Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 977
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
кики стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо.

# 616
  • София
Кики всичко ще е наред, стискам палци! Коя седмица беше? Би трябвало да се вдигне бебчо май и при мен е още ниско. Кормагнезин ли ти пуснаха? Постой си в болницата, докато не спрат, не бързай да те изписват е моя съвет.. Ти не усещаш ли контракциите?

# 617
В 18г.с.
Деси, не знам какво ми пускат, но от снощи съм на 3то вливане и има напредък. Мен снощи кръста много ме болеше, оттам и корема. Нямах стягания, но се стреснах заради кръста и затова дойдохме. Ще стоя колкото трябва, само всичко да е наред 🍀🍀🍀

# 618
Кики , ще стискаме палци всичко да е наред ! В коя болница те приеха ? Постой си повече , за по-сигурно

# 619
Деси, сега мина лекаря и съм на кормагнезин,папаверин и още някакви неща.
Yyoana, в Дева Мария съм. Снощи беше голямо обикаляне. Отидохме първо в окръжна, там сестрата беше малко груба, нямаше дежурен лекар, а специализант, който беше влязъл на секцио и не се знаеше кога ще дойде и така стигнахме дотук, но съм доволна.

# 620
  • София
Ще има ефект само спокойно, кормагнезина е много бърз и действа веднага, папаверина също, на инжекции ли ти го слагат? По-добре на инжекции, че ако са хапчета докато свикнеш с него ще ти пада кръвното много в началото.. И на мен не ми действа но шпа и съм на хапчета папаверин, като свикнеш си е същото. Според мен 18 седмица е нормално още да си е ниско бебчето, стискам палци да се вдигне.
Аз да се отчета, от два дни си ям всичко и ходя до вц нормално, най-накрая преборих тоя гаден вирус дето ме мъчи две седмици... добре че беше пробиотика.

# 621
KikiMoon желая ти успех и си стой там, колкото може повече.Те много обичат да изписват, но ако усещаш нещо, искай да те задържат още.

Въпрос към тези, които приемат Утрогестан: влияе ли ви на настроението? Аз го приемам още от болницата и от тогава съм изнервена всеки ден и изпокарана със всички. Моят мъж вече не ме издържа и аз него също. Ако му кажа, че може да е от хапчетата, ще изляза пак аз виновна, че ги вземам, затова си мълча. Grinning

# 622
  • София
Day по колко приемаш? Аз като приемах по 4 на ден и бях бая нервна, но не мога да преценя дали е от него или от престоя в болница, от това че бяха изнервена заради контракциите или заради проблема с корема. Така че не знам дали е било от него... иначе имаше осезаема разлика в държанието ми тогава, бях като бясно куче и сама се дразнех на себе си, ама хормони! Сега взимам по две на ден и нямам такива проблеми, даже съм много спокойна..

# 623
Деси, на система ми го слагат с още някакви обезболяващи.
Day,  тук май не бързат да изписват. Сега ще видим 3 дни как е и ще преценят.

# 624
Десислава, по 4 вагинално. Аз малко започнах да си ги намалям, не винаги си ги слагам всичките, обаче няма разлика.

Kikimoon, да, тя пътеката ти не е изтекла. Аз говоря за по-нататък. От осмия ден започнаха да ме юркат да си ходя, но моята наблюдаваща ми каза, че мога да остана.

# 625
  • София
KikiMoon, съжалявам, че сте е стигнало до болница, но поне ще те следят от близко. А казаха ли от какво точно са болките? Бебето натежава и притиска нещо ли? Стискам палци бързо да те изпишат!

Аз също бях с болки през нощта и сега сутринта си ходя приведена, все още е това в дясно от пъпа, за което ви бях споделила. Замислих се, че съм на преглед чак след 2 седмици и може да отида и аз да ме погледнат скоро. Тъпото е, че тъкмо изпратих мъжа ми на уикенд извън София...

# 626
Лаленце, доктора ми обясни, че бебето е много ниско и от него се получава така. Обясни ми , че не били точно контракции, а матката била напрегната и нош-пато не действало на такива неща. За този момент бил необходим папаверин и ако не предприемем мерки, може да си стигне до разкритие.

# 627
Успех Кики стискам палци!

# 628
kiki и аз стискам палчета Hug
Аз да ви се разпиша, лаленце от три дни и аз имам пробождания ли е, опъване ли е не знам не е остра болка, но е някакъв вид дискомфорт от дясно на пъпа и слиза два-три пръста на долу. Аз съм на консултация вече чак на 12юли. За сега мисля да поизчакам, надявам се да е от разтягане. Иначе да ви се похваля, май от два дни усещам и бебчо 18+1 съм днес. Със задна плацента съм имам си и мазнинки, но като легна особенно по гръб и през минутка две усещам някакво движение все едно на въздух през червата, както се усеща. Мисля си, че е бебчо, защото точно там където имам това усещане, го откривам и с доплера когато му търся сърчицето. Много е приятмо чуството, ако наистина това е бебчо ще го слушам и по рядко с доплера, щом го усещам значи е добре/или поне се надввам/. Дори днес усетих толкова силно това движение, че чак се присвих/мисля си, че се е обръщал щурчо/. Heart Eyes

# 629
От утрогестана - мисля , че качих килограми ( аз го слагах вагинално). Чувствах се подута много и ми се ядеше повече. Откакто го спрях ми се яде много по-малко и се чувствам нормално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт