Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • На север
40 лв на частно ли? Аз не се осигурявам тук. При Сигридов ми е 120 лв феталната.

# 271
  • София
40 лв на частно ли? Аз не се осигурявам тук. При Сигридов ми е 120 лв феталната.

На частно, да.

# 272
  • София
На мен Сигирдов ми взе 150 за първата (предполагам, защото има и кръвни изследвания), в Марковс беше 100, но там кръвните ги правиш в Майчин дом.

Предния път АГ, която ме следи по каса, ми взимаше по 30 лв. за ехограф след като свършиха полагаемите от касата.

# 273
  • Стара Загора
Здравейте и от мен,
включвам се с хубави новини от ФМ, бебето изглежда идеално според доктора. Пусна ми две снимки от 4Д и изглежда като извънземно честно казано, предпочитам си снимка от 2Д. На частно ходих тук в Стара Загора, взеха ми 60 лв. Имаме предположение за пола, но ми го написаха на бележка, която скрих даже от себе си, защото на 16-ти ще правим джендър ривийл. Имам си някакво усещане за момиче, но ще видим. Важното е, че си има всичко, дори и 2см стъпала Simple Smile

# 274
Здравейте момичета! Много съм щастлива потвърдиха пола, ще си имаме мома. Даже и 1-то кило, което бях качила съм го смъкнала. Сега с килограмите съм на нула качени. Бебето върви по-големичко. Само дето докторката ми се накара, че не ям и не пия вода.

# 275
Мале,какви са тези цени?!
Всеки си ги измисля както иска. 😱
В Русе преглед е 30лв,в Плевен в КИРМ ,където е частна клиника инвитро център ,преглед или ФМ цената е една и съща-35лв,с много добри специалисти и нова техника.

# 276
Браво момичета,много хубави новини.Аз си нося вече дрехи за бременни и съм си качила,но да сме здрави после всичко ще се нареди.За БХС платих 110лв в Стара загора в Ниамед,а сега за ФМ ми каза 100лв.

# 277
В Русе преглед е 30лв,в Плевен в КИРМ ,където е частна клиника инвитро център ,преглед или ФМ цената е една и съща-35лв,с много добри специалисти и нова техника.

Кои лекари преглеждат в КИРМ?

# 278
В Русе преглед е 30лв,в Плевен в КИРМ
 ,където е частна клиника инвитро център ,преглед или ФМ цената е една и съща-35лв,с много добри специалисти и нова техника.

Има доста лекари,аз ходя при Петър Иванов.
Конова е от техният екип,който има имунологични проблеми -тромбофилия,високи НК клетки ,я познава.

# 279
  • Стара Загора
Браво момичета,много хубави новини.Аз си нося вече дрехи за бременни и съм си качила,но да сме здрави после всичко ще се нареди.За БХС платих 110лв в Стара загора в Ниамед,а сега за ФМ ми каза 100лв.

Janet, при Салджийска ли прави Бхс?
Аз по ЗК съм при нея, обаче УЗ на който ме гледа е супер стар, не знам защо лекар по ФМ няма по-модерна апаратура в частна болница. Днес ходих при Тодоров именно заради това- с много добри впечатления останах от него.

# 280
 ,където е частна клиника инвитро център ,преглед или ФМ цената е една и съща-35лв,с много добри специалисти и нова техника.

Конова е от техният екип,който има имунологични проблеми -тромбофилия,високи НК клетки ,я познава.

Те не правят ФМ. Кой лекар прави там за 35лв?

# 281

Те не правят ФМ. Кой лекар прави там за 35лв?

Иванов прави.

# 282
Аз не мога да си представя ФМ за 35 лв .... несериозно звучи. ФМ е поне 30-40 минути активно гледане на бебето и труда на д-ра не е 35 лв. - от тези 35 лв се изплаща и апаратурата , която ако е хубава е мноооооого скъпа.

# 283
Е, на мен  несериозно ми звучи да дадеш 150лв за 30 ми гледане.

Вървете в Плевен ,пак ще коментираме,колко е обстоен прегледа,какво гледат и как протича прегледа.
Няма да убеждавам никой,всеки да ходи където сметне за добре!

# 284
М.. аз като невежа в това.. ФМ не е ли включена по здравна каса?
И какво минава по здравна каса тогава изобщо?...
Настина не е нормално всеки месец ако искаш да те прегледат да си плащаш и по-важните прегледи пак да ги плащаш...

Общи условия

Активация на акаунт