Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Хайде в отделен пост Ибо и Михре Grinning

Май си почиват на изток от Турция Simple Smile

И малко клипче Аслъ + Ферхат с любима моя музика:
https://vk.com/video338204593_456239477?list=928808e9f504aec787

Намерих нещо и за Надето Hug и мен /било е по повод Деня на бащата/:

Ухааааа Лиаааааа, love001 не бях влизала тук от дни и сега насреща ми двойна красота Али Неджат Heart Eyes и Каан. Heart Eyes

# 541
От официален акаунт на някакво филмово студио е публикувано това.
Май инфото за новия сериал ще излезе вярно? Дали ще има общо с игралния филм? Заглавието ми звучи като черно и бяло...

И му спрягат нова партньорка. Не се бях сетила за тази. На мен ми харесва доста.

И тъй като е ден на Бирдже не мога да постна без нейна снимка днес. Тя е написала и дълъг пост в инста, но не знам какво казва ... някави неща за приятели, любими и вино... все хубави неща 🎈
Ако някой иска и може - да преразкаже Simple Smile)

# 542
  • Русе
Берен Саат я харесвам, малко е нисичка, ама ще ходи на токчета,  Mr. Green

Иначе продуцентската къща Ай Йапъм и Стар тв звучат доста обещаващо... Хади бакалъм,  Crazy  Heart Eyes

Четох аз Бирдже, ама после ако имам време, ще го преразкажа.  Flutter

# 543
Аз пък днес при рускините прочетох това инфо за Ибо и евентуалния негов нов сериал наесен.
Скрит текст:
#Teammy_News
⚡Ибрагим Челиккол возвращается на экраны в новом сезоне с сериалом телекомпании Ай Йапым и телеканала Star TV Вода и огонь / Su ve Ateş. Ходили слухи о том, что его партнершей может стать Дениз Байсал, однако они не подтвердились. Главная героиня пока не утверждена.
Освен тази актриса която не е потвърдила участието си, се спряга и Бенсу Сорал.
Скрит текст:

# 544
Без да искам съм ви подвела, извинете, така съм го написала, че не става ясно. Исках да кажа, че феновете му спрягат Берен..само горната част от ay apim е от официален акаунт.

Актрисата, която играеше Суна е поздравила Бирдже в хисторито си.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 16:04 от morella allan poe

# 545
Да видим кога ще му е партньорка  Mr. Green

Говори се за Бенсу Сорал  Tired

# 546
С която и да е - дано си паснат химично!
Надявам се също сценарият да е силен, защото не ми се гледат истории в стил бедната, но безобразно красива камериерка, която оправя чаршафите на красивия, но безобразно богат бизнесмен...

# 547
 Hug

О, супер Peace Значи вече е сигурно, че има утвърден проект и Ибо ще участва Heart Eyes Само заглавието нещо ми е познато newsm78 Нямаше ли такъв игрален филм?
Намерих го:
Поли Hug, права си, много е важен сценарият! Дано, дано е хубав Praynig

Ибо продължава да се снима с фенки Joy

Една красива Бирдже Peace

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 20:30 от lia-martin

# 548
Лиа, права си за телефона (поне знаем че не рови из Twitter или Insta), но чистачките на работа имат по-спретнат външен вид 😁

Морелка Hug и ти си права, човек, който ходи на работа, винаги има по-спретнат външен вид Peace
Въпреки, че съм гледала турски "домакини"  на 12 см ток да готвят у дома..... newsm78

Аз нищо особено/неприятно/мърляво не виждам във външния вид на Михре. Само не е облечена по мой вкус newsm78

Може пък на Ибрахим да му е писнало от добре облечени, лъскави каки и предпочита нещо натурално, нелустросано. За да я избере за съпруга сигурна съм, че му е ценна по някакъв съкровено негов начин, който ние можем само да догатваме, да се съмняваме, да се ядосваме, кой как му дойде. newsm78
Мен пък ме кефят, да си кажа пак! Не ме  #2gunfire обичам ви!

# 549
  • София
Да видим кога ще му е партньорка  Mr. Green

Говори се за Бенсу Сорал  Tired

Мда, да видим, и аз съм любопитна коя ли актриса ще трови Михре Simple Smile Няма да има почивка за нея Simple Smile
Пожелавам ни да бъде много добра актриса, колкото може по-темпераментна, красива и талантлива!
Говорело се за Бенсу Сорал - не я искам аз, не отговаря на скромните ми и любителски критерии, но кой ли ме пита. В края на краищата дори да не ми харесва новата му партньорка мога и да я мижа нея Simple Smile

На Бирдже Акалай честит рожден ден!
Да бъде много щастлива, успешна и да я видим в нови страхотни проекти!

# 550
Хайде в отделен пост Ибо и Михре Grinning

Май си почиват на изток от Турция Simple Smile

Нямам претенции към Михрето по принцип, но много ми е странна позата в този случай... Коментирам я, защото и Михре е на снимката...  Първо, снимат се, а тя си рови нещо в телефона, което за мен изразява неуважение.... Като не иска да се снима, поне да се дръпне и да не влиза в кадър... Второ... То много хубаво, че са на почивка, ама... леля ми Савка от входа изглежда по-добре облечена... Де да знам... Вие кажете... Не трябва ли малко по-инак и по-спретнато да изглежда като млада дама... Имам чувството, че това момиче се е състарило преждевременно... Дали нарочно заради Ибо го прави, за да изглежда на годините му, или просто си е неин стил?!... Все пак си мисля, че дори и на почивка да си, при положение че е твърде вероятно да се появят поклоннички на Ибо като актьор и да искат снимка с него, а след това тази снимка да се появи из публичното пространство, би следвало поне малко от малко да имаш желание да изглеждаш добре като една добре поддържана и облечена жена.. Все пак мъжът ти е известен и поне ако не за себе си, то поне за него би следвало да направиш такова усилие... Едва ли парите са проблем за липсата на вкус  и желанието да изглеждаш свежо и адекватно до мъжа си... Ибо не го коментирам, все пак той е мъж и би могъл да си позволи да изглежда неглиже, но дори така, пак си е атрактивен...  Голям пост заради една снимка, но ... да си кажа впечатлението... После Михре да не се сърди на феновете, че я правят на пух и прах... Но пък ... важното е да са обичат младите и да са щастливи... Пожелавам им го от сърце!

# 551
Цитат
После Михре да не се сърди на феновете, че я правят на пух и прах...

На феновете не може да им се угоди, това съм сигурна! За мен тя се е дръпнала настрани, но снимащият я е уловил, въпреки това....можеше например да попита, тя, ако не иска да се снима, да се дръпне още малко.
Стига бе момичета, не сте ли се снимали и фотографът да ви каже да се сгъстите, че не може да ви хване всичките? newsm78

Цитат
Може пък на Ибрахим да му е писнало от добре облечени, лъскави каки и предпочита нещо натурално, нелустросано. За да я избере за съпруга сигурна съм, че му е ценна по някакъв съкровено негов начин, който ние можем само да догатваме, да се съмняваме, да се ядосваме, кой как му дойде.
Мен пък ме кефят, да си кажа пак!

+1 Peace

Алексче Hug, чакай да видим коя ще е новата партньорка на Ибо в есенния сериал...аз и Бирдже като я видях само на снимка в началото, никак не припаднах по нея, а сега се обърнах на 180 градуса Simple Smile

# 552
Mury
+1

Luisa, ясно, че хората се привличат не само от външния си вид или въпреки него Grinning Аз не коментирам това изконно право, а самата снимка.
Не е нужно да си лъскава кака,  жената може да бъде красива и без токчета или грим, но е повече от видно, че Михре няма лъчезарно или сексапилно, или женствено излъчване.

Цитат
Не трябва ли малко по-инак и по-спретнато да изглежда като млада дама... Имам чувството, че това момиче се е състарило преждевременно.
Толкова се размиха понятията дама-кавалер, мъж-жена.. (особено като гледам снимки на баба и дядо, ми става леко  странно.) Вече си мисля, че заради новите идеологии хората започват да изглеждат безполови.

# 553

тази жена до михре - харесва  ми така усмихната на тази снимка / изпълняваше  ролята на идил / или бъркам,  4е  без  грим не я познавам 

# 554
кмароо Hug, да, това е Идил от ЧБЛ, Едже в реала. Рускините пишат, че "пътищата им се пресекли", значи случайно са се срещнали Simple Smile

А ето ги отново Бирдже и Джан- щастливи и весели:

Общи условия

Активация на акаунт