като гледам сте доста по-наясно от нас Simple Smile
За апартамент ще си намерим чрез airbnb, но изобщо не знаем за кое място по-точно да гледаме ?!
А ми се ще и покрай нас да има както хубав плаж, така и добри барове и заведения.
Така трудно някой ще ви каже.Прочетете малко темите,разгледайте картата.И дайте някаква посока.Гърция е голяма,плажове и местенца много

# 221
  • София
Момичета, някой посещавал ли е Ставрос бийч хотел? Имаме два свободни дни другата седмица и там има места, обаче в отзивите пише, че е трудно достъпен с количка. Ако някой може да ми обясни колко точно трудно достъпен и какво имат предвид, ще съм благодарна!

# 222
Здравейте,предложете нощувка в Коринос-Олимпийска ривиера?

# 223
Здравейте,
За Ситония (Сарти) кой път бихте препоръчали - като най-кратък (по време, а не по км) и най-удобен? И колко горе долу би ни отнело? Понеже ще делим пътя и ще направим 3-4 дни около Петрич - Рупите - Рожен - Мелник, планирам да тръгнем рано сутринта около 6ч, за да минем по-бързо границата и по обед вече да плажуваме. Гледам, че има няколко варианта:
1.  Гоце Делчев - Драма - Неа Амфиполи - Аспровалта - Рендина - Палеохори - Ормос Манагияс - Сарти
2.  Кулата - магистралата през Солун - Неа Мудания - Ормос Манагияс - Сарти
3.  Кулата - Сяр - Нигрита - Рендина - Палеохори - Ормос Манагияс - Сарти
4.  Кулата - Сяр - Неа Месолакия - Аспровалта - Рендина - Палеохори - Ормос Манагияс - Сарти
Кой е най-добре според вас?

# 224
  • Sofia
Магистралата през Солун ползваме ние.

Общи условия

Активация на акаунт