Звездни компромати - 365 част

• 89 125
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Ох, този симетричния, как се е зализал все едно го е близналО телето.
Пфууу JoyJoyJoy

# 31
  • На морето!
Напукаха ми ретината семейство Симетрия. Да вземе малко Митко екс-Марийкин да им поеме стайлинга ли?
Скрит текст:

# 32

оф на тая много грозно и бяга чЕнето напред, като деца в училище се бъзикахме с лафа "Извинете когато вали , капе ли ви в устата

едни сладури от същото събитие
https://www.instagram.com/p/BjNb_8Dg3yX/?taken-at=678043073

# 33

Ако се загледаш, ще видиш, че ченето си е наред. Долните зъби са зад горните.
Според мен има имплант в брадичката и затова стои толкова изкуствено издадено напред.

# 34
Теди си е така от 20 г поне. На мен са ми сладки двамата.
Благодаря за темата!

# 35
  • София
напротив, Айс, тя има обратна захапка и именно с това оправдаваше силикона в горната си устна, за да създаде симетрия;)
както и да е.

много сте несериозни  Heart Eyes
Скрит текст:

# 36
В семейство  Симетрия за първи път от доста време има поне 10  разлики в облеклото им.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 17:47 от mariat

# 37
Енчеви в каква юрта са се снимали?

# 38
Теди Велинова хич не ми е хубава, да не употребявам друга дума ....

Новата жена на Митко много ми хареса, въпреки че бая е пипана Simple Smile

Благодаря за темата!

# 39
  • DE
Аз харесвам лъскавко, умерено де Grinning Алба е много хубава Heart Eyes

# 40
  • Варна
Семейство Симетрия не са ми симпатични по отделно, но заедно предизвикват моите симпатии, заради щурото им и дръзко виждане за симетрия в модата.

# 41
  • София
Напукаха ми ретината семейство Симетрия. Да вземе малко Митко екс-Марийкин да им поеме стайлинга ли?
Скрит текст:
Е, що? Тапицирали са си диванчетата, останал е по метър -два дамска и за тоалети даже. Joy hahaha

# 42
Скрит текст:
Е, що? Тапицирали са си диванчетата, останал е по метър -два дамска и за тоалети даже. Joy hahaha
Все едно са в монголска юрта. Само едни овце им липсват.

# 43
Интересно, че Енчев, доколкото съм го слушала/гледала по интервюта, прави впечатление на доста интелигентен и трезвомислещ човек.Което прави този контраст, между външността му и цялостния му стил, още по-интересен.
 За пари и слава на папагал ще се направи човек.

# 44
Благодаря за темата!

Приянка Чопра в ЛА:

https://instagram.com/p/BjdJUQBF_o1/

Някоя съфорумка много правилно написа, че всички деца, които ходят на училище знаят кои са Криско, гери-никол и сузанита. Противна е тази пошлост, но колкото и вкъщи да не се пуска това все пак децата се сблъскват с тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт