Отнемане на деца в Норвегия

• 98 284
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 150
Четох фейсгрупата за мачинството-писаха хора които живеят в Норвегия. Всички са много доволни, но признават например,че нямаш право да абортираш дете с даун. Аз не съм съгласна да родя такова дете. По скоро ще се самоубия. За това е добре да се информира всеки потенциален емигрант.

# 151
Към потребителката със статистиките: Финландия е всеизвестно, че е номер 1 по самоубийства, не знаех че ти е необходим линк.

Дадох линк към СЗО - Финландия е на 35 място по самоубийства. Щеше ми се линк за воденето в педофилията, но няма да е от теб очевидно, защото само плямпаш.

Помислих, че се дискутира тук, а то било тема за "всеизвестното". Смешна работа.

# 152
Именно. Дискутираме трябва ли държавата да има пълна власт над децата и докъде би довело това?

# 153
Ако БГ Татко 81 наложи строгия си стандарт навсякъде, той ще е първи за разстрел на стадиона. Щото призна, че си варди детето на площадката с биричка в ръка. Ма как тъй? Консумира алкохол пред детето? И пред други деца? Ужас, отнемане веднага, 100 часа метене на градинки и курс по културно дайвърсити, за разкош...

# 154
  • град-държава
И детето му на 200км от него с право да го вижда 3пъти годишно в присъствието на социални. Контрол си трябва.

# 155
Четох фейсгрупата за мачинството-писаха хора които живеят в Норвегия. Всички са много доволни, но признават например,че нямаш право да абортираш дете с даун. Аз не съм съгласна да родя такова дете. По скоро ще се самоубия. За това е добре да се информира всеки потенциален емигрант.
Да бе,ще се самоубиваш.Отиваш в друга страна и правиш аборт.За Брайвик защо ми се върти нещо,че и той е бил в приемно семейство?

# 156
  • град-държава
Не, не е бил. Аз го бях казала, но бях объркала историите.

# 157
Преди ок.седмица бях на екскурзия в Гърция - на едната забележителност, която посетихме имаше два гръцки училищни автобуса. Бяха пълни с деца на видима възраст около 10 години и 3-4 учителки. В момента, в който излязоха от автобусите, тези деца се пръснаха буквално навсякъде в района, викаха, тичаха и не им пукаше от нищо. Учителките им (които бяха относително млади) се опитваха да ги контролират и крещяха колкото им глас държи - буквално като пъдари (с доста ясно доловима агресия в гласа - не разбирам гръцки, но не им беше весело). Явно и в Гърция всички са дисфункционални и негодни да отглеждат деца.

# 158
БГ татко вече разбра, че да се надвикваш с тълпи майки , е загубена кауза.
Колко е яко децата да викат, крещят и да побъркват учителките си. Естествено, че от тях ще се учим.

# 159
А тези “лоши” майки имат ли право на реабилитация пред обществото, така да се каже? Ако дори затворниците имат право на такава, на тях какъв шанс им се дава? Излежаваш си присъдата и излизаш, но шанс да ти върнат децата няма? Ако са ти взели детето за неизгладени дрехи и мръсни уши, да те пратят на един курс по гладене и чистене на уши пък да ти дадат шанс да си майка. Макар че жената, на която са и взели децата, защото е умна, не виждам как точно ще стане по-глупава...

# 160
Не съм запозната със  законодателсвото в Норвегя, обаче знам , че имат много стабилна социална система.
Преди години , от университета правехме едни проучвания и си спомням , че Норвегия беше на първо място по "интеграция" на цигани. А за един циганин и подготовката му , отговаряха трима соц. работници!!!!

та , като разсъждавам в тази посока , си мисля дали пък не е някаква стратегия да се освобождават от чуждестранни навлеци и бежанци , които да им точат ресурсите.

# 161
БТВ-то продължават да се излагат. Днес, като доказателство, че в Норвегия се отнемат деца на поразия, дадоха една .... циганка. Че то още като и видиш физиономията на тази, трябва да и вземеш децата. Дотук са дали само два РЕАЛНИ случая на отнемане на деца в Норвегия - от майка която е настройвала децата да мразят баща си и да не ходят при него и от една циганка. Нищо необичайно и извънредно не видях аз лично.
Докато не покажат истински случай на отнети деца на нормални семейства (не на разведени и на цигани) затова че са били с изцапани дрехи на училище примерно, аз не мога да вярвам на тези градски легенди, които се разправят за кръвопийци в Норвегия.

# 162
"Настройване на децата" може да е също толкова измислена причина, колкото и мръсните нокти и уши.

# 163
  • град-държава
Ма как така ще оставят децата на разведените, разбира се че всички подари документи за развод, направо трябва да си водят децата при социалните веднага след това.
Къде пише, че жената е настройвала децата? Пише че жената е изкарала резултат над средния, когато са я подложили на тест за интелигентност и на база това е предположението за възможност да ги манипулира. Превантивна мярка, така се прави и децата се разделят. Сигурно и те са твърде умни за да вървят заедно.
Куре, всичко най-хубаво от мен, по твоята логика и аз трябваше да съм по приемни, а не дете отгледано от разведения си самотен баща.

# 164
  • Пловдив
Цитат на: The Siren of Titan
"Настройване на децата" може да е също толкова измислена причина, колкото и мръсните нокти и уши.
Абсолютно. А после децата да не са и при бащата, щото така и така вече са настроени. Wink
Куре, нормални семейства, ама с брак, нали, не като оная на Боян Петров, дето му е родила дете и живее с него, ама не му е никаква и той семейство няма?

Общи условия

Активация на акаунт