Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 453
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Някак липсата на леопардов поларен халат я кара да изглежда по-добре на последната снимка. (имам предвид Ибровата булка)

# 556

мерси лия

# 557
Ибо от времето на Иффет, когато беше в реала с Дениз Чакър:

# 558
Ибо само по времето на Иффет ли е бил с Дениз? И веднага след сериала кой от където?

Това добър фотошоп ли е или още тогава Ибо беше с тази прическа?

Само леопардО да й беше кусурЯ, тя е като циганите, които са незаконно забогатели и си боядисват къщата лилаво-оранжева. Липсата на вкус не може да се придобие. А това за естествените жени обикновено го казваме на мърлявите, за да не се чувстват зле. 😂

# 559
Аз им се радвам на с-во Челиккол, Heart Eyes Heart Eyes не че не съм го писала и преди, но сте на вълна пак тях, и затова се включвам и аз.
Харесвам визуално Бенсу Сорал, Heart Eyes гледах я в Ичерде с Чаатай, но откъм игра има още мноооого какво да се желае.
Да е жива, здрава, щастлива и успешна днешната рожденичка Бирдже.

# 560
Морелка Hug Ибо и Дениз се запознаха за снимките на Иффет и ходеха малко над две години след това, но Ибо изневери на Дениз, а тя го понесе зле и посегна към чашката Thinking

Цитат
А това за естествените жени обикновено го казваме на мърлявите, за да не се чувстват зле. 😂

Е те това твое съждение ме уби Joy Joy Joy Joy  ooooh! Какво общо има мърлявостта с естествеността Shocked

Ето ги булките от последния сезон на сериалите, на мен "нашата" Аслъ най ми харесва, а на вас?

Още една актриса, която харесвам и която в реала е много естествена /партньорката на Ибо в "Милосърдие"/, от есента се връща на екрана, след дългата почивка, в която роди две деца - Йозгю Намал.
Щяла да играе богата дама с две деца...

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 22:49 от lia-martin

# 561
лиа, няма нищо общо, това казвам и аз. На мърлявите жени като тази им казват, че са натурални/естествени 😉 а те всъщност са просто мърлячки.

П.С. конституцията не защитава грозните хора 😄😁

П.С. 2 как да видя кой ми е харесал коментара... изписва се само последния човек Sad 

# 562
Лиа, за завръщането на Йозгю наесен и аз четох днес, много ми е симпатична, а с Ибо бяха ооооогън.
Всъщност с всички негови досегашни екранни партньорки го харесвах като екранни двойки, дори и с Дениз която никак не ми е симпатична.

# 563
лиа, няма нищо общо, това казвам и аз. На мърлявите жени като тази им казват, че са натурални/естествени 😉 а те всъщност са просто мърлячки.

П.С. конституцията не защитава грозните хора 😄😁

П.С. 2 как да видя кой ми е харесал коментара... изписва се само последния човек Sad  

Ох, Морелка Hug, много се смея на написаното от теб Joy Joy Joy Ама точно тая "мърлячка" Михре е хванала Ибо hahaha, значи по-хубавите,  не-натурални жени ще хванат още по-голяма риба, пожелавам ти го от сърце Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

Наде Hug +1 за
Цитат
Всъщност с всички негови досегашни екранни партньорки го харесвах като екранни двойки

# 564
лиа, гюзелим, радвам се, че те разсмивам. 🎈
Моето севгили далеч не е секси като Ибо 😉  Но е факт, че аз нямам снимка, на която да изглеждам зле.  😁 А колкото до това да го "хвана" в брак, изобщо не искам. 🤔🙂
Това, че някой е стигнал до олтара не винаги значи "голяма любов"; "хванат завинаги" и прочее...
А и виждам как хората изживяват много неща, емоции, любови и разочарования, и накрая остават/женят се, за този, с когото им е удобно.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 23:22 от morella allan poe

# 565
Някой да метне 1 хапче деган, че последните 2 поста на предната страница ми докараха позиви за повръщане  Sick Sick Sick Sick

# 566
Лиа, хайде да не обсъждаме тук, още по-малко с пасивно- агресивен тон моя живот. Обсъждам михруня, защото снимката е постната тук и е мое право да го правя, когато това не обижда участниците.

# 567
Лия. коментарът ти е адски груб  ooooh! ooooh! ooooh!

# 568
В момента по БТВ Лейди дават Милост с Ибо.

# 569
лиа, гюзелим, радвам се, че те разсмивам. 🎈
Моето севгили далеч не е секси като Ибо 😉  Но е факт, че аз нямам снимка, на която да изглеждам зле.  😁 А колкото до това да го "хвана" в брак, изобщо не искам. 🤔🙂
Това, че някой е стигнал до олтара не винаги значи "голяма любов"; "хванат завинаги" и прочее...
А и виждам как хората изживяват много неща, емоции, любови и разочарования, и накрая остават/женят се, за този, с когото им е удобно.

Морелка Hug, рано ти е още въобще да мислиш за брак /само мое мнение/….., а хората в днешно време не се и женят. Важното е човекът до теб да те обича, да те цени, да търси близостта ти, което важи и за теб! Права си, че много хора не стигат до голямата любов, просто не я срещат, което наистина е за съжаление....тогава изниква въпросът, доколко човек е готов да направи компромис....Съдби разни, всеки си решава за себе си какво иска да изживее в емоционален план, как го иска и т.н.
Сега вече без майтап - от сърце ти пожелавам да срещнеш/или си срещнала вече онзи мъж, който може да те направи щастлива Heart Eyes

Тери Hug, по-добре повърни, че да ти е леко през нощта Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт