Звездни компромати - 365 част

• 88 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Кеворк - право в десетката. 😆 За всичко.

Аз го следя редовно и е изключително точен , особено в последната година

# 721
Как така не са се намесили социалните, това дете Сузанита не е пълнолетно !

# 722
Намесили са се. Проверявали са дали родител придружава Сузанита, когато пее по кръчмите и толкова.

# 723
Какви кръчми? В колко часа пее там? Нали има закон за лица под 18год.?

В Германия има един закон, лица под 18год. нямат право да са и на сцена, след  22ч. май беше, от  техния "Айдъл" го знам, имат участници под 18, обаче точно тях ги пускат първи да пеят, когаго е на живо предаването.

# 724
  • софия
Къде ти Германия, къде ти Бойколандия..

# 725
  • София
Те родителите одобряват и напълно подкрепят детето си, ние на службите чакаме. Някъде четох, че майката подкрепя напълно дъщеря си в "кариерата", която гради. Всички били злобни, защото тя била талантлива и известна. Подобни простотии беше натворила.

Защо родителите позволяват на децата си толкова бързо да растат, че да пропускат етапи в живота си? Тя е млада, тепърва ѝ предстои да навлезе в живота на възрастните, защо не си изживее детството, тийн периода, младостта, а нека после да слага силикони и бюстове? Какво толкова красиво и привлекателно намират в тази пошлост, която налагат?

# 726
Къде ти Германия, къде ти Бойколандия..
И какво общо има пък Бойко с това, че на Сузанита майка и и баща и са идиоти?! Или Бойко за всичко е виновен по презумпция?

# 727
Още миналата година започна да пее в клуб "Илюжън" в Студентски град.

# 728
Бойко няма вина за чуждите интелектуални и морални дефицити. Нявсякъде по света има такива деградирали същества.
Жалко за момичето, най-хубавите й години ще заминат в прегръдките на пошлостта.

# 729
# 730
Маминия! Червено конче си вързал против уроки. А не го е страх да мачка тая вещица, трябва после куршум да му леят.

# 731
  • Rock & Roll feeling ...
Пф,колко ми е противен Христо Сираков. Дърт,незадоволен,развратен. С коя ли не беше и пак за секс откача. Направо му светват очите. 

# 732
Тази, която Христо Сираков е награбил, много ми заприлича на Нора Недкова. Русо, грубо и вулгарно. Явно са много такива.

# 733
Пф,колко ми е противен Христо Сираков. Дърт,незадоволен,развратен. С коя ли не беше и пак за секс откача. Направо му светват очите. 
И все си мисля, че не спи реално с тях, а всичко е само на думи..

# 734
  • Sofia
Тази, която Христо Сираков е награбил, много ми заприлича на Нора Недкова. Русо, грубо и вулгарно. Явно са много такива.

Тя е

Общи условия

Активация на акаунт