Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Някой беше писал за разположението на матката/бебето. Ето нещо полезно (поне при мен съвпада):

# 631
  • На север
Кики, успех мила! Стискам палци. Добре си направила, че си в Дева Мария. Окръжна ми се стори под всяка критика. Почивай си сега и ще видиш че всичко ще е наред.

# 632
  • Варна
Кики, стискам палци всичко да бъде наред!Това, което описваш като усещане са си точно контракции и правилно са те приели в болницата.Дано и бебчето да се вдигне с времето, аз дъщеря ми ниско я носих до края, но чак към финала имах неприятни усещания .А нещо за серклаж споменаха ли, имаш ли нужда?В смисъл, как е шийката?

Момичета и аз пак да споделя, че имам някакво опъване, винаги отляво на пъпа.Не знам какво е, но става при резки движения, като рязко ставане или смяна на позицията, или пък като кихна / аз кихам силно/  и ме прерязва и после прим. няколко минути усещам ясно опъване там.Но винаги вляво, от дясно няма проблем.Все си мисля, че е някой мускул или сухожилие.Понеже както казах става при резки движения.В понеделник съм на лекар и ще питам.Трябва да си направя списък, че все нещо забравям да питам и чак като изляза се сещам.И аз имам иначе по-силно течение напоследък, но иначе изглежда нормално.

# 633
  • На север
За течението нормално ли е да е бяло?

# 634
Море, изобщо не са ми гледали шийката и никой нищо не е казал за серклаж. Взеха ми секрет за микробиология.
Малко ме притеснява пътуването до София другия месец.

# 635
  • Варна
За течението нормално ли е да е бяло?
Моето е обичайно съвсем прозрачно, не трябва да има мисля цвят и лош мириз.За бял цвят не знам.В момента е все едно съм в овулация, точно такова е.

# 636
Кики и аз стискам палци !

Аз се притеснявам с моето течение ,имам го от преди да забременея и продължава . Леко жълтеникаво на цвят , нещо средно между/и течно и гъсто , но без други неприятни симптоми . Вече като знаех че съм бременна ми взеха цитонамазка и микробиология и казаха, че всичко е наред , но си го имам всеки ден и се притеснявам... 🤔

# 637
  • На север
И моето беше като вода, но напоследък е бяло.

# 638
Момичета,на всички ли са ви правили микробиология?На мене още не!:rolling_eyes:
Сега като заговорихте за течения,аз си имам течение откак се помня и вече не ми прави впечатлиние.По принцип ми е бяло напоследък май към прозрачноо...

# 639
  • София
Аз не издържах и ходих до спешния в Надежда. За щастие всичко е наред. Изписаха ми но шпа 3х2 и да кротувам. Шийката била добре - 42 мм. Не се видяха контракции, бебето пак лежеше по коремче. 50 лева дадох, но си отдъхнах. Казаха, че ако до 5 дни не мине с лекарствата ще ме приемат за наблюдение и ми назначиха консултация с гастроентеролог.

Аз правих две МБ до момента, според мен е задължително да пуснеш, Морело.

# 640
А някоя мама има ли все още леки ПМС отвреме на време. Аз отдавна не бях имала,но днес за кратко време имах,не знам от какво са отдавам ги на разтягането на матката.

# 641
  • Стара Загора

още едни розови гащи в групата Simple Smile

# 642
Аз по психозата,която изживях покрай тази токсоплазмоза сега почвам да се съмнявам,че моя АГ не ми пуска изследванията,които трябва.Като ви слушам колко неща са ви пускали,аз до момента съм давала кръв 1 път за:пълна кръвна картина,глюкоза,токсоплазмоза,кръвна група и уринни изследвания и БХС .То излиза,че аз трябва да му казвам и напомням какво да ми пуска.Сега тази микробиология-ако пък и там имам някаква инфекция-кога смята той да я открием?Оф да го сменям ли незнам!Само страхотии са ми в главата напоследък...

Ех,Мария Димова,честито!Дъщеря ще си имаш-мечта ми е!

# 643
  • На север
Мария, честита щерка! Това с балон ли е?
И аз днес нещо не съм в кондиция. Като че ли леки ПМС имам от време на време и взех едно но шпа сега. Също съм много уморена. Ама нормално ние се скъсахме всеки ден по 7,8 км да вървим.

# 644
  • Стара Загора
С балони да и с холи боя за фестивалите, която ползват. Много яко се получи!

Общи условия

Активация на акаунт