Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
В момента по БТВ Лейди дават Милост с Ибо.
Излитам да гледам тетка Йозгю  Joy Joy Joy Joy

# 571
Момичета Hug, с двете сватби на Аслъ и Ферхат ви пожелавам лека нощ Heart Eyes

първата:

и втората:

Бъдете щастливи в реала, това е най-важното!

# 572
  • София
Аз знам, че мисията е невъзможна, обаче я си представете през новия сезон да съберат отново Ибо и Бирдже в този предстоящ проект и някоя друга телевизия се възползва от това, което изпуснаха омразния ми Канал Д?
Прекалено се размечтах, нали Joy Joy Joy

# 573
Аз знам, че мисията е невъзможна, обаче я си представете през новия сезон да съберат отново Ибо и Бирдже в този предстоящ проект и някоя друга телевизия се възползва от това, което изпуснаха омразния ми Канал Д?
Прекалено се размечтах, нали Joy Joy Joy
Охоо  Joy Joy Joy До Мечландия си отишла май  Joy Joy

# 574
😂 Лиа,  много хитро обърна палачинката към мен, признавам, само че това не е такава тема и ще те помоля да си спестиш съветите към мен.

Но не мога да не кажа, че ми е странно как реагираш така, сякаш миха е по-важна от нас, хората които споделихме доста емоции , макар и покрай сериал, пишем си и немалко време.
Когато пиша коментар за нея, то е винаги защото има качена снимка. Но никога не е с обида към някого от хората тук, дори на следващия ден го забравям.
Докато твоят наставничеки тон, както и пасивната агресия са ми обидни.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 01:01 от morella allan poe

# 575
Добро утро, милички!  Hug

Чета ви всеки ден, но някаква лятна депресия ме е налегнала - посегна да напиша отговор и нищо не излиза.

Хареса ми лудостта на рускините, която Алекс споделя с нас. Прави сте, на никого не пречат, техните фантазии ни забавляват. Алекс, мерси, и не спирай с новини от руския фронт!  Hug

За снимката с Михре ще се изкажа и аз, защото дори и да тълкувам снимката в положителна светлина, че тя не иска да се набива в очи и отстъпва Ибо изцяло на фенката за снимка, пак начинът, по който се е отдръпнала встрани е невъзпитан. Отдръпни се, но нека погледът ти да остане към хората в кадър, нека всичко в теб показва уважение към желанието на фенката да се снима с мъжа ти. Жената е и на години. Ако не - отдръпни се и изчисти фона от отегченото си присъствие. Това повелява етикетът. Да, не е лесно вечно да се съобразяват с феновете половинките на актьорите, но тези фенове са част от "работата" на известните. Съгласна съм с поста на Мъри по повод снимката напълно.

Относно външния вид - неглиже, небрежно, по детски безполово се облича Михре, но явно това е стилът й. Него мога да го преглътна. Иначе е чаровна за мен, но явно си е дете и по ум, и по душа, не само на външен вид.

Не искам и Бенсу Сорал за Ибо. И за мен е слабичка актриса за момента, може да задобрее един ден.

Морела, аз разбирам какво казваш за "естествеността", с която понякога описваме небрежните жени. Ако се наложи да кажеш нещо добро за грижата на една жена за външния й вид, но няма какво, тогава казваме, че е естествена.  Grinning Аз под естествена разбирам "без прекален грим, без прекалена натруфеност и кич." Задължително обаче естественото означава чисто, естествено красиво и с положено старание за външния вид. За Михре според моя вкус облеклото й е малко безполово, тинейджърско и небрежно. Липсва всякаква женственост, но самата тя е мила и благовидна, което компенсира безполовото излъчване на дрехите и прическата. На снимки от началото на брака им сякаш е по-женствена.

Млъквам и ви желая приятен ден!  Hug Hug Hug

# 576

Ако вече сте ги публикували, моля за извинение

# 577
Добро утро, макар и малко позакъсняло, и от мен Hug

Дани Hug, Катринка Hug, радвам се, че наминахте Heart Eyes

Ето как се подреждат по популярност турските актьори и актриси от 15 май до 15 юни в соц.медиите:

Първо място от актьорите държи от дълго време този актьор, който аз, за съжаление, не съм гледала Simple Smile

Алексче Hug, много хубава представа - "Огън и вода" да е продължение на ЧБЛ Peace

Морела Hug, значи се оказах голяма хитруша Joy
Поне за себе си знам, че с нищо не съм искала да те засегна лично! Без да се чувствам виновна, все пак ме извини Praynig За мен "естествен" и "мърляв" не са синоними..., защото носят различно послание.....

Хубав ден на всички! Hug

# 578
   Понеже съм загризала Михрето от вчера, да не я оставям недоизядена... Yum Съгласна съм, че Ибо като почитател на природата, може би предпочита жена с естествена красота... Няма нужда от тонове грим, за да изглежда една жена добре... Но не говоря за това, че на снимката Михре е дори без лек грим... И така може, и така я възприемам...  Между другото, моят мъж също не харесва жени с много грим, от който миглите натежават... Говоря за друго.. Че дори и небрежно изглеждаща, една жена пак може да излъчва собствен стил и  класа... Това обаче аз лично на тази снимка не го видях... В небрежността й и естествеността й не видях красота, не видях и стил.. Просто видях една лелка с безумно фигурално съчетание на одежди, в които е облечена... Още повече, че като жена на Ибо, Михре със сигурност би могла да си плати, за да получи малко уроци от специалисти... Съжалявам, но това е моето мнение...

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 15:20 от mury9

# 579

Да,има ги  Tired

# 580
  • Русе
Скрит текст:

Да,има ги  Tired
Joy  Joy  Hug

Данииии, радвам се, че писа... Hug И споделям твойтУ мненийци... Whistling

Бенсу Сорал и аз не я искам... Не съм я гледала, но нещо не стааа за Ибо...

Алекс Hug много ми хареса предреченото за продължение на ЧБЛ,  Crazy

Мъри Hug , много съм съгласна с поста ти...

# 581
Mury,
+1!!!!!
На снимката изглежда мърлява, а не естествена. 🙂

# 582
Мъри Hug, +1, всичко е така /и според мен/, както си го описала Peace Михре може много неща да направи, едва ли и липсват средствата, въпросът е в желанието. Аз също не харесах облеклото и, но това за нея едва ли значи нещо  Joy

Морелка Hug не е пропуснала да добави думата "мърлява" Laughing Laughing

Джулс Hug, кое не ти харесва на Бенсу Сорал? Казвате, че слабо играе, но на външен вид на мен ми хареса newsm78 Нещо друго ли те дразни в нея?

Тери Hug, ти гледала ли си я Б.С.? Мнението ти?

Я нещо, по което няма спор Peace Heart Eyes:

# 583
Хайде, Сема и Ейлем (ли бяха?) да пишат книгата, Пети е подготвила вече корицата на български. Трудно чета текста на задната корица, но само да има книга, ще го оправим това.  Grinning

А тази май е нова и още не е слагана. Хубавец.

# 584
  • Русе
Ууууууу... Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт