Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 059
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 315
Едно време в училище ни даваха хапчета с йод, именно за профилактика на гуша. Едва ли някой разчита само чрез солта да си набави йод, ако има дефицит. Не разбирам много де, просто си разсъждавам...

# 316
  • София-Младост
Скрит текст:
Гушата представлява увеличение на щитовидната жлеза.
Грабнах три чифта от късите панталонки, дамски...обаче нещо с тия размери...М за мен е 38-40, те го дават 40-42. А S ми се видяха с около 3 см разлика в талията...

# 317
  • Пловдив
Ходих и аз...нищо обаче от спортните дрехи не ми хареса.Банските естествено разграбени,та да не съм валат харесах една тениска за 8лв...оказа се,че тя била горнище на пижама  Laughing

# 318
  • София
За солта:
Скрит текст:
В хималайската сол няма изобщо йод, Хималаите са най-бедния на йод район в света. Не знам откъде излезе тая мода за тая сол. Що се отнася до йодираната сол, България се слави като една от страните, ликвидирали заболяването "ендемична гуша", заради използването на йодирана сол, въведено със закон през 1956 г.
Аз съм с Хашимото и препоръките са да ползвам йодирана сол, някой преди това писа, че е противопоказна, което не е вярно.

# 319
  • Варна
Някоя варненка пише ли тук да каже и във варненските магазини ли банските са по една бройка? Хич да не ходя, ако е така. Егати промоциите, дето ги обявяват.

# 320
Някой има ли  взимал ли е от зехтина от брошурата,хубав ли е.

# 321
  • София
За солта:
Скрит текст:
В хималайската сол няма изобщо йод, Хималаите са най-бедния на йод район в света. Не знам откъде излезе тая мода за тая сол. Що се отнася до йодираната сол, България се слави като една от страните, ликвидирали заболяването "ендемична гуша", заради използването на йодирана сол, въведено със закон през 1956 г.
Аз съм с Хашимото и препоръките са да ползвам йодирана сол, някой преди това писа, че е противопоказна, което не е вярно.
Хималайската е с високо съдържание на желязо, но на мен лично ми действа зле на зъбите- прави ми ги много чувствителни , купувах я известно време, но после спрях и проблема изчезна. А и не знам колко е истинска, четох че боядисвали обикновената, за да изглежда розова.

# 322
  • Sofia
И аз се спретнах рано, рано за клин и потник - други луди като мен нямаше в магазина. Тръгнах си и с бански - при нас имаше много бройки от всички. Но пък ще връщам долнището - плитко ми е, не обичам такива. По принцип е нормална дълбочина, но за моята фигура е плитко просто. Ако някой се интересува, да свирка преди да го върна - 38 номер, тъмносиньо.

# 323
Моля за мнение за слънцезащитния спрей за деца на Cien. Вече два пъти му се чудя, а все още е на промоция, ако е хубаво да взимам.

# 324
  • Варна
спреят е супер, от 3-4 години ползвам само такъв.

# 325
Някоя варненка пише ли тук да каже и във варненските магазини ли банските са по една бройка? Хич да не ходя, ако е така. Егати промоциите, дето ги обявяват.
Сутринта бях в Лидл Възраждане имаше  от всеки вид по 1-2 бройки от всички размери. 

# 326
  • Бургас / UK
Малко извън темата със солта и банските  Mr. Green искам да похваля фалафелите,гарнирани с чеснов сос са просто уникални...
И сега за банските,в нашия Лидл(мол Галерия) сутринта беше пълно с бански от всички видове,може би зависи от магазина(град) и за това зареждат различни бройки...
Харесаха ми потниците,които са от брошурата,с шарката като на клиновете,но забравих да ги видя  ooooh!

# 327
Аз вече успях да пробвам аданата  - хич не е лоша. И от хумусчето със сушени домати взех, също много ми хареса.
Загледах плажните рокли, нещо ненамясто ми се стори цената за такава мрежеста тъкан. В смисъл, ако беше марка от типа на H&M или Zara, бих я разбрала, но това е кварталния супермаркет.

# 328
  • Варна
Аз го заглаждах с ножче, след като изстискам известно количество и преди да се втвърди. Бутилката наистина е опасна - в началото, като не знаех какво ще стане, за малко не го изсипах върху себе си.

Ние си купуваме от празните фунийки и си пълним сладолед в тях и снощи така стана, държа фунийката и сипвам от топинга отгоре, добре, че над мивката го правих. Цялата ми ръка и фунийка отвън стана в шоколад. Ако някой знае какъв е трика така, че да не се охлепаш до ушите да каже
Трикът е да се развие капачката и да се налее направо от шишето, защото иначе излиза като под налягане и се олива всичко. Наистина е много хубав топинга. Още от миналата година го знам като го пуснаха. При нас вече свърши и най-вероятно няма да се зарежда повече.

# 329
Някой има ли  взимал ли е от зехтина от брошурата,хубав ли е.

Коментиран е зехтина- хубав е! Предния път беше в тенекия от 5 литра- 49.99 лева. Сега е 4 литра и по-ниска цена. Може да е изчерпан като наличност.

Общи условия

Активация на акаунт