"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 223
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Според мен това си ти е менструацията.Понякога и на мен ми започва с болки и леко кафяво течение.Толкова късно няма как да е имплантационно кървене.

# 376
  • София
Галина, с моята бременност бях точно така - адски болки в дните, когато очаквах да ми дойде, беше уикенд и почти не ставах от леглото. Ако не ти дойде днес-утре и е закъснение вече, направи един тест, за да си сигурна.

# 377
Здравейте,
Последният ми МЦ е с дата 29.05.18г. Имам три положителни теста. Днес бях на ехограф, и не се видя нищо. Освен удебелена лигавица 21мм. Въпросът ми е, възможно ли е овулацията да е била толкова късно и да е съвсем рано за плоден сак? Казаха ми след една седмица на преглед. Но, едва ли ще чакам. Може би още утре ще си направя кръвен тест.

При около 10 дни закъснение вече се вижда плоден сак. Отиди на втори преглед с хубава апаратура. Също така, прегледът трябва да е с вагинален ехограф, защото толкова рано трудно се вижда с коремен. Успех!

Момичета знам, че не сте лекари , но все пак да си питам ако някой може да сподели подобна ситуация . Бях писала по рано , че съм правила тест на 12-я ден от О беше отрицателен имам си всички ПМС , че няма да е и този месец . Днес е 28-я ден от последния ми Ц , следобед започна болка в яйчници , което при мен е сигурен знак, че ми е дошло и си изпих едно обезболяващо като всеки месец , след малко усещам течение и викам " Айде честит дойде ми " отивам до тоалетната няколко кафето петна и от тогава насам край . Течението спря , болкоте също и аз се шашнах . Възможно ли е това да е имплантационно кървене , има ли някой по запознат ? Благодаря ви предварително !

Имплантационното зацапване се случва на по-ранен етап, когато завърши имплантацията (8-10 дни след О). Вероятно това е предвестник на менструацията ти. Една-две години подред ми идваше М, като преди това имах кафяво зацапване, което продължаваше между 1 и 3 дни. Една от причините да се случва, е изчистване на старо менструално кървене, т.е. нищо притеснително.

# 378
Оказахте се прави , просто за първи път ми се случи за 13 години цикъл 😂 , но явно е нещо нормално , благодаря на всички Simple Smile

# 379
Здравейте, искам да попитам, закъснява ми 3 дни, направих си тест за бременност и ми излезе втора чертичка, но по бледа. Това нормално ли е, направих си след 20 мин още един и чертичката беше почти незабележима

# 380
Колкото и да е бледа,ако е розова значи си бременна.Честито!

# 381
това ми е първия тест, тук се вижда ясно май май, ама на втория доста по бледо

# 382
  • Варна
А защо при толкова ясна втора черта правиш втори тест след 20 минути? Много ясно, че ще е бледа втората, на тва ЧХГ му трябва време да се отдели в урината, не става за 20 минути. Ако си се наляла с вода за целта още по-зле. Тестът е толкова положителен, че няма накъде повече.

# 383
Страхотен положителен тест.Изчакай 10 дни закъснение и отивай на преглед.Прекрасно бебче на финал! Simple Smile

# 384
. Това е втория тест, който ме притесни. Но наистина се наливах с вода и урината беше доста разредена

# 385
  • Велико Търново
Мария, честито! И моите тестове бяха точно такива преди година и малко... Сега вече втората чертичка спинка до мен.
Успех!

# 386
Честито! Отиди на лекар след 10 дни най-рано. И двата теста са положителни.

# 387
Направих си и със сутрешна урина, но на лентичка и се появи много по бледа чертичка, вече се притесних Sad

# 388
  • Варна
По принцип е добре да се правят тестове от една марка, по едно и също време, защото различните са с различна чувствителност и не може да ги сравняваш. Още по-добре е да не правиш тестове през няколко часа. Каква е идеята? Да се филмираш? Седни си на Д-то, ако имаш достатъчно голямо закъснение (поне седмица-десет дни) иди на ехограф и спри с тестовете.

# 389
Днес си пуснах кръв, скискайте палци всичко да е наред....

Общи условия

Активация на акаунт