Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Хайде в отделен пост Ибо и Михре Grinning

Май си почиват на изток от Турция Simple Smile

И малко клипче Аслъ + Ферхат с любима моя музика:
https://vk.com/video338204593_456239477?list=928808e9f504aec787

Намерих нещо и за Надето Hug и мен /било е по повод Деня на бащата/:

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 07:03 от lia-martin

# 526
Надявам се сте оцелели след потопа вчера 😂😂😂

ЧРД на Бирджеее! ❤🎈🎉

Михруня изглежда все едно гледа 3 деца, има два кредита и по цял ден чисти и готви 😂

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 07:37 от morella allan poe

# 527
……..
Михруня изглежда все едно гледа 3 деца, има два кредита и по цял ден чисти и готви 😂

Joy Joy Joy Joy, Морелка Hug, повярвай ми, с три деца и всичко, което описваш, няма да имаш време да си седиш спокойно на масата и да ровиш в телефона си Simple Smile

# 528
Лиа, права си за телефона (поне знаем че не рови из Twitter или Insta), но чистачките на работа имат по-спретнат външен вид 😁

# 529
Лиа, права си за телефона (поне знаем че не рови из Twitter или Insta), но чистачките на работа имат по-спретнат външен вид 😁

Морелка Hug и ти си права, човек, който ходи на работа, винаги има по-спретнат външен вид Peace
Въпреки, че съм гледала турски "домакини"  на 12 см ток да готвят у дома..... newsm78

Аз нищо особено/неприятно/мърляво не виждам във външния вид на Михре. Само не е облечена по мой вкус newsm78

# 530

Добър ден и от мен!
Морелка, подкрепям Joy Въпреки че аз познавам хора с по 3 деца и два кредита (ако не и с повече кредити), които са доста по-спретнати на снимки, ама - сигурно гъмжи от други вътрешни качества, с които компенсира Joy

На мен ми изглежда като изкарана от пералнята Joy

Както и да - да е жива и здрава Бирджето и да и пораства вече косата! Grinning
Аз вчера изчетох поста на Алекс с цитата на астроложката ( на места не разбрах за кого се отнася), но на места страшно ми хареса! Имаше много стойностни твърдения! Благодаря, Алекс, че го сподели!

Лек и успешен ден, момичета! Heart

П.С. сега ми изникна въпросът - Михето работи ли нещо наистина? Защото ако си седи по цял ден вкъщи и трепери над известния си съпруг, това би обяснило някой неща..

# 531
  • Русе
Joy  Joy  Joy
Мда, така изглежда...До тоззз мъжжж, ша са издокарам кат ангелче на Викториа’с Сикрет и нон стоп така ще изглеждам,  Mr. Green

Ох, опасна бееее таз нашта Морелка,  Heart Eyes  Heart Eyes
Иначе Ибо е сладък,  Whistling

Поли,  Heart Eyes , май Тери е казвала, че не работи...

Честит рожден ден на хубавицата ми Бирдже! Да е здрава, много щастлива, обичана и ценена! Да си остане такава щуротелка!  Crazy Heart Heart

# 532
добър ден ,
на снимката-  хората са на почивка , изглежда не в  лукс хотел ,/ в момента са  на поляна  , /   та не са си облекли официалните дрехи , по неглиже , и  ибрахим  не виждам да се е постарал за вида си/  така не бръснат /, важното е да се чувстват добре
 4рд  на бирже

# 533
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy толкова се познаваме вече, че знам точно кой какво ще напише за коментар, щом се появи снимка на Михре smile3521 newsm62

# 534
До тоззз мъжжж, ша са издокарам кат ангелче на Викториа’с Сикрет и нон стоп така ще изглеждам,  Mr. Green

Juls, уби ма! JoyJoyJoy
Само така!  То нека жената си изглежда секси, пък мъжа ако ще да се бръсне, него кой го гледа..

# 535
  • Русе
До тоззз мъжжж, ша са издокарам кат ангелче на Викториа’с Сикрет и нон стоп така ще изглеждам,  Mr. Green

Juls, уби ма! JoyJoyJoy
Само така!  То нека жената си изглежда секси, пък мъжа ако ще да се бръсне, него кой го гледа..
Joy Heart Eyes
Аз и до моя така бих се разхождала, ама трябва да поспортувам повечко,  Joy
Иначе аз обичам брадясали,  Whistling

# 536
Как кой го гледа, Поли? Joy Joy Joy Joy
То нали щото него гледаме, някои не харесват Михрето? Rolling Eyes

Бирдже:
https://vk.com/video-105134593_456242214

# 537
Че той мъжът е най-секси (според мен), когато е небръснат (нищо че гадно боцка) 😂😉

Ибо днес има 748 хиляди последователи. Още по-малко 😂 тенденцията е със 100 да падат на 2 дни 😁

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 13:48 от morella allan poe

# 538
Поли , Михруня не работи, но ако имаш доста богат мъж(не знам колко е Ибович) може да си позволиш да не работиш(ако не мечтаеш за кариера) и точно заради това може да си запълваш времето с полезни за обществото неща плюс да изглеждаш зашеметяващо постоянно, а тя винаги изглежда зле 😄

Днес е ден на Бирдже, затова отново снимка 🎈😄😄🎉 която освен с актьорството на малкия екран и театъра, което отнема доста от свободното й време се занимава с много странични и благотворителни неща.

# 539
Мърлата можеше да си прави чертежи вкъщи, нали е архитект. По-лесно с глупости да се занимава  Stop

Чак па специално отделен пост за тях  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт