Отнемане на деца в Норвегия

• 98 321
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 135
  • Насред хаоса
Не да креснеш, да не смееш да му кажеш да си оправи леглото. Че може да се оплаче, задето го учат на ред и отговорност.
Никой не видях да отбележи най-тревожната точка около историите с отнемане на деца: слуховете, които не са май само слухове, за елитна педофилска мрежа сред политици, свръхбогати, киносредите, навсякъде.
Това отдавна се знае, но се прикрива. И не е от вчера. И не само политици, богати извратеняци и прочие. Експерименти си правят хората, бе, в името на науката. ?+%+:%" и боклуците!
https://www.vesti.bg/sviat/evropa/skandalen-eksperiment-s-pedofi … germaniia-6077966

# 136
С тия истории се сблъсках още преди години, в началото звучаха като фейк нюз, но май за съжаление не са.

Не се прикрива, но още няма нищо официално. А като хванат някой официално, нещата се решават тихомълком.

Абе що някой не следи политиците за всеки жест и да прави там лов на вещици, не сред родителите...

# 137
На 1-ви юни темата е малко тегава ама...

Скандинавските страни са водещи по самоубийства и педофилия. Уж стандарт на живот, уж наредени държави... дългата зима ли ги извращава, що ли?

Вчера говорих с майка от градината на Апи, която си живее в Швейцария. Каза, че и там действали така, гледали дали е с изрязани нокти и чисти уши, ако не е- сигнал, че майката е неадекватна да се грижи за дете. Не винаги ги отнемали за разлика от Норвегия, но проверки имало постоянно.

# 138
  • Пловдив
Да дойдат да чистят ушите и да режат ноктите на моя. Той ушна кал, между другото, образува доста. Само насила става чистетено и рязането - дори ако е заспал, усеща и се дърпа. Насила, ма тогава пък ще сме насилници сигурно. Зъбите пък изобщо е невъзможно да му се измият.
Той не може да говори, обаче сестра му в един период пък я къпехме насила.

# 139
  • Насред хаоса
И интересно какво става, ако детето пък се заинати и не дава да го изкъпят, да му почистят ушите или да му изрежат ноктите. Като писне и се затръшка, пак родителят ще излезе виновен, че го тормози. Изобщо, както споделят препатили от тия малоумни решения, тия служби и действията им се базират на презумпция за виновност на родителя - каквото и да е направил или да не е направил, все е виновен и трябва да му се отнемат децата.

# 140
Същия проблем е при моя син с ноктите. Понякога сключваме сделка и единия ден режа на едната ръка, а другия-на другата. Ми за един ден разлика ако ми пуснат проверка...

# 141
  • град-държава
И в Германия, Австрия... за тези страни имам информация, включително с познати, чието дете отнеха в Германия защото е със СОП.
Лайк, хлапето без синина не съм го видяла откакто проходи. По едно време беше заредило едни цицини, добре че се научи да пази канчето.
В темата за ИК имаше една бременна жена в Германия, която разказа подробно как е била тормозена от социалните - абсолютна психопатия.

# 142
И как се живее в такъв стрес? Как се гледат деца? Как изобщо да се хвана да забременея? М@йната им и на стандарт и на пари, честно!

# 143
Изумена съм от чутото и видяно за норвежката система за закрила на детето.

Чудя се как на масовия убиец и извратеняк Андерш Брайвик се дават смешните 21 г. затвор в луксозна килия и с право на помилване, а за кариес и драскотина от храст, отнемат деца и третират родителите като боклуци?????

Дааа, явно човекът убил ДЕЦА на остров Ютьоя, има повече права от някакви си родители. Та нали е убил същите тези деца, които толкова усилено си пази като собственост Държавата? И какъв нагъл отговор цитираха по БТВ тази сутрин / ще повторя не -дословно/ " Липсата на подробности по дадените случаи, както и непознаването на норвежката правна система, водят до изкривено тълкуване и създаване на невярна представа."

А толкова ми харесваше доскоро Скандинавия и по-специално Норвегия, възхищавала съм се на спортистите им и отборния дух, а то какво било - те са си живели на оня особен  принцип - Спарта, не Скандинавия....

# 144
На мен ми е интересно и как подхождат към тийнове, на които им е крив целия свят и единия ден обичат майка си, на другия заявяват, че я мразят, защото ги е накарала да си напишат домашните. Пак ли сляпо им се доверяват и ги извеждат извън семейството?

# 145
Сигурно е начин да се пазят от идващи  българи и други пришълци.

# 146
Скандинавските страни са водещи по самоубийства и педофилия. Уж стандарт на живот, уж наредени държави... дългата зима ли ги извращава, що ли?

Това за самоубийствата не е вярно.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

А за "водещи по педофилия" бих искала да видя някакви статистики. Rolling Eyes

# 147
За този точно изрод бая четох, ако намеря линка ще го пусна. Ми той е бил чалнат от малък, защо ли?

# 148
За този точно изрод бая четох, ако намеря линка ще го пусна. Ми той е бил чалнат от малък, защо ли?

За нашите изроди няма да прочетеш, защото се смята за нормално. Тук- там се разкрие за някого и всичко изчезва .

# 149
Трещи, за него четох в Криминални досиета, а там има и статии за българските изроди също. Спомням си, че четох за Пернишкия Чикатило и двете момичета убийци от Пловдив. Имаше и други. Не бягам от българската реалност.

Към потребителката със статистиките: Финландия е всеизвестно, че е номер 1 по самоубийства, не знаех че ти е необходим линк.

Общи условия

Активация на акаунт