Третокласници 2018/2019

• 75 544
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
  • в огледалото на живота
Scratch  ли имате предвид или нещо друго?
Да,същото!

# 406
Здравейте! Писах в темите, когато децата ни бяха първокласници...Сега ще пробвам да ви следя по редовно Simple Smile
Почти по всички предмети вече направиха входните. Остана музика ?!? и английски. ФУЧ при нас тази година отпада. Имат 4 пъти в седмицата по 6 часа и веднъж 5. Влудява ме това, че всеки ден имат физическо , той се занимава активно с плуване и много исках да го освободя поне от въпросният модул физическо, но за сега госпожата дава отпор. Домашни всеки ден имат предоволно и нищо допълнително, освен от курса по английски на който ходи от миналата година, не мога да го накарам да направи. 

Радвам се,  че в темата продължават да пишат много познати лица.  Джил, честито! Много се радвам, че многодетните се увеличаваме Gift Heart

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 22:15 от Radina

# 407
  • София
Джил, честито и от мен!
Радина а защо ака всеки ден имате физическо? Не, че е нещо лошо.
Поне имат ли къде да се преобличат децата? На мен при нас не ми допада особено, че се оправят в стаята си, а моят много се поти и винаги се налага преобличане. Вече го пускам направо по долнище, когато им е  физическото и ако е всеки ден излиза, че няма да си сложи нормален панталон изобщо Smile

# 408
Аз още от първи клас го пускам по анцунг, когато имат физическо. Най-много да му сложа една тениска в чантата да се преоблече, ако много се изпоти.
Като гледам, повечето родители в класа така правят. Да не говорим, че на децата им е много по-удобно, особено като са цял ден в училището, да са спортно облечени.

# 409
Нашите пък от ПУК все се преобличат. С униформи са и няма как да останат с анцузи.
Поне по 2 пъти на ден се преобличат.
Всеки път сменя тениска и потник. Долнище , понякога и чорапи. Преобличат се в класната стая и нямат проблем с това четвърта година.

# 410
Джилка, страхотна новинаааа!! Означава ли, че "бебока" = момченце?! Simple Smile

При нас също се събличат в стаята, имат си гардеробчета.

# 411
Сиси, Hug да. Още не мога да го преживея съвсем. Ама ще свикна, де... къде ще ходя Stuck Out Tongue Winking Eye

И при нас се преобличат в класната стая преди и след физическо. Учителят държи да са имат отделни дрехи за спорт и аз съм напълно съгласна. Никой не се оплакал до сега.

# 412
Джил честито и от мен!:heart:
Ударно започна учебната година и при нас.
Много студено стана изведнъж времето, не можах да се климатизирам.Nature CloudFearful

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 08:53 от valeriq.k

# 413
Сиси, Hug да. Още не мога да го преживея съвсем. Ама ще свикна, де... къде ще ходя Stuck Out Tongue Winking Eye
Толкова много се радвам!!! Прекрасно ще е!! Радина ги нашари, сега и ти.. но си мисля, че и за Лени не е късно за момиченце, Бубулинката как си има след 4-ма сина! Simple Smile Анета, ако помните е с три девойки, аз си имам една приятелка също тортоправачка с три девойки, Мила и други с близнаци не ги броя даже... Simple Smile Много се кефя на всички!

# 414
  • Кърджали
При нас не се преобличат специално за физическото. Играят основно навън. Учителката гледа всеки ден да прекарват поне малко време навън.
Щерката и без това ходи предимно с клинче и блузка/тениска, залага на удобството.
Още една седмица лежерно спокойствие след училище и след това влизаме с пълната програма . започва и математиката, на музика май ще ходи - фолклорна музика. тамън я бях убедила да спрем музиката в ОДК, че учителката там много ме изнервяше с неорганизираността си, и тя смени жанра, но поне е при друга учителка. Ще видим как ще го нагласим в програмата.
Взех и " Първа математическа читанка за 3 и 4 клас". Днес я започнахме, стори и се много интересно.
Скрит текст:
Минахме първата тема - задачки с помощта на клечки кибрит. Утре щяла да ги показва на съучениците си. Някои и мен доста ме затрудниха, но аз по принцип съм много скарана с логическото мислене

# 415
Scratch  ли имате предвид или нещо друго?
Да,същото!
За скратч има за iphone samo.Казва pyonkee или нещо подобно.За андроид няма.За компютър има безплатна  офлине версия.

# 416
Как се организирате вкъщи, имате ли нещо като табло за съобщения, срещи, извънкласни които записвате да се подсещате? Аз искам да направя нещо такова, но се чудя коркова дъска ли да взема, или бяла дъска за писане с маркер? Идеи приемам Simple Smile

# 417
Ние имаме черна дъска с цветни тебешири Simple Smile Преди бяхме с коркова с листчета и пинчета.

# 418
Имаме календар от тези, които са на 3 части. В него вписвам ангажиментите за съответната дата.
Вписвам ги също и в календара на телефона ми.

# 419
Аз лепя бележки на входната врата и на хладилника. Също си настройвам телефона да ме подсеща. Непрекъснато звъни, децата малко са ме взели на подбив. Simple Smile А, да, отскоро ползвам и календара на компютъра, понеже на него работя по цял ден. (А често и до среднощ.)

Jillian, честито и от мен! Мисля, че ще ти хареса да имаш момченце след две момичета.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт