Звездни компромати - 365 част

• 90 305
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Марая Андонова - дъщеря на фолкпевицата Мария и бившият ѝ, който обширно бе обсъден наскоро тук, по- точно новата му съпруга, предишна приятелка на първата съпруга - Мария.

# 256
Същинска Ваня Чеврвенкова
Скоро и тя ще почне да търси какво е изтървала на земята. Ужасно изглежда.

# 257
  • На морето!
Ричард Гиър се определя като най-щастливият човек на света заради любовта със съпругата си.
Скрит текст:
" "Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, това заяви 68-годишният Ричард Гиър по адрес на новата си съпруга – 35-годишната испанска активистка Алехандра Силва, за която се ожени през април тази година"

# 258
  • Вече в моята си приказка...
Бони в този си вид ми напомня на Аида Фийлд - съпругата на Роби Уилямс, която аз много харесвам. Аида изглежда пълна с живот, веселячка и малко ку-ку /в хубавия смисъл на думата/ Heart

https://www.instagram.com/aydafieldwilliams/

Скрит текст:
Скрит текст:

# 259
Ирина и Брадли много ми харесват, не си спомням други млади родители да са ги снимали така по детските площадки, много естествени ми изглеждат, а по отделно никога не съм ги харесвала и допреди да се роди детето въобще не ги възприемах като реална двойка.
И аз отделно не ги харесвам, същото ми е и с Кевин Бейкън и Кийра Седжуик.

Иначе за снимки по площадките май Джесика Алба държи първенството.

# 260
На някой не му се търсеше за Кортни Кокс, почти на 54 г. е и според мен изглежда добре за възрастта си, друг въпрос е, че личат корекциите.

# 261
  • На ръба..
Относно Джони Деп, попаднах на това:
"Според запознати, Джони е изпаднал в сериозна депресия, след развода му с Амбър Хърд и последвалата смърт на майка му. На показ бяха показани и доста негативни черти на актьора като любовта му към алкохола и наркотиците, кактои склонността му към домашно насилие. Впоследствие стана ясно, че е измамен от финансовия си мениджър, а в момента води съдебни битки срещу бившите си телохранители Юджийн Ареола и Мигел Санчес. Всички тези проблеми са се отразили върху здравето на актьора."

# 262
На някой не му се търсеше за Кортни Кокс, почти на 54 г. е и според мен изглежда добре за възрастта си, друг въпрос е, че личат корекциите.
Преди време беше казала в едно интервю, че много съжалява за тях и спира занапред. Някои неща се абсорбираха (или там каквото се случва с тези, които трябва да се подновяват) и сега има значително по-нормален вид.

# 263
Еех този Джони!Дано се съвземе по-бързо!
И като си помисля за всичките му брилянтни роли,а няма и един Оскар...

# 264
Бони в този си вид ми напомня на Аида Фийлд - съпругата на Роби Уилямс, която аз много харесвам. Аида изглежда пълна с живот, веселячка и малко ку-ку /в хубавия смисъл на думата/ Heart

https://www.instagram.com/aydafieldwilliams/

Скрит текст:
Скрит текст:
Е те сега вече и се вирнА носът!
На мен ми прилича на Мики Маус с новите бузи и топче вместо нос. Особено на тая последната снимка тук, дето е на сладкарница.

Джони като Дони. И двамата имат вид на болни, ама Джони и на спиртосан.

# 265
  • София
От какво да й се вирне носът на Бонка? На мен жената на Роби винаги ми е приличала на травестит, та сравнението на Бони с тази Аида не е изобщо в полза на първата.

# 266
И на мен не ми е красива жената на роби, тя е с турски корени. Но на концерта си много хубаво говори за нея, как го измъкнала от лайната

# 267
  • София
Тя може и да го е измъкнала от бунището, не оспорвам качествата й на човек, защото не я познавам. Говоря чисто визуално как му седи. Мъж с дълга коса и грим.

# 268
Бони изглежда много зле.

# 269
А пък аз, кака ви, и завиждам, че му е жена! Чак ми идва да я мразя, ма не, няма! Нека си се обичат !

Общи условия

Активация на акаунт