Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 750
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 990
Момичета...зехтина тази или следв.седмица беше?
Следващата е Американска седмица, а и  не видях в брошурата, значи е тази, макар и в магазина също не видях. Но може и да съм пропуснала, че сега имам.

# 991
Целите сте се увъртели в зехтин и т. х-ия;))) Само като го прочетох и не се сдържах. Капсули има в К. другата седмица за миялка и пералня

# 992
Здравейте,гледам,че не одобрявате фритюрника с горещ въздух,а бихте ли казали от коя марка сте доволни?
philips airfry ползвам го всекидневно за месо , зеленчуци, за какво ли не.

# 993
  • Бургас / UK
Момичета...зехтина тази или следв.седмица беше?
Следващата е Американска седмица, а и  не видях в брошурата, значи е тази, макар и в магазина също не видях. Но може и да съм пропуснала, че сега имам.

Зехтина е от петък 06,07 до неделя 08,07 .

# 994
Благодаря....тъкмо го видях.😊

# 995
  • София
Здравейте,гледам,че не одобрявате фритюрника с горещ въздух,а бихте ли казали от коя марка сте доволни?

+1

# 996
  • Варна
а кой модел по-конкретно?

# 997
а кой модел по-конкретно?

Модел не мога да кажа в момента, но е около 600 лв, черен и голям. Свекърва ми след 1000001 препоръки последните две години от мен си взе скоро малък за около 300лв. Върши същата работа.

# 998
Този тип фритюрник може ли да приготвя храната изцяло без мазнина, особено когато тя не съдържа такава - например картофи? Прочетох мнения, че някои от храните имат вкус по-скоро на печени, не на пържени, сигурно е така.

# 999
Все едно ползваш фурна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 000
  • София
Този тип фритюрник може ли да приготвя храната изцяло без мазнина, особено когато тя не съдържа такава - например картофи? Прочетох мнения, че някои от храните имат вкус по-скоро на печени, не на пържени, сигурно е така.

С малко количество мазнина, но добре разнесена, стават страхотни. Има тема за уреда. Потърси.
Спестява време, цапаници, а става много вкусно (вероятно и по-здравословно, както обещават). Почиства се лесно (особено ако имаш миялна).
За мен, една от най-ползваните и успешни покупки.

# 1 001
  • София
Стана ли ясно, кога ще откриват ЛИДЛ в Люлин 2?

# 1 002
  • у нас
Мое ли отзиви за скаридите от постоянния асортимент -мисля че се водят мариновани на 9.90лв?
Днес си взех Ел. мелничка-за сега е ок, синьо сирене - триъгълно парче. Харесва ми

# 1 003
Момичета , някой знае ли дали това сирене е произведено от пастьоризирано мляко? На етикета пише само мляко без да е уточнено пастьоризиран или не.

# 1 004
  • shumen
Пъпеш днеска взех и е страхотен.Детето го унищожи почти целия.

Общи условия

Активация на акаунт