Майчин дом Варна - тема 10

• 74 437
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
Добре де, първия ред е цена на клинична пътека, тя се покрива от здравна каса. В първия ред доплащането е 640 за екип и 210 за допълнителни битови услуги, тоест 850. Не би ли следвало без избор на екип да се доплащат само 210 лв?

# 181
  • Варна
По принцип е редно. Но все пак е частна болница. То един ехограф и едно ръчкане с ръка са 70 лв..... Ко да говорим за раждане. Но момичета които са раждали там и без избор са много доволни от всичко...  Въпрос на личен избор и възможност

# 182
Добре де, първия ред е цена на клинична пътека, тя се покрива от здравна каса. В първия ред доплащането е 640 за екип и 210 за допълнителни битови услуги, тоест 850. Не би ли следвало без избор на екип да се доплащат само 210 лв?
Казаха ми, че цената без избор на екип е 650 лева за нормално раждане. Жената на регистратурата даже каза, че не качвали цените в сайта, защото било много неясно и възниквали много въпроси. Явно не са го направили по-разбираемо.

# 183
За мен си заслужава цената, просто ми стана чудно. Наистина не е написано ясно. Аз искам без избор на екип, понеже няма да се следя там и така или иначе няма да познавам никой от лекарите, но не знам дали може водно раждане без избор.
 Имам доста време, по-нататък ще звънна да разпитам.
  Много се радвам, че я има тази тема, успокояващо е да прочетеш толкова много добри отзиви.

# 184
  • Някъде там
За нормално раждане препоръчват др Друмев!
За доп.битови услуги според мен това е храната, тъй като е кетъринг и менюто е да си оближеш пръстите поне на мен ми беше мн вкусно 😂

# 185
Храната е безплатна.

# 186
  • Някъде там
Храната е безплатна.
Безплатна включена в цената 😉 Тук няма нищо безплатно, все пак е частна болница

# 187
Тя е включена и в цената за раждане без значение с екип или без . Не е “допълнителна бит. услуга” 😉

# 188
  • Някъде там
Тя е включена и в цената за раждане без значение с екип или без . Не е “допълнителна бит. услуга” 😉
Да съгласих се 😁, но не е безплатна! Това за бит. услуги идея си нямам какво е просто предполагах 😂

# 189
За нормално раждане препоръчват др Друмев!
За доп.битови услуги според мен това е храната, тъй като е кетъринг и менюто е да си оближеш пръстите поне на мен ми беше мн вкусно 😂

Да храната е наистина чудесна. А за нормално раждане Ани Атанасова или Друмев и двамата са страхотни професионалисти.

# 190
Допълнителна бит.услуга е упойката.

Аз винаги ще препоръчвам Димитър Корновски. Той е моят лекар и благодарение на него родих супер бързо.Той държи на естественото раждане.

# 191
Може би са консумативите за бебето,все пак в държавните болници и памперси и всичко си носят,а тук нали всичко е от тях,а и за майката превръзки има,и за храната,да все едно ск в ресторант 😂 Като сметнеш всичко идва толкова сигурно 😂 то за тия пари трябва и СПА процедури да има 😂
Да съгласих се 😁, но не е безплатна! Това за бит. услуги идея си нямам какво е просто предполагах 😂

# 192
Абе момичета, това е упойката.
 200лв беше , когато раждах.
Като искате на частно, плащате . 😉

Защо не идете в ОБ,няма да плащате нищо и може на следващия ден да ви сервират боб, както беше при една позната. 🙃

# 193
  • гр. Варна
На мен ми обясниха, че самото раждане е 850лв, а упойката е отделно 250лв над тази сума Simple Smile аз не видях никой да се оплаква, просто се обсъждат цените, всеки който се е насочил към МД му е ясно, че ще трябва да си плати повече Simple Smile но за съжаление в нашата хубава държава е така, за да си спокоен и за да ти се обърне внимание трябва да тръгнеш с парите напред..
Аз в началото мислих да ходя в АГ, отидох за първите два прегледа, взе ми се акъла и реших, че е по-добре да си платя.. Апаратурата им е най-старата, едни стари железа извади да ме гледа, все едно бях във филм на ужасите 😃 и въпреки, че е държавно пак плащаш това онова и накрая, като теглиш чертата разликата в сумите не е много голяма, но отношението и обстановката е от земята до небето

# 194
  • Варна
На мен ми обясниха, че самото раждане е 850лв, а упойката е отделно 250лв над тази сума Simple Smile аз не видях никой да се оплаква, просто се обсъждат цените, всеки който се е насочил към МД му е ясно, че ще трябва да си плати повече Simple Smile но за съжаление в нашата хубава държава е така, за да си спокоен и за да ти се обърне внимание трябва да тръгнеш с парите напред..
Аз в началото мислих да ходя в АГ, отидох за първите два прегледа, взе ми се акъла и реших, че е по-добре да си платя.. Апаратурата им е най-старата, едни стари железа извади да ме гледа, все едно бях във филм на ужасите 😃 и въпреки, че е държавно пак плащаш това онова и накрая, като теглиш чертата разликата в сумите не е много голяма, но отношението и обстановката е от земята до небето

Стара апаратура в АГ ? Следя се през 2 седмици там от 7 месец и умишлено вече не ходя до спешния в МД, заради апаратурата им ! Като лежах там за серклажа накрая ме преглеждаха във въпросния спешен кабинет и др Друмев директно си ми каза, че не може нищо хубаво да се види, защото апарата им е мноооогооо стар и само ме гледа , за да може да запише , че плода е жив при изписването. Обърна ми соц екрана да видя и пак обясни, че е старичък апарата , но поне чуваме сърцето ! Много миличък доктор Grinning

Харесвам повечето лекари в МД , обаче за 3-4 дена престой там имаха толкова издънки.... само от лекарите съм доволна, но сестри/ акушерки, санитарки, в стаята ми прозореца не се затваряше ,(а беше виелица на вън) ТВ не работеше ... майко мила ! Разбрах, че това да си платя 500 лв не ми гарантира адекватни грижи, нито добри условия !
Капризче, аз за съжаление не успях да разбера много от храната за престоя си там, защото ме забравяха дори след като първия ден почти колабирах от глад. Бяха толкова виновни , че позволяваха на мъжа ми да ми носи храна и да влиза по което време иска !

И въпреки ужасните 4 дена все пак до преди 3 седмици се чудих дали да не избера за раждането отново МД.

Общи условия

Активация на акаунт