Къдрокоси красавици - 2

• 71 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря,явно и тя не знае добре. Макар че пише "Free shipping for orders over лв66.46!" няма ли общо това,че пише над 66?

# 91
За някои продукти ми начислява доставка 2-3-4 и повече долара, за други ми дава безплатна доставка.
Според теглото на поръчката беше преди, сега може би пак е така, не съм съвсем сигурна.

# 92
Благодаря,Жана:)

# 93
  • София
Така е пак. Отначало исках да поръчам детанглъра на Кинки кърли и ми начисли 2,45$ доставка. После поръчах гелчето и не ми сложи никаква доставка.

# 94
  • русе
Какво използвате за рефреш на къдриците 2-3 ден след измиване.Ползвам сега пяната на Тафт за къдрава коса,но на следващия ден косата ми е отврат.А и първия ден дори стои по скоро на клечки и в никакъв случай не накъдря повече.На много мокра коса ли я слагате или на леко засушена,а може и Сънсилка който слагам преди нея да обърква нещата.Косата ми става една гадна,лепкава и мазна на допир.И изобщо последно време нямам идея какъв продукт да ползвам

# 95
  • Стара Загора
Момичета с чупливи коси, възможно ли е да съм си напротеинчила косата от едно единствено ползване на 2 мин. реконструктор на Афоджии? Толкова суха, заплитаща се стана,с доволно количестно фризз и нищо не помага - хидратиращи маски ,масла. Сега се наклепах с домашен еластисайзер и се надявам да има ефект. Какво използвате за бърза хидратация ,когато прекалите с протеина?

# 96
  • В полите на Пирин планина
Може да ѝ е дошъл повече протеин, ако е нямала нужда точно от такава терапия. Аз лични предпочитам хидратиращи или балансирани продукти, не изцяло протеинови.
Домашна маска с масла, глицерин и пчелен мед действа добре хидратиращо. Също някой балсам / маска за преуош + масла вътре в него.

# 97
Какво използвате за рефреш на къдриците 2-3 ден след измиване.Ползвам сега пяната на Тафт за къдрава коса,но на следващия ден косата ми е отврат.А и първия ден дори стои по скоро на клечки и в никакъв случай не накъдря повече.На много мокра коса ли я слагате или на леко засушена,а може и Сънсилка който слагам преди нея да обърква нещата.Косата ми става една гадна,лепкава и мазна на допир.И изобщо последно време нямам идея какъв продукт да ползвам
Навлажнявам косата и размивам малко балсам с вода, нанасям върху косата и отделям/подреждам  къдриците. Финализирам с олио за коса в краищата. Пяната на Тафт за къдрава коса я използвам много рядко, защото ми изсушава косата. По принцип я слагам на влажна коса и след това суша косата с дифузер, но откакто открих KinkyCurly не съм си и помисляла за пяна за коса.

# 98
https://www.iherb.com/pr/Kinky-Curly-Original-Curling-Custard-Na … ng-Gel-8-oz/40509
https://www.iherb.com/pr/Kinky-Curly-Original-Curling-Custard-Na … 16-oz-472-ml/4051
Здравейте и от мен! Има ли разлика между двата продукта? Кой ползвате Вие ?

# 99
Като цъкна на втория линк ми излизат някакви минерали, не знам защо. А като чета уеб адресът, посочваш просто голямата опаковка в долния и малката опаковка в горния линк. Еднакви са иначе.
Голямата опаковка (16 oz) отива на митница и доста се оскъпява, имай го в предвид.
Аз малката поръчвам, първият линк.

# 100
Като цъкна на втория линк ми излизат някакви минерали, не знам защо. А като чета уеб адресът, посочваш просто голямата опаковка в долния и малката опаковка в горния линк. Еднакви са иначе.
Голямата опаковка (16 oz) отива на митница и доста се оскъпява, имай го в предвид.
Аз малката поръчвам, първият линк.
Благодаря! И аз се ориентирах. Поръчах малката опаковка Simple Smile Нямам търпение да пристигне Simple Smile

# 101
И при мен излизат минерали. А според надписите на линковете са 8 и 16 унции от гела. Rolling Eyes

# 102
  • Варна
И аз в темичката Simple Smile .Много често сменям продуктите за стилизиране.Последните 2 ,на които се спрях са:1.Гел на Lakme-силно фиксира 2.Крем със заглаждащ ефект на Alfaparf-с лека фиксация

# 103
  • русе
За колко време долу горе пристига гела на Кинки,че май и аз ще го поръчам

# 104
Току що го получих. Поръчан е на 11.06. Страшно бърза доставка  smile3501 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт