Звездни компромати - 365 част

• 89 147
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Според мен си е променила и носа.

# 661
# 662
  • До сърцето...
Аз не мога да разбера, трудно ли ви е да като поствате линк, пък да кажете за какво иде реч, с две думи дори.
За мен е неуважение към другите, все едно си се изплюл.

# 663
# 664
# 665
  • Sofia
На Зара мъжът и има  по-женствени черти  от нея...а тя на снимката прилича на Макронката,ако е с руса коса

# 666
Зара наистина малко прилича на майката на мъжа си.

# 667
И тази девойка вече ги сменя гаджетата според звездеенето си, че и държи да се похвали
https://m.dir.bg/life/zvezdi/mihaela-marinova-razkri-koe-e-novoto-i-gadzhe

# 668
# 669
# 670
Струва ми се с нови бузи Гала или просто е подпухнала.

# 671
Дали защото е без грим, или нещо е изморена, но годините вече определено ù личат. Сякаш изведнъж дойде при нея. Допреди месец-два имаше живец в очите ù, а сега лъха на умора.

# 672
Гала ще се докара и тя на жената котка...

# 673
Струва ми се с нови бузи Гала или просто е подпухнала.
Цялото и лице е като гъба, но понеже не са измислили как да се уголемяват очи, лицето завива в посока Игор и Гришка, а очичките като на мишчица. Хич не е подминала безплатните възможности за бодване тук там от тея магьосници, които постоянно рекламира в предаването си и вече е повече от очевидна намесата им. Какво я възхвалявате как младее, как се пипа умерено, като лицето и добива типичния вид на такова с много подплънки и интервенции, даже с малко мъжествено излъчване. Щях да питам кое е Галата и кое мъж, ама по космите на брадата на единия ги различих.

# 674
Неизлъчвания скандал между Нора Недкова и Кулагин ( Осмичка го е публикувала в друга тема)
Скрит текст:

Аз съм изумена от простотията и простащината, която демонстрират тези "звезди". Flushed

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 13:32 от 《Benedetta》

Общи условия

Активация на акаунт