За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 64 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Аз купувам бадемово брашно от Лидл. Не знам дали е добро качество, ползвам го за определен вид сладки, върши ми много добра работа.
И аз купувах от Лидл, но вече отдавна няма, поне при нас. Sad
По Коледа правих ричарели и купих бадемово брашно от магазин за здравословни храни, станаха. Явно съм улучила хубаво бадемово брашно. Peace

# 166
Здравейте, имам поръчка за сладко от вишни. Четох различни начини на приготвяне. Търся изпитана и лесна рецепта. Благодаря!  bouquet

# 167
  • Montana, Bulgaria
[Сподели, моля те, кое е магазинчето, от което купуваш и къде се намира?
МоНи, за теб, винаги!  Simple Smile Отиваш на Солунска и "Анг. Кънчев"  влизаш нагоре по Анг. Кънчев към Патриарха все едно вървиш, първо в лявата страна са ти някакви кафенета, има и градинка с фонтанче, минаваш ги и в дясно са ти "100г сладки" и точно до него е залепено магазинчето, невзрачно е, пише ЯДКИ - това е мястото. Има всичко което си пожелаеш, много са им хубави орехите, белени  ядките са, бадемите също са хубави и небелени и белени и са на много прилична цена/кг. Има и разни подправки, например инд.орехче на ядка, също на мнооого прилична цена от този който до момента купувах, Бахарат. Там е много скъпо. Бадемовото брашно е на килограм, около 30 или 36 лв/кг. На теб ти трябват около 200 г да си имаш. Държиш го с сух и добре затворен буркан, не се развалят.

Много благодаря! Само да спрат дъждовните дни и отиваме с малчо до там. Simple Smile

# 168
Аз купувам бадемово брашно от Лидл. Не знам дали е добро качество, ползвам го за определен вид сладки, върши ми много добра работа.
И аз купувах от Лидл, но вече отдавна няма, поне при нас. Sad
По Коледа правих ричарели и купих бадемово брашно от магазин за здравословни храни, станаха. Явно съм улучила хубаво бадемово брашно. Peace

Точно за ричарели и аз го ползвам. Тука май има постоянно в Лидл (или пък аз улучвам кога има, защото рядко купувам)

# 169
Може ли рецептата за тиквички с галета на фурна?

# 170
  • София
Здравейте, имам поръчка за сладко от вишни. Четох различни начини на приготвяне. Търся изпитана и лесна рецепта. Благодаря!  bouquet
Получаваш веднага  Simple Smile Вишнап, вишни - все едно е.

http://recepti.gotvach.bg/r-98274-Сладко_от_вишнап

Също получаваш веднага  Simple Smile

http://recepti.gotvach.bg/r-75659-Тиквички_с_галета_на_фурна

При мен от много време няма бадемово брашно в Лидл, а беше разкошно.

# 171

Също получаваш веднага  Simple Smile

http://recepti.gotvach.bg/r-75659-Тиквички_с_галета_на_фурна

При мен от много време няма бадемово брашно в Лидл, а беше разкошно.

И веднага изпращам БЛАГОДАРНОСТИ  Flowers Hibiscus

# 172
  • Русе
В кауфланд има бадемово брашно - по 150 г за 5 лв. и нещо.

# 173
  • София
Благодаря, Пейч, знаеш ли къде да го търся, за да не се мотам.

# 174
marcheva14, аз изпращам не веднага БЛАГОДАРНОСТИ   bouquet

# 175
  • Русе
Благодаря, Пейч, знаеш ли къде да го търся, за да не се мотам.

За нищо. При нас беше на щанда за брашната. Днес го купих.

# 176
  • София-Младост
И при нас е при брашното, в прозрачен плик. Не купих, върти ми се че много изгодно го продават на едни павилиони за ядки.

# 177
Имам около 600-700 грама домашно овче кисело мляко с не особено добро качество. Тоест - не става за директна консумация (аз не че съм го опитала) Искам да направя нещо с него. Дайте идея, различна от кекс.

# 178
замрази го на 3-4 порции и слагай по една в нещо солено тестяно - баница, тесто за питка, за пица... в тиганици може да вложиш - ео утре за закуска Simple Smile  щом не искаш кекс.

# 179
За замразяване не се бях сетила. Така вече няма да е нужно в кратък срок да го изконсумирам. Благодаря, Пеп.

Общи условия

Активация на акаунт