Звездни компромати - 365 част

• 90 170
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Имаше някаква интервенция със скулите и челюстта, изпиляване или нещо подобно, но самата форма на Ваниното лице е доста кръгла и бузанеста, отделно този константен обем в косата допринася съществено.

# 436
  • София
извън нелепото ѝ поведение, не забравяйте, че тази жена е стреляна и в главата/лицето /не помня точно/, та сигурно не е добра идея да прави каквото си иска;)

# 437
  • Наблизо
Ваня е ужасявяща,наистина - сестрата на братята Богданоф и Jocelyn Wildenstein..

# 438
Съпругата на Томислав Дончев, е направила изказване във Facebook, което не е харесало на някои хора.

https://www.webcafe.bg/newscafe/politika/id_428217872_Saprugata_ … ne_samo_v_pravata

п.п. На мен ми харесва тази жена ! Simple Smile

# 439
Ето я Ванчето на младини

# 440
Божигол преподписал договора със спотен клуб "Риека" за още една година. Миналата година е участвал в два (2!) мача и има 26 игрови минути, в които сътворил 2-3 асистенции. Явно е цЕнен и ценЕн играч за отбора, щом го държи на склад. ЧеститУ!

# 441
26мин.?? Егати падението.

# 442

Сигурно плаче по пътя към банката...

# 443
  • София
ми той е Инстаграм звиздъ, ше им играе некъф футбол.

# 444
# 445
Дано поне от инстаграм да изкарва по някой лев, мисля я Денсито.

# 446
  • Gotham City
Не знаех, че Ваня е имала изстрели и в главата честно казано, да, в такъв случай по-добре да не се пипа нищо там.

Божинката много ме яд в какво се превърна, а беше добър някога....

# 447
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре де, не ви ли плаши Катрин Вачева!? Или само мен Rolling Eyes
Тя, пък на конкурс за красота била...Не знам, не знам, на къде отива света, наистина Confused

Гледах и Моника Валериева в инстаграм, ами поне има по-хубаво тяло от гореспоменатата Peace

# 448
Отивам да си взема един душ, но преди това ще турна едно червилце за разкош Scream

# 449
Тя и Моника е един вук (вълк). Еднакви са ми с Вачева, където природата се е изказала, гримът не винаги помага. Очаквам с интерес поредния ѝ "годеж". По клюкарските вестници пуснаха новина, че проституирала в Дубай, били ѝ плащали по 5 хиляди долара за 2-3 дена работа. Наистина ли някой би платил за това...

Общи условия

Активация на акаунт