ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 322
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Моски, мисля, че след като е завършила през 2015 година е започнала да го играе. И мен ме кефи, че е упорита (аз самата съм такава). За рисуването, май по-добре, че не е останала в академията. Като гледам картините й, не мога да се сетя, че не е завършила такова образование. Явно е самоука и талантът й е по природа в това отношение.

Не е самоука. В Силистра е учила в худ. паралелка или гимназия не съм сигурна. Ръководителят й е бил график, явно и това е повлияло на стила й.

# 376
Яница, мен това много ме впечатли - две години и половина, още преди да е завършила, да играе моноспектакъл, което за мен е висш пилотаж и да се радва на успех - това си е постижение. Обаче е много вироглава, много ме кефи - ше учи при когото иска и ще играе каквото си иска и няма да работи в театър на заплата. Пък! Joy
Мен точно това е едно от нещата, които харесвам най-много в нея, че е упорита и не се плаши от трудностите, доста е силна като характер и не е готова да я мачкат по някакъв начин. Това, че режисьора на спектакъла е дал шанс и се е доверил на млада и неизвестна актриса, говори само по себе си за нея и таланта й. Като художничка много я харесвам също, има интересен поглед над нещата, много ми допада последната, която е рисувала:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 15:47 от maichetoo0o

# 377
  • Там,където се събуждам щастлива.
Петната по тялото на жената от рисунката се опитвам от няколко дена да разгадая....Идеи?
Диана прави много изразителни лица, но лъха страшна меланхолия от картините й. Лично аз се впечатлявам от картини, които вдъхват оптимизъм.

# 378
Бе да бе, Перличке, ама във въпросното хубаво интервю тя казваше, че са имали един час седмично рисуване, колко да са я научили:grinning:

Майче, картините й са много живи, на мен лично много ми харесват. А и това е другото - там също отказва да се подчинява на правилата - казваше, че винаги може да рисува пейзажи и коне, но няма да го направи и въобще не я е спряло това, че в галериите са се съмнявали, че някой ще ги хареса. Огън момиче е нашата Диана.

Калинка, признавам си, че не съм се замисляла Grinning

# 379
Hа мен тази последната ми е много страшна. Hе мога да си обясня защо, но от тия петна, вътрешно се потрисам, всеки път, когато я видя. Във фейсбук я бях скрила, да не ми се появява на стената. Mайче, моля те, сложи я в скрит текст  Laughing
A знаете ли, че и Велислав е играл в моноспектакъл (като му гледам сюжета, на Хъмбъл много би й допаднал  Laughing) - https://www.dnes.bg/teatar/2007/03/14/da-povyrnesh-vyrhu-logikata.34013
https://pvpetrov.wordpress.com/page/132/?app-download=ios

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 15:43 от Zlati***

# 380
Калинка, не бих казала дори точно меланхолия. Някои са направо плашещи. Но има и такива, които страшно много ми харесват. Има невероятен усет към детайла това момиче.

# 381
Велислав в Мерлин Гърло

# 382
Майче, а като си представиш, че само докато е била студентка е направила някъде 3 (ако не се лъжа) самостоятелни изложби. В тоя период и първата си книжка е написала и издала сама.

А тая картина все още не е завършена даже, личи си обаче, че ще е добра.

# 383
Злати, ей сега докато пътувам, ще го погледна. Мерси 😘

# 384
Яница, може и така да е, аз преди го бях смятала, че е била още студентка, но не претендирам за точност, а и не това е важното. Simple Smile

Росита, неочаквано добра комбинация са Simple Smile Явно обаче и при Милошев има някакъв вид лоялност, защото очевидно като работи добре с определени актьори и си паснат, обича да повтаря.

По мои наблюдения повечето продуценти/режисьори и актьори са така - като се харесат, все едни с други работят. И Блатечки това каза сутринта - обичал с приятели да работи.
Това е малко кофти за зрителите - аз лично се дразня да гоедам едни и същи

# 385
Леле, Злати, е това как ми се гледа! Естествено като сме шматки сега можем само да страдаме Joy

Уникалното за мен в картините на Диана, независимо какво чувство създават, е че винаги предизвикват емоция. Не е просто рисунка, виждаш човек, виждаш душата му.
Тя е казвала, че много от картините ги е рисувала в мрачен за нея период, явно това е дало отражение.

# 386
Велислав в Мерлин Гърло
Скрит текст:

Хъмбъл, тук леко мъже в чорапогащи го раздава май, а? Wink

А тая картина все още не е завършена даже, личи си обаче, че ще е добра.
И на мен ми се струва, че не е завършена. Но бих искала много да я видя, когато е готова. Дори и така да остане, на мен пък ми харесва.

# 387
Има изключително силен характер Диана, и аз с това впечатление останах след всичките интервюта,които гледах  и прочетох. Но и тя самата си го каза в едно от тях, че е много упорита и не се отказва лесно, пробва всичко, докато не стане. Това си е наистина за възхищение. Явно и при Велислав го има това, не се е отказал от професията си, въпреки че му е било трудно.
И аз мисля, че триото е едно изключително добро попадение. Мисля си дали Диана не е подшушнала за Велислав и Димитър като възможни кандидати за нови попълнения? Тя ги познава и двамата отпреди, може и да се е застъпила за тях и оттам те да са се явили на кастинг. Или поне за Димитър де, той Велислав се познава с Милошев от Дървото на Живота.  Каквото и да е се радвам, че имаме възможността да ги гледаме заедно и тримата.
Ето едни снимки на Диана от фотосесията с вълка, която много ми хареса, много й отива някакси Innocent

Скрит текст:
Скрит текст:

# 388
По мои наблюдения повечето продуценти/режисьори и актьори са така - като се харесат, все едни с други работят. И Блатечки това каза сутринта - обичал с приятели да работи.
Това е малко кофти за зрителите - аз лично се дразня да гоедам едни и същи
За Блатечки е ясна работата. Имам наблюдения, че в доста постановки играе все с Милена Маркова, Койна Русева и Невена Бозукова.

Москита, тя самата е казвала, че вечер сякаш картините й оживяват.

Абе Дона, чудя се кое ни е еднакво с теб и кое ми се повтаря - а то моят аватар е твоят подпис хахахах.

Аничка, те и Димитър явно го знаят от продукцията. Нали той каза, че два пъти са го викали за епизодични роли, но все не е успявал. Било е за добро значи.

# 389
Аничка, не вярвам да има общо, Милошев си го знае Велислав, а и той е доста по-познат и утвърден в тези среди от младата Диана, а пък Митака нали са го викали два пъти преди това за епизодични роли. Явно някой му е хвърлил око.

Яница, вашият аватаро-подпис с Дона, като го гледам така, на гифче, си мисля как Зорница се хвърля на врата на Марио в стил „ох, благодаря ти, господи, че ме попита, откога го чакам, ше му се метна на врата преди да е размислил” Joy

Общи условия

Активация на акаунт