Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 994
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Ами така му викам аз, надувам пояс - издувам пояс Laughing Ясно, и аз си мислех, че вероятно не може, не ми върши работа значи. На мен обезвъздушаването ми е много по-трудно и досадно, отколкото надуването.
А аз разбирам надуване - вкарване на въздух, другото - изпускане на въздух от надуто чудо. Simple Smile За това не сме се разбрали добре.

# 436
От няколко год.имаме ел.помпа от Л.тази дето се включва към запалката на колата-доволни сме.Само един недостатък има...че нещата за надуване трябва да са до колата(басейна на вилата го помпам и изпускам с крачна...),става и за обезвъздушаване.

# 437
  • Сливен
Харесах си дънките, но са големи номера за жалост... Защо не пускат такива и по-малки, ами все едни впити и окъсани.. Sad
И сутиените са супер, само дето моят номер (80D) при всички колекции липсва.
Провери за всеки случай.Аз съм същият размер и въпреки че не е указан в магазина съм виждала сутиени с този размер.

# 438
Имаше намалени уредите за плитки и усукване на кичури, имаше ли доволни от тях. При нас са намалени на 18,99

# 439
  • Козлодуй
Сутринта ММ ходи за голямата батерия за техните инструменти и няма от сутринта и аз от сутринта в понеделник не докачих маратонки - много сме разочаровани. Повече в Лидл няма да стъпя може ли в деня в който докарат стоката да я няма сякаш сме в комунистическо време Sad

# 440
Да докладвам за тенекията.....отворих, помирисах...чудно. Силен аромат на маслинки. Доволна.

# 441
Да,и на мен този зехтин ми е най-ароматен и “истински”,в сравнение с други видове които сме взимали!

# 442
Обаче как да го съхранявам....да не замирише на вгранено. Хмммм. В тия жеги. В хладилника ли да го сложа, де ли....идеи??

# 443
Обаче как да го съхранявам....да не замирише на вгранено. Хмммм. В тия жеги. В хладилника ли да го сложа, де ли....идеи??

Защо не го прелееш в стъклени бутилки - от зехтин или от алкохол Grinning

# 444
Абе аз ще го прелея...но все пак е отворен вече. Да не се вграни...

# 445
Зехтин в хладилник май не се държи, поне някъде съм мяркала такова нещо, мисля. Няма ли да е достатъчно ако се прелее в чисти стъклени бутилки и някъде на тъмно и сравнително хладно? Мазе, килер, нещо от сорта.
В хладилника не знам дали му се разваля нещо, ама със сигурност става на хвърчила като се охлади толкова, после мисля си се оправя де. На вкус няма разлика но не знам дали не му се изменя нещо. В килера съм държала по доста месеци зехтин, неотворен обаче, ако съм се запасила от някоя промоция. Само аз го консумирам и се задържа, нищо му няма. Някой май беше писал из темата че си купува домашен зехтин от някъде, ама кой да беше... дано се включи със съвет за съхраняването.
Скрит текст:
А и тая тенекия само като си помисля колко място би заемала в хладилник... по-добре човек с бири да си го напълни Grinning

# 446
Нищо му няма на зехтина, няколко години може да стои отворен. Питах производители в Гърция, от които купих огромна тенекия. И наистина до последно не промени цвят или вкус. В хладилник замръзва, появяват се "парцали", след изваждане на стайна Т се оправя.

# 447
Бързам едни мъфини да похваля. 4 бр 3 и нещо бяха, много вкусни почти имаше бой за тях у нас. Намалени са от не знам колко. И сладоледите от XXL седмицата с бадем на клечка, се изядоха на бързо.

# 448
Спортните клинове под коляното, които са не знам като дефект или ефект да го определя прозрачния ефект. Взех го и досега се гледах и се чудя какво да го правя.

# 449
И аз винаги си го съхранявам зехтина в тенекията в килера.Не се променя,нито вкус,нито консистенция!Така,че Тета75,не се притеснявай,няма да се развали,въпреки че е отворен,моя стои така една година(купувам само лятото,когато ходя в Гърция)

Общи условия

Активация на акаунт