Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 269 826
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 60
Аз купувам подаръци за празника!
Избрах книги за моето дете и племенниците ми.
Ще има и почерпка
П.С.
Искаме да отидем на планина, но с басейн. И не можем да намерим свободна стая за уикенда

# 61
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Празник на дечицата, да са здрави и усмихнати!

Страхотно детство имах, забавно и безгрижно. Ученето не ме напрягаше, дори обичах да уча, аз и до сега обичам де и все уча.
Купих подарък за щерката, лъскава раница, ама яко лъскава с пайети, сама си я избра...кич Simple Smile
Довечера училището й, което е и моето училище има 140-годишен юбилей и ще сме на концерт, тя ще участва с рецитал и танци. Аз от работа отивам направо там, тъй че няма да мога да сготвя, а и късно ще се приберем и черпавката за празника ще е пица някъде.

# 62
Аз освен, че подаръци купувам и стаята украсявах с балони, цветни гирлянди и му създавах празнично настроение. Тази година обаче нито подарък имам, нито съм украсила...

Бих купила на моя удобно портмоне, но не точно портмоне - да има място за телефон, за пари, за документи. Такова нещо до момента не съм намерила, а и да има дълга връзка, че да може да си го сложи и на врата ако реши. В Зара видях едни, таман се зарадвах, че подобно нещо търся, обаче се оказаха с едно отделение, а той носи документи - лична карта, карта за пътуване, пари, монети, не може всичко да е на едно място. Ето за подобно говоря, ама пусто това не е нашето: https://www.zara.com/bg/bg/калъф-за-телефон-p13830305.html?v1=5321612&v2=1025521

Ако някой нещо подобно е видял - да свирка Peace

# 63
  • дядовата ръкавичка
На едното "дете" подарих вчера нова самобръсначка  Wink, на другото - свободен от училище ден. Хич не й се ходеше. Толкоз от мен.

# 64
Да са ни живи и здрави децата, да правят живота ни смислен и пъстър!

Весело детство имах и аз, много деца бяхме, но играехме, не като сега да се цепят на групички, да се правят някои на по-по от останалите...Ех, колко хубаво ни беше, дали ще имат такива спомени нашите деца? Може пък само хубавото да ни остава...а едно време да не сме си мислели така, не мога да преценя.
На дребната дадох пари да се почерпи, нещо средно между Джена и Руми, на голямата и е пристигнало едно мазило за косата, това и бил късмета.

За косите на щерките- бях препоръчвала преди един спрей на Дав, уникален, но то Германия, тук го няма още май. Други също много добри са спрея за лесно разресване на Ейвън и едно пръскало от Джъмбо, около 3 лв, бяло шишенце с черен надпис, мога и него да ви снимам. Безотказно действат. Аз не смятам, че балсама пречи нещо, Хай, слагай спокойно. Акашче, изпуснах ви, жалко, пусни едно повторение във фейса

# 65
Искам да кажа, че снощи се лакирах собственоръчно с червен лак и неочаквано за мен се получи добре и то от първия път.....в смисъл, че не се омазах и не се наложи пребоядисване Sweat Smile  Лакът за крупната сума от два лева се оказа с много хубава плоска четка и изсъхна бързо.
Веси, ще чакам да споделиш коя марка е лака. А ако може и снимка на шишенцето, че вече всички марки имат по десетина модела. Искам и аз да го карам яваш- яваш това упражнение- лесно, и бързо съхнещо!

# 66
  • София

Като излязат резултатите другата седмица-двоен повод да се почерпите Simple Smile
Дали Smiling Imp

Руми, адрес не давам, но ако на гости ме поканиш - идвам. Те тия пици са вкусни първите 5 минути, докато им се точи кашкавалчето, знам аз, разбирам ги тия работи Joy

# 67
  • София
Хер-че, забравих да ти отговоря - не съм морско чедо, ама в предишния си живот явно съм била  Grinning

Направихме тъпа инвестиция, и то не къде да е, а в Слънчев бряг ... и сега от зор стоя тук  Smiling Imp  да я избивам ... 
Отначало много се радвахме и ентусиазирахме, ей така си мислехме - ще си изкарваме старините на море  Laughing  Ама реалността се оказа друга...
Извън сезона кОрорта е мъртвило! Само няколко откачени рускини и англичанки срещах, и аз в числото на откачените, де!

А само с годишната такса можех да си спретвам по един екзотичен воаяж всяка година ...

# 68
Руми, адрес не давам, но ако на гости ме поканиш - идвам. Те тия пици са вкусни първите 5 минути, докато им се точи кашкавалчето, знам аз, разбирам ги тия работи Joy

Охооо, идвай, пици-мици, разходки по Дунава и Свищовско розе

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 21:57 от rummi_pl

# 69
  • София
Дааааа, точно намерИхте кога за пици да говорите, мръстници!!!

# 70
  • София
Не купувам подаръци и аз днес. Вчера Мая получи подарък за завършването на 1 клас - баща й я заведе в Хиполенд и се върнаха с един комплект за садене на цветя, ще се занимават с баба през ваканцията.
Ще ги почерпя обаче, поръчах мъфини на сладкарката в офис сградата ни, чудна и пречудна й е цялата стока, но има едни мъфини с ягодка отгоре, които са трепач.

Пиците ги имахме и в Пазарджик, да, 1 към 1 ми е спомена и на мен Joy

Люси, не става ли да пускате туристи там да избиват инвестицията, вместо ти лично? Joy

# 71
  • гр.София
Здравейте и от мен  Hug
Честит празник на всички деца и не само  Grinning
Магдалена, завърши първи клас, не искала ваканция, искала на у-ще с приятелите си  Mr. Green викам и на есен друга песен ще пееш  Laughing
Балсам слагам на нейната грива, иначе абсурд да я среша  Crazy
Подаръци подарявам за 1 юни, че как, тя само чака някой празник и да ми прави списъци  Grinning на големия му дадох пари да си се черпи!
Иначе довечера ще я водя на сладкарница, това пожела, в нашия комплекс организират парти за децата, та ще я пусна и там  Laughing
Мари къде в Серес има Джъмбо, аз знам този горе на хълма преди границата, ходихме преди месец до там, но нямаше и спомен от Джъмбо.
Хубав ден от мен  bouquet

# 72

Мари къде в Серес има Джъмбо, аз знам този горе на хълма преди границата, ходихме преди месец до там, но нямаше и спомен от Джъмбо.
Хубав ден от мен  bouquet
Този на хълма(Промахон) го изместиха в Серес. Не е точно в града, а на изхода посока Солун в промишлената зона от дясната страна на пътя. Леко на вътре е, а преди него е паркинга. Предупреждавам те, че не работи в неделя.

# 73
Детството освен с игрите го свързвам и с многото деца, които пристигаха при баби и дядовци от големите градове. Тогава и игрите се разнообразяваха пък и ние научавахме това онова. Никой не се страхуваше от нищо и  си седяхме до късно вечер сами навън.
Помня и как всички казваха, че са преминали с пълно 6, ама нямаше кой да ги опровергае. От всички отличници, само една стана лекар, повечето от другите си останаха само със средно.
А от нас, я някой завишил една две стотни, ще скочат 5, че не е вярно. Завършил да речем с 5.66 ама изрекъл 5,70. Боже, десет човека гракваха как е излъгал.
Честит празник на всички дечица!

# 74
  • София
Бърди   Hug  не става с туристи ... ММ е вещоман, всичко си е подновил - мебели, баня, матраци, пердета ... - и не ще да пуска никой!!!
Единственият кяр е, че аз като съм тук, той стои в София да си гледа котката  Stuck Out Tongue Closed Eyes  та си почиваме един от друг! Последните 18 години и работехме заедно, та 24 ч в денонощието, много ни идва!

Общи условия

Активация на акаунт