"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 217
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
И какво ново ще разбереш от тази стойност? Имаш 3 + теста, очевидно е, че си бременна. Месечинка много добре ти е обяснила.

# 391
Кръвният тест трябва да се повтори през 2 дни за да се види дали ЧХГ се удвоява правилно. Само една единствена стойност ще покаже, че си бременна, което го знаеш вече. Тоест или правиш само уринен тест и чакаш преглед(което в 90% от случаите е по-добрия вариант), или пускаш ЧХГ двукратно през 48ч.

# 392
Защо продължаваш да правиш тестове?Ясно е вече,че си бременна.Изчакай си десетина дни и отиди на преглед.Няма нужда да се напрягаш допълнително с повече тестове.

# 393
Здравейте, страх не страх ВКЛЮЧВАМ СЕ Wink
Последната ми дата беше на 12.06.18 с продължителност 4 дена. Понякога продължителността на цикъла ми е 3 или 5, но м/у два е задължително 28 дена. Или иначе казано дните на менструалният ми цикъл са не по-малко от 32 дена. Та, с приятеля ми бебеправихме на 30.06.18, по план трябва да ми дойде днес, но не идва (нямам признаци на ПМС). Всеки месец си усещам ОВто като ме придърпва леко ниско доло. И точно на 30ти така и стана. Онзи ден (10.07.18) когато се прибирах от работа така ме стегна ниско, че едвам се прибрах - не е като ПМС, а си е все едно някой те дърпа, като вакуум, не боли просто е гадно тъпо усещане. На следващия ден и до днес започнаха да ме болят гърдите и малко да се подуват. Правих си тест вчера (нямамтърпение) е отрицателен е. Нещата, които ми се случват са абсолютно нетипични за моето ПМС. Извинявам се предварително за глупавите ми въпроси, но тооолкова много изчетох и се надяваме, че се побърквам Wink Та искам съвет, да чакам ли за М, да правя ли тест, внушавам ли си? ПОМАГАЙТЕ! Благодаря Wink

П.П. Това усещане за придърпване (вакуум) е и в момента даже силно.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 16:38 от MPP19

# 394
  • София
Какво е това всичко, което е не по-малко от 32 дена?
Дните на менструалния цикъл се броят от първия ден на менструацията до първия ден на следващата менструация.

# 395
Какво е това всичко, което е не по-малко от 32 дена?
Дните на менструалния цикъл се броят от първия ден на менструацията до първия ден на следващата менструация.

Да, това имах предвид - дните на менструалния ми цикъл са 32 дена!
Извинявам се за неяснотата Wink

# 396
Всъщност дните на менструацията ти (кървене )средно са 4,а цикълът ти е 32 дни,поне това което разбрах.Хубаво е,че усещаш овулацията и при 32 дневен цикъл се пада на 18 ден,т.е най-вероятно,това което си усетила е било ову.Хубаво е два/три дни преди и след да бебеправите не само веднъж на предполагаемата дата.Днес би трябвало да е 13 ден от овулацията,което попринцип е достатъчно тестът да отчете.Пробвай утре пак с първа урина,ако не ти дойде.Успех! Simple Smile

# 397
Момичета здравейте ! Извинете невежеството ми , но ще си правя тест за ову .. има ли значение по кое време се прави как се прави ! Благодаря предварително

# 398
  • София
Момичета здравейте ! Извинете невежеството ми , но ще си правя тест за ову .. има ли значение по кое време се прави как се прави ! Благодаря предварително

http://www.bg-mamma.com/?topic=1049823&nomobile=1

# 399
 Здравейте! След дълъг прочит на форумите най-накрая и аз да се престраша да се сключа с питане Simple Smile С приятеля ми искаме бебче и това ни д втория месец опит имах менструация на 19.06.2018 на 13.07.2018 тест за Овулация  и беше с втора бледа черта на 14.07. Бяха вече две ясно изразени след второто пишкане за сутринта(второто защото в теста пише да се не ползва първата урина) правихме опити на 22,26,28.06. И 1,2,3 също към 7.07 усетих спазми като все едно ще ми дойде което беше много рано а от 08.07. Имам зацапване розово което се превръща в кафяво Sad Чак в четвъртък най-рано мога да отида на гинеколог.. Иначе имам леко подути гърди болка в кръста придърпване в яйчниците. Въпроса ми е някой имал ли е подобна ситуация и нормално ли е правих днес тест за бременност отрицателен рано ли е за тест 12 дни след овулация? Помеждодругото работата ми е такава че всяка седмица вдигам тежко около 15кг и си придърпвам всяка седмица 50кг чували пълни с дрехи не ги вдигам а ги влача, това може ли да оказва влиание на бебе правенето? Благодаря много предварително.

# 400
Това което разбрах е,че на 13.07. теста за ову е бил с втора бледа черта,което означава,че е бил отрицателен.И ако кървенето е започнало на 19.06. овуацията трябва да е била по-рано от 13.07.Колко е дълъг цикълът ти? Тестовете за ову се правят от моментът,в който спира  кървенето докато не видиш две еднакво наситени черти!

# 401
Нещо не разбрах, днес е 14 юли, а вчера на 13-ти ти е била бледа чертата, днес е  положителният тест за овулация. Какъв тест за бременност какво нещо. И опити отпреди седмица и половина...И от 8-ми зацапване...  Тотално се объркАх.

# 402
Може би не се изразих правилно последна менструация на 19 Юни на първия ден от спирането на кървене тестове на 11-я ден една бледа черта на 12-я ден две ясни черти. Менструацията ми е 25дни.

# 403
Аз нещо се обърках.На 19.06. ти е дошло на 12 ден от спиране на кървенето ли беше положителен теста за ову или от началото на МЦ.И цикълъл ти предполагам е 25 дни,а не менструацията.

# 404
Изчакай закъснение и направи тест за бременност. Междувременно прочети още малко по темата.

Общи условия

Активация на акаунт