На море в Гърция 2018 - II

• 85 666
  • 787
  •   1
Отговори
# 270
За всички по-важни мачове, световни, европейски първенства през туристическия сезон се изнасят екрани в голяма част от заведенията. Дори през април-май за Шампионската лига имаше (не говоря за Кавала, но така е на практически всяко място в Гърция).

# 271
  • Варна
Тоалетните и местата за почивка са на 80-100 км разстояние едни от други, поне където сме пътували по магистрала(Изход Маказа посока Парга/Лефкада). Има някъде отбивки за бензиностанции с тоалетни, но не са непосредствено на пътя, понякога се отбиваш и до 20 км. Като след табелата ние поне не видяхме други табели, а има разклонения пътя и на интуиция ги намирахме. В това отношение не са много удобни техните магистрали като при нас. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 11:42 от Priqtelka

# 272
  • В най - голямото село
Направих резервация за Дион Палас от 17/06, вижте каква прогноза ми дава  ooooh!, все си мислех, че там е доста по - топло времето.  newsm78
https://www.gismeteo.com/weather-dion-71194/2-weeks/

# 273
  • София
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос, някой да е бил тук случайно, и ако да може ли някакви отзиви, излиза телефон за контакт със странен код https://www.bedandbreakfast.eu/bed-and-breakfast/nikiti/apartment-yason/2473336/

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 14:42 от geveze

# 274
л

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 15:52 от Пролетно цвете

# 275
Направих резервация за Дион Палас от 17/06, вижте каква прогноза ми дава  ooooh!, все си мислех, че там е доста по - топло времето.  newsm78
https://www.gismeteo.com/weather-dion-71194/2-weeks/
Миналата година по същото време бяхме във Фанари. Прогнозата беше подобна - всеки ден с превалявания и бури. На отиване на Маказа имаше мъгла и ръмеше като през ноември. Нямахме ден без плаж. Времето беше прекрасно. Действително имаше дни, в които валя за по час-два на обяд, но след това пак си ставаше за плаж. Морето също беше спокойно. Но време , никой не знае със сигурност. Не помня, миналата ли година беше, когато много хора пострадаха от пороите на Ситония.

# 276
Някой с пресни впечатления от Ставрос биийч хотел ?
Изхранването конкретно, блок маса ли е ?

# 277
  • В най - голямото село
dabrava79 надявам се да не са познали. Дъщеря ми в момента е в Гърция, показва ми на телефона 18С с буря и дъжд, а тя казва "мамо умряхме от жега".

# 278
dabrava79 надявам се да не са познали. Дъщеря ми в момента е в Гърция, показва ми на телефона 18С с буря и дъжд, а тя казва "мамо умряхме от жега".

Дано и за напред да е така. Утре тръгваме, а времето го дават и хубаво и лошо следващата седмица на Касандра.

# 279
  • В най - голямото село
Дъщеря ми е на Неа Каликратия и времето е супер.
vanqivanova Хубаво време и приятно изкарване!

# 280
Днес за Ставро даваха цял ден дъжд, в момента е страшна жега избягахме от плажа още е 13.30ч.

# 281
Ние пътуваме в понеделник, надявам се да не е точна прогнозата, в Синоптик го дават лошо понеделник и вторник.
Сега четох, че през Маказа последните дни е много натоварено заради румънците.

# 282
Здравейте! Тук съм заради позната, която няма регистрация в бг мама и не го ползва изобщо. Условията които търси:
1. Къща на нормални цени, с две спални и оборудвана кухня
2. Със свестен плаж  в близост
3. Да не  е много далеч от границата /отиват за 4 дни и е от Северна България/Не повече от три часа от границата грубо
4. Да е спокойно
5. Да  може да резервира на бг език и да комуникира на бг език
Благодаря ви!

# 283
  • София
Днес за Ставро даваха цял ден дъжд, в момента е страшна жега избягахме от плажа още е 13.30ч.
И ние сме тук, кьораво облаче няма. Обаче водата е мръсна.

# 284
Как стои въпроса с тоалетните в Гърция по пътищата ?
Миналата година се видяхме в чудо и едвам намерихме.

в шел на магистралата за солун 1 евро такса тоалетна

Общи условия

Активация на акаунт